Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

15.490 Ft helyett 7.490 Ft: Gyomor és bélrendszer gyulladásainak vizsgálata Candida- és 100 pontos ételintolerancia-teszttel, konzultációval a Dr. Kósnai Egészségügyi Központban

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.490 Ft 52% 8.000 Ft
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Budapest, Kárpát u. 18, 1133
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
www.dpek.hu/

Akció Leírása

Gyakran fáj a hasad és nem tudod az okát? A Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban most kiderítheted!

Az ajánlat tartalma

  • Gyomor és bélrendszer gyulladásainak vizsgálata a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban
  • Időtartam: kb. 45 perc
  • Ételintolerancia-teszt 100 allergénre
  • Candida-teszt
  • Konzultáció orvos/humánbiológusnál

A tápcsatorna betegségei korunk népbetegségei közé tartoznak, az elmúlt évtizedekben egyre gyakoribbá válnak, egyes felmérések szerint enyhébb formái akár a lakosság felét is érinthetik. Okuk részben a helytelen összetételű (egyoldalúan magas fogyasztása bizonyos élelmiszereknek), részben a nem megfelelő minőségű (adalékanyagokat, vegyszereket tartalmazó) táplálkozás, valamint a stressz. Az ajánlatban szereplő vizsgálati csomagban felmérik a gyomor, a vékonybél és a vastagbél állapotát, illetve megkeressük az irritációkat, gyulladásokat.

A csomag második része a 100 allergénre kiterjedő ételintolerancia-teszt, mivel a tápcsatorna betegségeinek jelentős részéért az egyes élelmiszerfehérjékre adott kóros immunreakciók felelősek. Nem árt tudnod, ha allergiás vagy valamely élelmiszerre, így a jövőben kerülheted a fogyasztását egészséged érdekében.

A csomag harmadik része Candida-teszt, amely a tápcsatornában is jelen lévő élesztőgomba esetleges túlzott jelenlétét mutatja ki. Oka lehet a magas szénhidrátfogyasztás, emellett a gyulladásos bélbetegségeknek gyakori velejárója. A bélflóra – mint bélrendszerünk egyik legfontosabb védője – sérülése a Candida albicans túlszaporodásával gyakran együtt jár. A normál bélflóra csökkenése szerepet játszik a belek gyulladásainál, mivel az általa termelt gyulladáscsökkentő faktorok hiányában gyulladás könnyebben alakul ki illetve marad fenn.

A vizsgálatokat Voll-módszerrel végzik, amelynek elve, hogy az élő sejtek, következésképpen a szervek, szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, amelyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők. Az adott szövet vagy szerv elektromos ingerlése során keletkezett elektromos változások mérhetők és információt adnak a szervek működéséről. A teszt a szervek működési zavarait vizsgálva fokozott vagy csökkent vezetőképességet állapíthat meg, előbbi gyulladást, utóbbi degeneratív eltérést jelezhet.

Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ

A központ egyik alapítója, dr. Kósnai Judit hitvallása szerint a túlzásba vitt gyógyszeres kezelések rontják az egészség állapotát, a helytelen életmód pedig nem teszi lehetővé a gyógyulást. Meg kell tanulni mindazt újra, amit néhány száz évvel ezelőtt élt elődeink még jól ismertek és alkalmaztak. A XIII. kerületi Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban ebben a szellemiségben javítanak egészségi állapotodon szervezeted legkülönbözőbb részein.

Legyen szép napod!

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ bemutatkozó

Diagnosztikai és tanácsadó Központunk 2010 óta működik. Szolgáltatásaink az egészség védelmét, megőrzését és visszaállítását komplex módon célozzák. A modern technikát ötvözve a hagyományos, évezredes módszerekkel és tapasztalatokkal alakítottuk ki diagnosztikai és terápiás rendszerünket, mely eredményeink tanúsága szerint betegeink egészségét a legeredményesebben szolgálja.
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Budapest, Kárpát u. 18, 1133
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
H-P 8:30-20:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gyomor és bélrendszer gyulladásainak vizsgálata a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban. Időtartam: kb. 45 perc. Ételintolerancia-teszt 100 allergénre. Candida-teszt. Konzultáció orvos/humánbiológusnál

Fontos

Beváltható: 2016.09.14. - 2016.10.26.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 356 2177 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére