17 napos körutazás Peruban és Bolíviában, szállás 3-4*-os szállodákban, a dzsungeltúrán lodge-okban, reggelivel, 7 főétkezéssel, a dzsungeltúrán teljes ellátással

Ajánlat kód: 34873
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

795.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34873

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Latin-Amerika misztikus világát az Amazonastól az Uyuni sómezőig és kóstold meg a helyi gasztronómia legjobb fogásait!

Időpont

  • 2020.03.04. - 2020.03.20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 15 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, a dzsungeltúrán lodge-okban, kétágyas szobákban
  • Reggelit, 7 alkalommal főétkezést, dzsungeltúrán teljes ellátást (italok nélkül)
  • A helyszíni transzfereket
  • Megadott programokat szükséges belépőkkel
  • Perui, magyarul beszélő idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel kb. 530.000 Ft
  • A borravalókat kb. 80 USD/fő
  • Az útlemondási biztosítást 1,5%
  • Fakultatív programok
    • Szivárvány-hegy egész napos program (minimum 10 fő): 19.000 Ft
    • Chacaltaya 4x4 terepjárós túra és gyalogolás (minimum 6 fő): 22.000 Ft
    • Larco Múzeum látogatás (minimum 6 fő), helyszínen fizetendő: 30 USD
  • BBP biztosítás

Felár

  • Egyágyas felár 225.000 Ft

Program

1. nap: Budapest - Lima

Elutazás menetrend szerinti járattal európai átszállással Limába, Peru fővárosába. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállásunk Lima Miraflores nevű városrészében található. Szállás Limában. (1 éj)

2. nap: Tambopata (reggeli, ebéd, vacsora)

Érkezés a biodiverzitás perui fővárosába, Puerto Maldonadoba, ahol a repülőtéren várnak minket. Ezután megkezdjük a programot busszal, a városon keresztül. Később elmegyünk a kikötőbe, hogy egy motorcsónakkal a Madre de Dios folyón hajózhassunk. Az utazás alatt, ha szerencsénk van, láthatunk kajmánokat, teknősöket, cormorant és más állatfajokat. A vendégházban egy egzotikus trópusi itallal várnak majd minket, megkapjuk a szobákat (bungaló). Szabadidő ebédelni. Ebéd után egy idegenvezetővel meglátogatjuk a Cocha Caymant, egy kis lagúnát, ahol fekete aligátorokat (Melanosuchus niger) és fehér alligátorokat (Caiman crocodilus) láthatunk majd. A délután végén az Amazonas látványos naplementéjét csodálhatjuk meg. Visszatérés a szálláshoz. Vacsora. Pihenés a szálláshelyen.

3. nap: Tambopata (reggeli, ebéd, vacsora)

Reggeli után kirándulni megyünk az erdőbe, amely során speciálisan előkészített pályákon, és hidakon haladunk majd. A séta során megfigyeljük a különböző növény- és állatvilágokat, és megérkezünk a fenséges Apu Victor-tóhoz, kristálytiszta vízzel, hatalmas mocsarakkal és óriási fákkal körülvéve. Ezután az Amazóniai kilátóhelyhez megyünk, ahonnan panorámás kilátás nyílik a tóra, és láthatunk papagájokat, tukánokat, gémeket és más állatokat, például kajmánokat, teknősöket. Ebéd a szálláson. Délután meglátogatjuk a majmok szigetét; amely a Madre de Dios folyón található. A túra során rendkívüli tájakat, növényvilágot, természetes élőhelyükön különböző majomfajtákat figyelhetünk meg, mint például a Maquisapat, Capuchinot, Leoncillot, vagy Frailet. Remélhetőleg más állatfajokat is látunk majd, mint a Coatit és a Sloth Bearst, valamint különböző madarakat. Végül megnézzük a naplementét, majd visszatérünk a szálláshoz, ahol egy kellemes vacsorával zárjuk a napot.

4. nap: Tambopata (reggeli, ebéd, vacsora)

Reggeli után megindulunk a szűz erdő felé, ahol egy helyi idegenvezető kíséretében fogunk túrázni a dzsungelben, hogy elérjünk a Cocha Perdidához. Itt láthatunk majd vidrákat, aligátorokat, teknősöket, tapírokat, többszínű tollazatú madarakat, jaguárt és különféle halfajokat. Ezután egy kenuval körbehajózzuk a tavat, és ebédre visszatérünk a vendégházba. Délután fakultatív látogatás a botanikus kertbe. Este vacsorázni és pihenni fogunk.

5. nap: Tambopata (reggeli, ebéd, vacsora)

Reggeli után visszatérés Puerto Maldonadoba, majd repülés Cuzcóba. Könnyű séta a városban, hogy akklimatizálódni tudjunk: Fő tér, Hatun Rumiyok utca, Loreto utca, majd a híres tizenkétszögű kő megtekintése. Hotel Cuzcóban Cuzcóba. Szállás Cuzcóban (2 éj).

6. nap: Sacsayhuaman – Kenko (reggeli, ebéd)

Reggeli után Sacsayhuamánba megyünk, ahol a legnagyobb és legimpozánsabb lelőhelyet tekintjük meg. Majd ellátogatunk Kenkoba, a kultikus helyre. Ezen a napon egy 3.800 méter magasan fekvő apró falucskát, Chincherost látogatjuk meg. Betérünk egy kézműves műhelybe, ahol a kecsua Lehetőségünk lesz részt venni és megfigyelni a kecsua indiánok valódi, mindennapi életét. Megismerhetjük a termesztett növényeiket, ételeiket, kézművességüket, házaikat, orvosságaikat és szokásaikat. Alkalmunk nyílik megízlelni a falusiak meleg andoki főztjét, az andoki krumplit és a nagy szemű kukoricát. Sőt, aki szeretné, megkóstolhatja az andoki tengerimalacot is, ami egy tipikus helyi eledel. Ezután meghallgatunk egy rövid előadást a közösség ősi hagyományairól, kézművességéről, és kézzel készített textíliáiról. Az ottani asszonyok a mai napig ősi körülmények között készítik alpaka- és lámaszőrből a szőtteseket

7. nap: Koricancha- Szent Völgy – Pisac (reggeli, ebéd)

Reggeli megnézzük a Koricancha nevű inka ahol tálalható a legfontosabb inka templomokat. Az után indulunk a Szent Völgy felé. Útközben lámát és alpakát etethetünk és simogathatunk. Ezután a Pisaci régészeti együtteshez indulunk, majd a folyóparti faluban meglátogatjuk a híres indián piacot, Peru legnagyobb kézműves piacát. Svédasztalos ebéd a Szent Völgyben, ezután Ollantaytambo régészeti épület-együtteséhez indulunk. Este tisztító szertartás egy indián sámánnal. Szállás a Szent-völgyben (1 éj).

8. nap: Machu Picchu – Cuzco (reggeli, ebéd)

Reggeli után vonattal utazunk Peru egyik legismertebb látványossága felé, a Machu Picchu lábánál fekvő Aguas Calientes kisvárosába (2.200 méter). Itt buszra szállunk, így érkezünk meg a Világ Új Hét Csodájának egyikéhez. Az Urubamba folyó felé magasodó, sziklás hegygerincre épült Machu Picchu az inka birodalom egyik legfontosabb települése volt. Idegenvezetőnk végig kísér minket a Machu Picchu romterületén. Miután körbejártuk az UNESCO Világörökség listáján is szereplő romvárost vonatra szállunk, és visszatérünk Cuzcóba. Szállás Cuzcóban (1 éj).

9. nap: Cuzco (reggeli)

Szabad program Cuzcoban. Vagy fakultatív egész napos kirándulás a Szivárvány-hegyre (minimum 10 fő).

10. nap: Cuzco – Puno (reggeli, box lunch)

Kora reggeli (6 órakor) után Punóba utazunk. Útközben Raqchiban megnézzük az inkák által létrehozott nagy raktárakat és a monumentális Wirakocha templom maradványait, majd átvágunk a La Raya hágón is, ahol megtekintjük a világ legmagasabban fekvő piacát és azt a hegyet, ahonnan az Amazonas folyó ered. Délután Puno kikötőjéből hajókirándulással indulunk a totora nádból készült Uros-szigetekhez. Naplemente a Titicaca-tónál. Délután visszautazás Punóba (1 éj).

11. nap: Tiwanaku - Puma Punku (reggeli, ebéd)

Reggeli követően a Tiwanaku épületegyütteshez indulunk, amely Bolíviában tálalható, és 2000 óta része az UNESCO kulturális világörökségének. A romterület legfontosabb emlékeit fogjuk felkeresni ahol a különleges kidolgozású diorit, bazalt, andezit és mészkő építmények találhatóak. A legfontosabb emlékeket fogjuk meglátogatni: többek között az Akapanat, a Kalasasayat ("fölfelé álló kövek"), és a hatalmas, egyetlen (mára kettétört) szürkészöld andezit tömbből faragott Napkaput. Megtekintjük majd szintén az egykori város fő kikötőjét, Pumapunkut („Puma kapu”) – egy hihetetlen pontossággal megmunkált, hatalmas monolitokból álló komplexumot. A program végeztével utazás La Pazba. Szállás La Paz-ban (2 éj).

12. nap. La Paz városnézés (reggeli, ebéd)

A Reggeli után felvonóról csodáljuk meg a világ legmagasabban fekvő városát, majd séta, amely során megtekintjük: a Szent Ferenc teret (Plaza San Francisco), Murillo teret (Plaza Murillo), a székesegyházat, Elnöki Palotát, a hangulatos Jaén utcát (Calle Jaén) számtalan múzeumával, és a Prado nevű modern főutcát. Ebéd, majd ezt követően a Hold Völgyébe igyekszünk, amely egy La Paz túlsó végén található park, mely a folyamatos erózió miatt a Hold felszínére emlékeztet

13. nap: La Paz – Uyuni (reggeli, ebéd)

Transzfer a repülőtérre, utazás Uyuniba. Reggeli órákban transzferrel érkezünk Uyuni településére, majd a túra kezdetén 4x4 terepjáróba szállva a világ legnagyobb sósivataga felé vesszük az irányt, ahol első megállónk során megfigyelhetjük a helyi lakosok sókitermelését, bányászását. Ebédünket a só-sivatag közepén található szigeten, Incahuasi-n, avagy a helyiek által csak Halak-szigetének nevezett helyen fogyasztjuk el, ahol óriás kaktuszok között a sziget csúcsára felmászva gyönyörködhetünk a végtelen Salar látványában. Naplemente a sómezőn. Szállás Uyuniban, a sóhotelben, ahol minden sótéglákból épült (az asztalok, székek, falak, padlók, ágyak) (1 éj).

14. nap: Uyuni-La Paz (reggeli, box lunch)

Reggeli után menetrendhez igazodva transzfer a repülőtérre, utazás La Pazba. Szabad program és pihenés vagy fakultatív program: Chacaltaya programterepjáróval (minimum 8 fő). Megkezdjük 1.5 órás utunkat a Chacaltaya hegy felé, amely az Andokban található, 35 kilométerre a várostól. A Chacaltaya felé vezető úton megcsodálhatjuk a Huayna Potosí hegyet, amely 6088 méter magasan fekszik. Elmegyünk a Refugio La Cabañahoz, amely a Chacaltaya lábánál található (5300 m). Innen elsétáljuk az egy kilométerre lévő kilátóhoz, ahonnan megcsodálhatjuk a Real hegyláncot, a Mururata és az Illimani csúcsokat, a Titicaca-tó egy részét, és az Altiplanot. Szállás La Pazban (1 éj).

15 . nap: La Paz-Lima (reggeli, vacsora)

Reggelit követően szabadidő La Pazban. Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és visszautazás Limába, majd városnézés. Szállás Limában (1 éj).

16-17. nap: Lima (reggeli)

Délelőtt szabadidő Limában. Délután fakultatív programként Larco múzeumlátogatás, majd transzfer a repülőtérre és repülés európai átszállással Budapestre. A 17. napon érkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

17 napos körutazás Peruban és Bolíviában, szállás 3-4*-os szállodákban, a dzsungeltúrán lodge-okban, reggelivel, 7 főétkezéssel, a dzsungeltúrán teljes ellátással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére