15.990 Ft helyett 11.990 Ft: Kirándulás Horvátország legnagyobb nemzeti parkjába, a lenyűgöző Plitvicei-tavakhoz, egynapos buszos utazás 

Fortuna travel
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

11.990 Ft

Ajánlatkérés
Fortuna travel
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655
ldesign.hu/fortuna/

Az ajánlat leírása

Horvátország legnagyobb nemzeti parkja? 16 tagú tórendszer? 190-200 ámulatba ejtő vízesés? Igen! Irány déli szomszédunk és a Plitvicei Nemzeti Park!

Az ajánlat tartalma

  • Egynapos kirándulás 1 személyre autóbusszal a Plitvicei-tavakhoz
  • Idegenvezetés

Fontos információk, felárak

  • Regisztrációs díj (kötelezően fizetendő, a buszon): 1.000 Ft / fő
  • Csoportos biztosítás (kötelezően fizetendő, a buszon) 350.- Ft / fő
  • Fix helyfoglalás a buszon: 1.000 Ft
  • A belépő külön fizetendő
  • Figyelem! A park egész évben látogatható, de az évszaktól és az aktuális időjárástól függően egyes részei a látogatók elől időszakosan elzárásra kerülnek!

Indulás

  • Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin Áruház parkolójából a választott utazás napján 0 óra 0 perckor (Gyülekező előző nap 23:30-tól)

Horvátország hét nemzeti parkja közül a legjelentősebb a Plitvicei-tavak vidéke. A nemzeti park területe 295 km2, ebből a tavak felülete 2 km2. A tizenhat tó észak-déli irányban, füzérszerűen húzódik a Kapela-hegységben, s mintegy 190-200 vízesés köti össze őket. A számuk változó, a vízbőségtől függően vannak időszakos vízesések is. Délen a Fekete- és a Fehér-folyók egyesüléséből született Matica által táplált Proscensko-tó terül el 639 méterrel a tenger szintje felett. Tőle kb. 8 km távolban az utolsó tó, a Sastavci “csak” 483 méterre van a tenger felett. Szintkülönbségük 156 méter. Ezt “győzi le” a sok vízesés csodálatos látványokat biztosítva a látogatóknak. A tórendszer vizét a Korana folyó vezeti el.

A 20 ezer hektáros nemzeti park a Horvát Karsztvidéken található, a Kis-Kapella és a Plesevica hegyvonulatokat elválasztó völgyben.

A dolomitvölgyben fekvő felső tavakat tartják a legszebbnek, míg az alsó tavak kisebbek, vizük sekélyebb. A legnagyobb tó a Kozjak, amelyen hajóval lehet átkelni. A három kilométer hosszú erdős partok által határolt tó az alsó és felső tavakat köti össze. Sokan a legszebb tónak tartják a Galovac-tavat lépcsős vízeséseivel.

Látogasd meg Te is ezt az egyedülálló természeti képződményt, amely garantáltan lenyűgöz kicsiket és nagyokat egyaránt, így ideális célpontja egy felejthetetlen egynapos kirándulásnak a tavasz beköszöntével!

Fortuna Travel

A Fortuna Travel elhozza Neked a környező országok csodáit! Rendszeresen szervez saját autóbuszaival egy- és többnapos kirándulásokat Európa legszebb tájaira, budapesti indulással.

Utasaik kényelmes autóbuszaikkal juthatnak el a természet kincseihez, tapasztalt idegenvezetőikkel örök élményeket szerezhetnek! Pihend ki magad, szippants egyet a hegyi levegőből vagy épp ámulj el a világ legszebb tórendszerén!

Jó utat kívánunk!

fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egynapos buszos kirándulás 1 személy részére idegenvezetéssel a Plitvicei-tavakhoz

Fontos

Utazás fix időpontja: 2018. június 30 • A kupon megvásárlását követő 5 munkanapon belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával úgy, hogy elküldöd kuponkódokat és neved, a foglalni kívánt időponttal és elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím) és a kívánt felszállási hely megadásával együtt a fortunatravel2016@gmail.com e-mail címre! • Egy adott időpontra csak véges számú hely foglalható, ezért kérjük, a vásárlást követően mihamarabb véglegesítsd foglalásod az utazási irodánál! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére