15.990 Ft helyett 11.990 Ft: Utazás a lenyűgöző Plitvicei-tavakhoz tavaszi és nyári időpontokban, autóbuszos kirándulás 1 személyre profi idegenvezetéssel

Fortuna travel
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

11.990 Ft

Ajánlatkérés
Fortuna travel
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655
ldesign.hu/fortuna/

Az ajánlat leírása

Felejthetetlen látvány és élmény vár Rád is a Plitvicei Nemzeti Parkban, látogass el a mesébe illő tórendszerhez a téli hóolvadás után vagy a nyár kezdetén!

Időpontok

  • 2019. május 4., 18.(betelt)
  • 2019. június 1., 15., 29.
  • 2019.július 06
  • 2019. augusztus 03
  • 2019. szeptember 14
  • 2019. szeptember 28
  • 2019. október 05
  • 2019. október 26

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást kényelmes autóbuszon
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Regisztrációs díjat (1.500 Ft/fő), amely a buszon kötelezően fizetendő
  • Belépőjegyeket
  • Utasbiztosítást
  • Fix helyfoglalás a buszon: 1.000 Ft / fő (igény szerint)

Indulás

  • Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin Áruház parkolójából a választott utazás napján 0 óra 0 perckor. (Gyülekező előző nap 23:30-tól).

Horvátország 7 Nemzeti Parkja közül a legjelentősebb a Plitvicei tavak vidéke. A Nemzeti Park területe 295 km2, ebből a tavak felülete 2 km2. A tizenhat tó észak – déli irányban, füzérszerűen húzódik a Kapela-hegységben. 190 – 200 vízesés köti össze őket. A számuk változó, a vízbőségtől függően vannak időszakos vízesések is.

Délen a Fekete- és a Fehér-folyók egyesüléséből született Matica által táplált Proscensko – tó terül el, 639 méterrel a tenger szintje felett. Tőle kb. 8 km távolban az utolsó tó, a Sastavci “csak” 483 méterre van a tenger felett. Szintkülönbségük 156 méter. Ezt “győzi le” a sok vízesés csodálatos látványokat biztosítva a látogatóknak. A tórendszer vizét a Korana folyó vezeti el.

A 20 ezer hektáros nemzeti park a Horvát Karsztvidéken található, a Kis-Kapella és a Plesevica hegyvonulatokat elválasztó völgyben. A nemzeti park több mint 200 négyzetkilométeren terül el. A leglátványosabb részek azonban maguk a tavak.

Két legnagyobb tava a Kozjak és a Prosce, ezek 1000-1500 négyzetméteres vízfelületétől a legapróbb tavacskákig minden méret megtalálható. A hegyvidék domborzatának köszönhetően minden tó más-más magasságban helyezkedik el. A tórendszer legfelsőbbike 600 m magasságban terül el, s a medréből kilépő víz 7,2 km távolságot megtéve, számtalan zuhatagon végigvezető izgalmas kalandozás után érkezik meg az alsóbb 150 m-es magasságban fekvő utolsó tóba.

Bármilyen évszakot is válasszunk a kiránduláshoz, mindenképpen különleges élményben lesz részünk. Tavaszi olvadáskor megduzzad a patakok vize, nyáron zöldell a táj, míg ősszel az ezerszínű természet tárul elénk. Aki pedig télen szánja rá magát a Plitvicei-tavak megismerésére, igazán egyedi látványra számíthat, hiszen jég borít mindent, csipkefüggönyként tárulnak elénk a vízesések. A tórendszer két részből áll, a felső és alsó csoportból. A dolomitvölgyben fekvő felső tavakat tartják a legszebbnek, míg az alsó tavak kisebbek, vizük sekélyebb. A legnagyobb tó a Kozjak, ezen hajóval tudunk átkelni. A három kilométer hosszú erdős partok által határolt tó az alsó és felső tavakat köti össze. Sokan a legszebb tónak tartják a Galovac-tavat lépcsős vízeséseivel.

A parkot több bejáraton át közelíthetjük meg. A belépőjegyet gondosan meg kell őrizni, hiszen ezzel szállhatunk fel az autóbuszra, illetve a hajóra. A jegyek eltérő színűek, a park területén sétálva ezt a színt kell követnünk. Attól függően, hogy melyik bejáraton át lépünk be a parkba, először hajóval vagy busszal indulunk kirándulni, s a séta végén másik közlekedési eszköz visz vissza bennünket a kijárathoz.

Fortuna Travel

A Fortuna Travel elhozza Neked a környező országok csodáit! Rendszeresen szervez saját autóbuszaival egy- és többnapos kirándulásokat Európa legszebb tájaira, budapesti indulással.

Utasaik kényelmes autóbuszaikkal juthatnak el a természet kincseihez, tapasztalt idegenvezetőikkel örök élményeket szerezhetnek! Pihend ki magad, szippants egyet a hegyi levegőből vagy épp ámulj el a világ legszebb tórendszerén!

Jó utat kívánunk!

fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás a lenyűgöző Plitvicei-tavakhoz tavaszi és nyári időpontokban, autóbuszos kirándulás 1 személyre profi idegenvezetéssel

Fontos

Beváltható: 2019.10.24.-ig
Csak online ügyintézés! • A kupon megvásárlását követő 5 munkanapon belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával úgy, hogy elküldöd kuponkódokat és neved, a foglalni kívánt időponttal és elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím) és a kívánt felszállási hely megadásával együtt a fortunatravel2016@gmail.com e-mail címre! • Egy adott időpontra csak véges számú hely foglalható, ezért kérjük, a vásárlást követően mihamarabb véglegesítsd foglalásod az utazási irodánál! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére