Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

15.990 Ft helyett 9.990 Ft: Adventi kirándulás a Tátra lábához, Lengyelország téli központjába, Zakopane városába, egynapos buszos utazás 1 személy részére december 10-én

Budavár Tours Utazási Iroda
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.990 Ft 38% 6.000 Ft
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Akció Leírása

Az adventi időszak számtalan csodával vár Téged is Lengyelország téli központjában! A meseszép Tátra lábainál található Zakopane ebben az időszakban különösen varázslatos!

Az ajánlat tartalma

  • Egynapos adventi kirándulás 1 főre a Tátra lábához, Lengyelország téli központjába, Zakopane városába
  • Autóbuszos utazás
  • Szervezés
  • Magyar nyelvű csoportkísérés

Szlovákián keresztül utazva a kora délutáni órákban érkeztek meg Zakopane városába. A rövid városnézés alkalmával megismerkedhettek a város nevezetességeivel, mint a Szent Kelemen fatemplom, a Krupówki utca, amely Zakopane sétáló- és bevásárló utcája, a Keresztelő Szent János templom, valamint a Willa Koliba, amely a zakopanei stílusban épült első ház.

A délután további részében szabadprogram keretében érdemes ellátogatni a Gubałówka siklóvasúttal a Gubalówka hegyre (kb. 21 PLN/ fő a retúrjegy ára). A sikló alsó indító állomása a városközpontból (Krupówki piac) könnyen megközelíthető. Fent a hegyen télen-nyáron bazár, éttermek és lovas kocsisok vagy lovas szánosok várják a látogatókat. Érdemes egyet sétálni a hegyen a kiépített ösvényen vagy valamelyik csodás kilátóteraszon ücsörögni kicsit és megcsodálni a Tátra szépségeit!

Indulás

  • Korán reggel, 05:00-kor indultok Budapestről, találkozó hajnali 04:45 órakor Budapesten, a Hősök terén, a Műcsarnok mögötti buszparkolóban.

Vidéki felszállási lehetőség

  • Vác, Mobil Petrol benzinkút

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egynapos adventi kirándulás 1 főre a Tátra lábához, Lengyelország téli központjába, Zakopane városába. Autóbuszos utazás. Szervezés. Magyar nyelvű csoportkísérés

Fontos

Beváltható: 2016.11.14. - 2016.12.08.
Az utazás időpontja: 2016. december 10 • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes foglalás szükséges kuponszám és titkos kód megküldésével: ertekesites@budavartours.hu • Fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő • Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/fő • A felszállás helye, az utasok neve visszaigazolás után maximum az indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500 Ft/fő díj ellenében • BBP biztosítás: 660 Ft/fő/naptól • Útlemondás-biztosítás: 1% • Információ a belépőkről, indulásról és vidéki felszállási lehetőségekről a részletes leírásban • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére