160.700 Ft helyett 127.000 Ft: 5 napos körutazás 1 főre Olaszországban és Svájcban, buszos utazással, reggelivel, 3 és 4*-os szállásokkal – Milánó, Como, Lugano és mesés alpesi hegyek

Ajánlat kód: 33276
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

127.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33276

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstolj alpesi csokit, sétálj a Comói-tó partján, fedezd fel Milánót és a romantikus Veronát!

Időpontok

  • 2019. július 09 - 13. vagy augusztus 16 - 20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállás 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggeli
  • Buszos utazás

Felárak

  • Egyágyas felár: 48.000 Ft
  • Fakultatív vacsora felár: 32.000 Ft
  • Utolsó vacsora freskó megtekintése belépővel: 7.000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED – BUDAPEST – VERONA

Reggel indulunk és Szlovéniát érintve érkezünk Olaszországba. Az első programunk a nagyon hangulatos Veronában lesz. Városnézés Rómeó és Júlia városában. Természetesen megtekintjük a két szerelmes híres erkélyét. A ház falai telis-tele vannak rajzolva a szerelmesek üzeneteivel. A főtéren látható az ókori Aréna, mely kiváló állapotban van még ma is, nyaranta pedig a híres Veronai Ünnepi Játékok helyszíne. Ez Olaszország leglátogatottabb szabadtéri színháza. A bájos belvárosban sétálva keressük fel az Erbe teret és a Scaligeri család palotáit. Kisétálunk a várost körbeölelő kanyargós Adige folyó partjára is. Szállásunk 4*-os hotelban lesz a város közelében.

2. NAP: VERONA – MILÁNÓ

Reggelit követően Milanóba utazunk. Városnézés Lombardia fővárosában. Mindenkit elkápráztatnak a dóm gótikus csúcsívei. Aki akar a templom ismertetése után felmehet a kupolába és kitekinthet az erkélyről az alattunk hömpölygő tömegre. (Sorban állás várható). Városnézésünk folytatásaként láthatjuk a Galériát, elegáns üzleteivel, majd a világhírű operaházat, a Scalát. Ezt követően egy különleges programra invitáljuk Önöket. A Santa Maria delle Grazie templomban található Leonardo da Vinci talán leghíresebb alkotása az Utolsó vacsora. Ennek megtekintésére van lehetőség. A templom látogatása csak előzetes jegyrendeléssel lehetséges, ezért aki nem rendeli meg előre ezt a programot, annak belépését nem tudjuk biztosítani. Fakultatív: „Utolsó vacsora” freskó meg­tekintése: 7.000 Ft belépővel. Jegyeket csak a szabad kapacitások függvényében tudunk vásárolni. (Ha valaki későn adja le rendelését és nem tudunk már belépőt venni, akkor arról értesítést küldünk neki, min. az út indulása előtt 1,5 hónappal.) Ezt követően, illetve aki nem jön a freskó megtekintésére, azoknak Milánóban szabadprogram, majd a kora esti órákban szállásunkra – mely ezúttal is egy 4*-os szálloda – utazunk.

3. NAP: COMO – LUGANO – CSOKOLÁDÉ – LOCARNO

Reggeli után Como felé vesszük az irányt. Délelőtt séta a főutcán és a szépen kialakított tóparton. Ez a legmélyebb alpesi tó, több mint 400 m mélységgel. A főutcánál található a dóm, mely román és gótikus alapokra épült sok márvány felhasználásával. Szép egységet képez a városháza és az óratorony is. A kellemes comói séta után Svájcba utazunk. Először Melidében a „Mini Svájc” kiállítást tekintjük meg, ahol Svájc több mint 120 nevezetességét mutatják be kicsinyítve egy szépen kialakított parkban. Délután két tóparti városban gyönyörködünk. Lugánóban, ebben a rendkívül hangulatos városban, a kellemes tóparti séta mellett megtekintjük a szép városházát, a főteret és az egykori ferences templomot. Meggyőződünk róla, hogy milyen hangulatos város Lugano. Ezt követően ellátogatunk egy csokoládégyárba. A júliusi csoporttal megtekintjük a csokoládégyártás menetét, kóstolhatunk a cég termékeiből és a végén természetesen lesz vásárlási lehetőség is. (Augusztusban nincs termelés, de csokoládé vásárlására akkor is lesz lehetőség.) Folytatjuk utunkat a filmfesztiválok városába, Locarnóba. A mediterrán hangulatú belvárosi séta után a Madonna del Sasso kegytemplomhoz és annak kilátójához megyünk fel. Innen mesés rálátás van a Lago Maggiore-tóra, a városra és a környező hegyekre. Városnézés után szálláshelyünkre utazunk a hegyek közé, Közép-Svájcba.

4. NAP: ANDERMATT – OBERALPPASS – VIA MALA – CHUR – AUSZTRIA

Ez a nap a hegyekről és a különleges természeti látványos­ságokról szól. Reggeli után elhagyjuk Közép-Svájcot, és az ország magas hegyei közt az Oberalppasson indulunk kelet felé. Többször is felmegyünk 2.000 m fölé, amikor átkelünk a hágókon. Ahogy haladunk a kanyargó hegyi utakon letekinthetünk a virágzó völgyekre és gyönyörködhetünk a bennünket körülölelő fantasztikus csúcsokban. Természetesen lesz fotóstopok is. Így érkezünk el a Hátsó-Rajna mesés szurdokához, amely egy regényírót is megihletett. A Via Mala közel 100 m mély sziklahasadékába le is lehet sétálni, de fentről a hídról is kiváló felvételek készülhetnek. Délután Svájc egyik legrégebbi (kb. 5.000 éves) városában, Churban nézelődünk. Kevesen ismerik ezt a várost, ezért is lesz kellemes meglepetés mindenki számára a látvány. A belváros hangulatos főtere szép házakkal körbeölelt. A Münster környéke és a céhes házak méltán vívják ki a látogatók elismerését. A városnézés és a szabadprogramunk után buszunkkal elhagyjuk Svájcot és Ausztriában folytatjuk utunkat. Szállás Tirolban.

5. NAP: TIROL – SALZBURG – HEGYESHALOM – BUDSPEST

Tirol magas hegyeit látva indulunk hazafelé. A déli órákban megállunk az egyik legszebb osztrák városban, Salzburgban, melyet Mozart városának is szoktak nevezni, mivel itt született a híres zeneszerző. A belvárosa méltán szerepel a világörökségek között. Városnézésünk során felkeressük a barokk stílusú Dómot, Szt. Péter templomot, de sétálunk, és szabadidőnk alatt vásárolhatunk is a híres Getreidegassen. Több alkalom is lesz arra, hogy a felettünk magasodó Hochensalzburg várát lefényképezzük, talán a Mirabell park virágaival az előtérben készülhetnek a leg­jobb felvételek. Délután továbbindulunk. Hegyeshalomnál lépjük át a határt. Budapestre érkezés az esti órákban, ezt követően a Szeged, Pécs, Miskolc, Debrecen útvonalon felszállt utasainkat visszatranszferáljuk a felszállási helyükre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás 1 főre Olaszországban és Svájcban, buszos utazással, reggelivel, 3 és 4*-os szállásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére