162.000 Ft helyett 121.590 Ft: Egyhetes görögországi nyaralás a mesés Korfi szigetén, Sidariban, 8 nap/7 éjszaka 2 személyre önellátással és autóbuszos utazással, apartmanban

Ajánlat kód: 28328
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

121.590 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28328

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Strandoljatok egy hetet Görögország egyik legcsodálatosabb szigetén és élvezzétek a hamisítatlan görög hangulatot Korfun!

Opciók

  • Június 23-30. között 2 fő / hét busszal (önellátás) 162.000 Ft helyett 121.590 Ft
  • Június 30-augusztus 18. között 2 fő / hét busszal (önellátás), szombati indulásokkal, 190.000 Ft helyett 142.590 Ft

Utazás: légkondicionált luxusbusszal

Szállás: Stúdió apartman Paradise, Plastiras, Clio, Koursaros

Az ajánlat nem tartalmazza

  • IFA kb. 1 € /szoba/éj
  • Kompdíj, amit a gépkocsivezető szed össze a kikötőben, és ő veszi meg a jegyeket!
  • Kompjegy ára Sidari (Korfu), Zakynthos, Kefalonia: kb. 20 € (oda-vissza)

Ellátás költségei: Paradise Étterem – menüs, félpanzió 32.900 Ft, vacsora 22.900 Ft

Fontos! Utaspoggyászra vonatkozó szabályok

Az autóbuszok csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre, így személyenként 20 kg csomag szállítható a kézipoggyászon (5 kg) kívül, (családonként összevonható) mindegy milyen formában, bőrönd, sporttáska, napernyő, hűtőtáska stb. Ezen felül a gépkocsivezetőtől csomagjegyet lehet/ kell venni:

  • 20-25 kg között 1.000 Ft/kg
  • 25-30 kg között 2.000 Ft/kg

Ha úgy tartja kedvetek, egy teljes héten át pancsolhattok a kellemes tengerben, hiszen nyáron szinte garantált a szikrázó napsütés és a strandidő Görögországban. Ezen az utazáson azonban számtalan egyéb kaland is várhat Rátok, hiszen több fakultatív kirándulásra is benevezhettek. Csak a teljesség igénye nélkül: felkereshetitek Albániát, egészen pontosan a világörökséghez tartozó Butrinti archeológiai gyöngyszemet, egy izgalmas csúszdapartban szórakozhattok, de hajókirándulás és vacsoraest is szerepel a kínálatban. A fakultatív programok sokaságáról és feltételeiről érdeklődj az irodánál!

Természetesen akkor is teljes lesz a korfui vakáció, ha egész héten csak strandoltok, a tenger ugyanis bőven biztosít szórakozási lehetőséget ennyi időre is, a vízi sportok, a nap és a vízi élővilág szerelmeseinek egyaránt!

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egyhetes görögországi nyaralás Korfun, Sidariban, apartmanban. 8 nap/7 éjszaka 2 személyre önellátással és autóbuszos utazással, apartmanban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére