17.000 Ft helyett 4.999 Ft: Hyaluronos arcfiatalítás és arclifting kézi mélyhidratáló arcmasszázzsal a Beauty Founta.in szalonban

Beauty Founta.in
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.999 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
17.000 Ft 71% 12.001 Ft
Beauty Founta.in
Budapest, Zichy Jenő u.34/Fsz.
+ 36 (20) 324-4024
beautyfountain.weebly.com/

Akció Leírása

Fiatalítsd meg bőrödet a belvárosi Beauty Founta.in szalonban hyaluronsavval és arclifting technológiával!

Az ár tartalmazza

  • Hyaluronos arcfiatalítás és arclifting a Beauty Founta.in szalonban
  • Időtartam: kb. 45 perc

A kezelés menete

  • arcbőr tonikos tisztítása
  • sejtszintű mélytisztítás
  • hyaluron és kollagén feltöltés/táplálás
  • mikrovibrációs masszázs
  • arclifting
  • kényeztető kézi mélyhidratáló arcmasszázs
  • záró nappali krém

Ez a kezelés a ráncok mélységének azonnali csökkenését biztosítja, hiszen a legkorszerűbb technológiák egyikével végzik. A hyaluronsav tömegének 1000-szeresét képes megkötni nedvesség formájában, ezáltal csökkenti a mimikai ráncokat, valamint hosszan tartó hidratáltságot és feszességet biztosít arcbőrödnek. A bőrszövetet felépítő kollagén és elasztin termelődés is fokozódik a bőr mélyebb rétegeiben. Az eredmény pedig hidratált, feszesebb és ragyogó arcbőr!

A kezelést nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik!

Először is tonikkal megtisztítják arcod, majd következik egy sejtszintű mélytisztítás, mely speciális készülékkel és szérummal történik. Ezután speciális hyaluron és kollagénes szérumot juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe, ultrahangos kezeléssel.

A kollagén felelős bőrünk rugalmasságáért, azonban a termelődése és annak vízmegkötő képessége az idő előrehaladtával csökken, s ezért is alakulnak ki a szarkalábak, ráncocskák. A hyaluronsav a szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát, feszességét. Ahogy öregszünk, a szervezet hyaluron termelése is lassul. Negyven éves kor után általában a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra a bőr hyaluronsav mennyisége 10%-a az eredetinek. A kezelés során visszapótolják a bőr hyaluron készletét, így a bőr újra feszes és hidratált lesz!

Negyedik lépésben egy mikrovibrációsarcmasszázst kapsz, amely élénkíti és feszesíti az arcbőrt. Az arclifting kezelés egy olyan kozmetikai eljárás, amely megemeli és simítja az arcbőrt.

A kényeztető, mélyhidratáló masszázs nemcsak ellazít, de segíti a hatóanyagok bejutását a bőrbe. A kezelést egy záró krémezés koronázza meg.

Ellenjavallatok:

Terhesség, szoptatás, pacemaker vagy fémimplantátum, nyílt seb a kezelendő felületen, hiperérzékeny bőr, arcüreg gyulladás, foggyulladás. 

Beauty Founta.in

A Beauty Founta.in szalon célja, hogy a mai rohanó világban akár 30 vagy 75 perc alatt hatékony és látványos kezeléseket nyújtson vendégeinek. A szalonban minden kezelés finoman kényeztet, miközben a legmodernebb technológiák segítségével, azonnali eredményeket ér el, ügyelve a részletekre. A kezelések során kizárólag német minőségű természetes alapanyagokkal, növényi kivonatos bimolekuláris Hyaluronnal dolgoznak.

Legyen szép napod!

Budapest, Zichy Jenő u.34/Fsz.
+ 36 (20) 324-4024

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hyaluronos arcfiatalítás és arclifting kézi mélyhidratáló arcmasszázzsal a Beauty Founta.in szalonban

Fontos

Beváltható: 2018.12.31.-ig
Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon a +36-20/324-4024 számon. Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére