Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

157.400 Ft helyett 131.200 Ft: 6 napos pihenés a Rejtőzködő Borfaluban, Mecseknádasdon, 5 éjszaka 4 személy részére önellátással a Hetényi Pincészet apartmanjaiban

Hetényi Pincészet
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

131.200 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
157.400 Ft 17% 26.200 Ft
Hetényi Pincészet
Rékavölgyi út 17. Mecseknádasd
info@hetenyipince.hu
(+36) 72 463 618
netida.hu/

Akció Leírása

Kapcsolódjatok ki családostul vagy barátaitokkal a varázslatos szekszárdi borvidéken, a Hetényi Pincészet birtokán!

Felhasználható

  • 2019. március 1. és október 31. között

Az ár tartalmazza 4 személyre

  • 5 éjszaka szállás apartmanban
  • Ellátás: önellátás
  • Welcome bor

A Szekszárdi borvidék Magyarország egyik legősibb bortermelő területe, ahol a szőlőművelés hagyományai a kelta korig nyúlnak vissza. A borvidék a szekszárdi-dombság legkeletebbre eső, keskeny területét foglalja magában, ami Szekszárd, Őcsény, Decs szőlőit jelenti. A borvidék központi települése Szekszárd, amely a legnagyobb szőlőterülettel rendelkezik és nevet is ad Magyarország egyik hagyományosan, vörösborokkal jellemzett borvidékének.

Hetényi Pincészet

Az 1991-ben, társas vállalkozásként alapított borászat - a Hetényi Pincészet - 2005 óta a Hetényi család irányításával működik. A Szekszárdi Borvidéken található, 37 hektárnyi területükön termelt szőlőiket a mecseknádasdi birtokon dolgozzák fel, érlelik nemes borrá és palackozzák.

A ház és a környezet adottságait kihasználva vendéglátással is foglalkoznak itt. A tágas és otthonosan berendezett apartmanjaik, szobáik az erdő közepén egy kis ékszerdobozként várják a pihenni vágyókat, különböző igényeknek megfelelő, légkondicionált és jól felszerelt szállással.

Az Pincészetben asztalra kerülő finomságok (lekvár, szörp, teák, gyümölcs, méz, kolbász, sonka, esetleg sajt) mind saját termelésből vagy a környék kistermelőitől származó értékes, egészségtudatosan előállított, minőségi élelmiszerek. Az Óbányáról származó pisztráng füstölve, sütve, ízletes helyi specialitás.

Mecseknádasd, a „Rejtőzködő Borfalu” pincesoraival, rendezvényeivel, épített örökségeivel sokrétű programokat kínál. Aki inkább a természet közelségét kedveli, csodás túraútvonalak közül válogathat: a település határában halad az országos kék és piros jelzés is. Aki a nagyobb nyüzsgést szereti, a könnyen elérhető Szekszárd és Pécs programjaiból is szemezgethet.

Jó utat kívánunk!

Rékavölgyi út 17. Mecseknádasd
info@hetenyipince.hu
(+36) 72 463 618

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos pihenés a Rejtőzködő Borfaluban, Mecseknádasdon, 5 éjszaka 4 személy részére önellátással a Hetényi Pincészet apartmanjaiban

Fontos

Felhasználható • 2019. március 1. és október 31. között • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (72) 463 618, info@hetenyipince.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére