16.900 Ft helyett 1.990 Ft: Lézeres ráncfeltöltés egyedülálló módszerrel, tisztítás, peeling és fényvédő hidratáló krém használata mellett az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban

Avatar Holisztikus Gyógyászat
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.900 Ft 88% 14.910 Ft
Avatar Holisztikus Gyógyászat
Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com
www.holisztikusgyogyaszat.hu/

Akció Leírása

Új, gyors, fájdalommentes és veszélytelen lézeres ránctalanítás az Avatar Holisztikus Gyógyászattól

Az ajánlat tartalma

  • Lézeres ráncfeltöltés egyedülálló módszerrel az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban
  • A kezelés menete: letisztítás, peeling, lézeres ráncfeltöltés, fényvédő hidratáló krém

Korainak tartod ráncaid megjelenését és foggal-körömmel harcolsz ellenük, de mindhiába? Szerencsére van egy nagyon hatékony, ám kíméletes megoldás! A Safe-Laser csapata kifejlesztett egy speciális kezelőfejet, amivel közvetlenül a bőrbe juttatják a ránctalanító hatóanyagot. Maga a lézer is ránctalanít, a speciális ráncfeltöltő-gyulladáscsökkentő szérummal pedig lenyűgöző az eredmény.

A lézerfényt az orvostudomány már régóta alkalmazza. A lézernek monokromatikus, koherens és poláros tulajdonságai vannak, ezért a gyógyászat és a kozmetika számos területén használják. A sebészeti lézerrel ellentétben a lágy-lézer vágásra nem alkalmas, de számos gyógyító hatása van.

Sosem okoz allergiát, nincs káros sugár- vagy elektromos terhelése. A lézerfény hatására a sebek gyorsabban gyógyulnak, a hegek összezsugorodnak, majd eltűnnek. Gyulladáscsökkentő hatású, ezért aknés bőrre vagy kozmetikai tisztító kezelés után is kiváló hatású. Fekélyekre, egyes bőrelváltozásokra kúraszerű alkalmazása a teljes gyógyuláshoz vezet!

Segít a pattanások, aknék megelőzésében és kezelésében, gyorsítja a lefolyásukat és hegmentesen gyógyítja a sebeket. Segít a faggyú-rendellenességek kezelésében, optimalizálja a verejtékmirigyek működését. Növeli a kollagéntermelést, lassítja a bőr öregedését, növeli rugalmasságát, a ráncokat finomítja, illetve megelőzi a kialakulásukat.

Amint láthatod, a jótékony hatások szinte határtalanok, próbáld hát ki Te is most fantasztikus kedvezménnyel az Avatar Holisztikus Gyógyászaton!

Avatar Holisztikus Gyógyászat

A XI. kerületi Avatar Holisztikus Gyógyászat egy különleges kozmetika, ahol úgy tartják, a test-lélek-szellem harmóniája a kozmetikai kezelések során ugyanolyan fontos, mint az élet más területein. A kezelések személyre szabottak, erősítik belső harmóniát, feltöltenek energiával, fokozzák a vitalitást. Nemcsak külsőd, de belsőd is megszépül, ezáltal tovább meg tudod őrizni a modern kozmetika vívmányainak hatásait. A holisztikus kozmetikában lehetőségek szerint kerülik a drasztikus beavatkozásokat, sokkal inkább az ellazulás állapotára törekednek.

Legyen szép napod!

Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Lézeres ráncfeltöltés egyedülálló módszerrel az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban. A kezelés menete: letisztítás, peeling, lézeres ráncfeltöltés, fényvédő hidratáló krém

Fontos

Beváltható: 2017.10.01.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 0670 369 4342 • A megbeszélt időpont lemondását vagy módosítását minimum 24 órával előre kell jelezni, ellenkező esetben a szolgáltatás megtörténtnek minősül • Ahhoz, hogy igénybe vedd a lefoglalt szolgáltatást, a helyszínen fel kell mutatnod a kupont elektronikus vagy kinyomtatott formában • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére