Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

15.500 Ft kedvezménnyel, most 42.500 Ft: Csodálatos nevezetességek és a híres karnevál lenyűgöző forgataga vár Velencében - 3 nap, utazás, háromcsillagos szállás, félpanzió

Pannonia Program- és Utazási Iroda
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

42.500 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
57.990 Ft 27% 15.490 Ft
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2.
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862
www.pannoniatravel.hu

Akció Leírása

Kalandozz Velence egyedülálló farsangi kavalkádjában és ismerj meg elképesztő szépségű nevezetességeket!

A nem mindennapi kirándulás első napja máris csodákat tartogat számodra! A kiutazás során ugyanis megálltok a szlovén tengerparton álló, hófehér márványból épített Miramare kastélynál, amely Habsburg Miksa osztrák főherceg, és felesége, Sarolta hercegnő részére épült, a XIX. század romantikus építészetének remekeként. A főhercegi pár elegáns szobái eredeti pompájukban, a korabeli berendezési tárgyakkal ékesítve láthatóak. A növényritkaságokkal beültetett, szép fekvésű kastélypark külön élményt nyújt.

Olaszországba érkezvén Jesoloban lesz szállásod, ahol este finom vacsorát ízlelhetsz meg. Másnap reggeli után Punte Sabbioni kikötőjéből hajóztok át a Szent Márk térre. Csodálatos látvány, ahogy a végtelennek tűnő lagúnavilágból kibontakozik a dózsék pompás városa. Érkezés után szabadprogram a színes karneváli forgatagban, vagy igény szerint rövid közös séta következik a csoportot kísérő idegenvezetővel. Ennek során megismerkedhetsz az UNESCO világörökség részét képező óváros leghíresebb nevezetességeivel, a Dózse Palotával, Sóhajok hídjával, Campanile-vel és Szent Márk Bazilikával. Ezután a Napóleon által „Európa legszebb szalonjának” nevezett térről hangulatos utcákon haladva eljuthatsz egészen a Canal Grandén átívelő Rialto hídig.

Fakultatív programlehetőségként hajós túrát tehetsz a varázslatos Murano és Burano szigetére is! A lagúnavilágban kalandozva az idegenvezető mesél a szigetek keletkezéséről és sajátosságairól, majd kiköttök az üvegművességéről híres Murano szigeten. Itt lehetőséged lesz ellátogatni egy műhelybe, ahol bepillantást nyerhetsz abba, miként formálódik a mesterek keze által a forró üveg finom műalkotásokká. Ezután a szomszédos Burano szigetre visz az utatok, amely bájos, színesre festett házairól és kézzel varrott csipkéiről nevezetes.

Délután kedved szerint töltheted el szabadidődet Velencében, magadba szívva a város és a világhírű karnevál vidám hangulatát. Ha pedig megpihennél, és meg is éheztél, este vár a szállásod, valamint az ízletes vacsora.

A kirándulás harmadik napján a reggeli után indultok Szlovéniába, ahol megtekintheted a világ egyik legnagyobb cseppkőbarlangját, az UNESCO világörökségi címmel büszkélkedő Postojnai cseppkőbarlangot. Ide kisvonattal juthatsz be, majd ezt követően helyi vezető kíséretében gyalogosan fedezheted fel a szebbnél szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatod a barlang legvédettebb állatát, az emberhalat (barlangi vakgőte) is. Budapestre az esti órákban érkezel vissza.

Az utazási irodáról

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget, és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hiszik, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája.

A csomag tartalma:

 • Autóbuszos utazás
 • Háromcsillagos szállás
 • Félpanziós ellátás
 • Idegenvezetés
 • A szervezés díja

Fontos tudnivalók:

 • Kötelezően külön fizetendő: hajójegy és városi behajtás 30 €, fakultatív szigettúrával együtt 40 €
 • 1,5% kötelező útlemondási biztosítás: 640 Ft / fő, egyágyas felár esetén 740 Ft / fő
 • Postojnai cseppkőbarlang​ + audioguide: Felnőtt: 22,9+3 €, Diák (16-25 év): 18,3+3 €, Gyermek (6-15 év): 13,7+3 €
 • Miramare kastély belépő: felnőtt 8 €, diák (18-25 éves korig) 5 €, gyermek (18 éves korig) ingyenes
 • A fakultatív programok díjai és a belépődíjak az idegenvezetőnek a buszon fizetendők (a díjak változhatnak)
 • Egyágyas felár: 6.900 Ft
 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás az utazási irodában kedvező áron köthető

Indulási pontok (2016.01.29-én, és 02.05-én, pénteken):

 • 06:00 Blaha Lujza tér, Corvin Áruház parkoló
 • 06:30 Batthyány tér, 86-os busz Óbuda felé tartó megállója előtt 50 méterrel (Batthyány tér 7.)
 • Találkozó mindkét helyszínen az indulási időpont előtt 15 perccel!
 • A vidéki felszállás pontos időpontjáról az utazási irodában érdeklődj!

Érkezés:

 • 2016. január 31-én, és február 7-én, vasárnap este 21:00 körül

Vidéki felszállási lehetőségek:

 • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
 • Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója
 • Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

Jó utat kívánunk!

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2.
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap / 2 éj egy főnek Velencében, a híres karnevál idején. Utazás, háromcsillagos szállás, félpanzió, idegenvezetés. Felfedezheted Velence nevezetességeit, Szlovéniában pedig a Miramare kastélyt és a Postojnai cseppkőbarlangot. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2015.11.19. - 2016.02.03.
Időpont: 2016. január 29-31., vagy február 5-7. (péntektől vasárnapig) • Az Alkupon megvételét követő 48 órán belül előzetes bejelentkezés és szerződéskötés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, telefonon (H-P 12.00-18.00), emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11./A • A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: az utazás pontos időpontja, a program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye • Kötelezően külön fizetendő: hajójegy és városi behajtás 30 €, fakultatív szigettúrával együtt 40 € • 1,5% kötelező útlemondási biztosítás: 640 Ft, egyágyas felár esetén 740 Ft - az utazási irodának külön fizetendő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére