165.000 Ft helyett 132.000 Ft: Ischgl szezonnyitó síelés december elején, 4 vagy 5 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, wellness és síbusz használattal, galtüri pályaszálláson

Ajánlat kód: 31692
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

132.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31692

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kezdjétek az idei síszezont a Silvretta régióban!

Felhasználható

  • 2018. december 8-13. között

Opciók

  • 5 éjszaka (szombat-csütörtök) 1 személy részére félpanzióval, wellness és síbusz használattal 181.500 ft helyett 145.200 ft
  • 4 éjszaka (szombat-szerda) 1 személy részére félpanzióval, wellness és síbusz használattal 165.000 Ft helyett 132.000 Ft

Elhelyezés

  • 2-4 ágyas szobákban (fürdőszoba, WC, hajszárító, TV, telefon, széf, mini bár)

Ellátás

  • Félpanzió (svédasztalos reggeli és 4 fogásos vacsora)

Síbérletek – 250km jelölt pálya

  • 4 napos 195 EUR/felnőtt, 125 EUR/8-16 év
  • 3 napos 155 EUR/felnőtt, 100 EUR/8-16 év
  • 7 éves korig ingyenes síbérlet!
  • A bérletek már tartalmazzák az 5 EUR key card kauciót!

Akik álmokat ígérnek, nem mindig tartják szavukat. Akik viszont már jártak a Silvretta régióban, tudják, hogy ez maga a megvalósult álom. A határokon átívelő sígalaxis (Ausztria-Ischgl, Svájc-Samnaun) 250 kilométernyi sípályájával és 42 modern felvonójával önálló osztályt teremtett a téli üdülőhelyek palettáján. Hóbiztosságát egyrészt a gigászi, több mint 3.300 méteres masszívumok, másrészt a gondosan kiépített hóágyúrendszer garantálja késő novembertől május közepéig.

Ischgl-ben a hódeszkások szórakozását funpark és half pipe, a síelők igényeit carving pályák, a kirándulók kedvtelését a 7 kilométeres kivilágított szánkópálya szolgálja. A freeride szerelmesei itt napokat tölthetnek el anélkül, hogy jelölt pályákat érintenének. A 2.300 méteres magasságban elterülő Idalp fennsíkon, közvetlenül a liftrendszer szívében évente több alkalommal kápráztatják el sífelszerelésben tomboló közönségüket a világ legismertebb könnyűzenei előadói.

Vám- és adómentes bevásárlóközpontjaival Samnaun vonzó úti cél egy kellemes sí kirándulás keretében, a szálláshelyeknek otthont adó Galtür pedig egész szezonban várakozásmentes, családias környezetben várja az ideérkezőket.

Négycsillagos pályaszállások Galtürben

Az exkluzív pályaszállások közvetlenül a galtüri kabinos lift alsó állomásánál találhatóak. Felszereltség: étterem, bár, klub, úszómedence, borozó, szauna, fitneszterem, gőzfürdő, hidromasszázs, beauty-center, apres ski pub.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ischgl szezonnyitó síelés december elején, 4 vagy 5 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, wellness és síbusz használattal, galtüri pályaszálláson

Fontos

Felhasználható • 2018. december 8-13. között

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére