1.509.000 Ft helyett 1.177.000 Ft: Vár a legendás 66-os út Amerikában, 16 nap/14 éjszaka 1 főre reggelivel, transzferekkel, idegenvezetéssel, helikopteres repüléssel a Grand Canyonban

Ajánlat kód: 31794
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.177.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31794

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Utazz keresztül Amerika kultikus helyszínein, repülj át helikopterrel a Grand Canyon felett!

Időpont

  • 2019.05.01. - 2019.05.16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 14 éjszakai szállást, helyi 3- 4 *- os szállodák kétágyas szobáiban
  • Reggelis ellátást, 2 alkalommal vacsorát
  • Program szerinti transzfereket, utazást 15 fős minibusszal
  • Helyi magyar nyelvű csoportkísérést és idegenvezetést
  • Helikopteres repülést a Grand Canyon felett

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi repülőjegy illetékkel kb. 245.000 Ft
  • ESTA engedély díja kb. 13.000 Ft
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • Borravalók kb. 5 USD/fő/nap

Egyéb költségek, felárak

  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár 310.000 Ft
  • Múzeumi, látványossági belépők (helyszínen fizetendőek) kb. 120 USD

Program

1. nap: Budapest – Chicago

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással Chicagoba. Érkezés után transzfer a szállodába welcome vacsora egy helyi étteremben. Éjszaka Chicagoban. (1 éj)

2. nap: Chicago – Springfield

Eljött a nagy nap, ma megkezdjük utunkat legendás 66-os úton. Chicago-tól a Pontiack trail-en haladunk majd rátérünk a 66-os útra. Útközben többször megállunk így az Rt 66 múzeumban is. Éjszaka Springfieldben. (1 éj).

3. nap: Springfield - Lebanon

Mai utazásunk első részében megnézünk egy 1931-ből való téglaborítású kétsávos szakaszt, majd haladunk tovább, régi töltőállomások, kisvárosok kísérik az utunkat a maguk történeteivel színezve a látnivalókat. Megállunk a híres Country Classic Cars kereskedésnél. A napunk végén meglátjuk a híres Sziklák Lánca hidat, St. Louis közelében. Éjszaka Lebanon-ban (1 éj).

4. nap: Lebanon - Tulsa

A mai napon Kansas államba érkezünk. Számtalan látnivaló kíséri ma is az utunkat. A híres Rainbow –híd (Szivárvány-híd) apró, öreg, ám ma is működő benzinkutak, éttermek, Vintage Iron Motorcycle Múzeum (Steve McQueen, Harley Davidson motorkerékpárjainak a gyűjteménye), Totem Pole Park, The Blue Whale. Éjszaka Tulsa-ban(1 éj).

5. nap: Tulsa - Clinton

Napunk első érdekessége a Seaba filling Station, 66 db-os motorkerékpár gyűjteménye, amelyben 1908-tól napjainkig találhatóak motorkerékpárok. Majd a kör alakú csűr, a Round Barn, a klasszikus Vadnyugaton járunk már, a National Cowboy & Western Heritage Múzeum is kötelező megálló. A nap végén felkeressük a South Canadian folyó felett ívelő 38-arch bridge-et (38 íves-hidat). A napot az Oklahoma Route 66 Múzeumban zárjuk. Éjszaka Clinton-ban(1éj).

6. nap: Clinton - Amarillo

A texas-i Nagy Síkságon haladunk tovább, megtekintjük a 30-as évek építészeti szenzációját jelentő U Dropp Inn Conoco töltőállomást, megállunk a Dórkötél Múzeumnál. Messziről vonzza a tekintetünket a Groom-nál álló óriás kereszt majd a híres Cadillac Ranch, a 10 db, ferdén a földbe ásott, grafittikkel borított kiégett autója. Éjszaka Amarillo-ban (1 éj).

7. nap: Amarillo - Santa Fe

A mai napon eljutottunk a Chicago – Los Angeles távolság, a 66 – os út feléhez. Texas és új-Mexikó határán megnézzük az 1926-ban épült Glenrio „szellemvárosát”. Éjszaka Santa Fe-ben (1 éj).

8. nap: Santa Fe – Gallup

Santa Fe-ből Gallup-ba haladva a 66-os régi éttermeiben, út menti szállodáiban, az „arany idők” hangulatával, stílusával, életérzésével találkozhatunk. Éjszaka Gallup-ban(1éj).

9. nap: Gallup – Flagstaff

Reggeli után a Forest Nemzeti Parkon áthaladva a késő Triász emlékeivel is találkozhatunk, megállunk a híres arizonai meteor kráternél, a nap végén a Walnut Creek kanyonnál is időzünk egy kicsit. Éjszaka Flagstaff-ben(1éj).

10. nap: Flagstaff – Grand Canyon – Williams

Megérkezünk a Colorado folyó, Grand Canyon-jához. Egy IMAX filmet nézünk meg a parkban, a Grand kanyon titkairól, majd egy különleges élményt ígérő helikopter túrán veszünk részt a kanyon felett. Éjszaka Williams-ben(1éj).

11. nap: Williams – Las Vegas

Első megállónk egy különleges helynél a Grand Canyon barlangoknál lesz, majd folytatjuk tovább az utunkat, tipikus benzinkutak, éttermek, elhagyott városok mellett. A nap végén megérkezünk a hírhedt városba Las Vegas-ba. Éjszaka Las Vegasban (2 éj)

12. nap: Las Vegas

A mai nap a kikapcsolódásé, Las Vegas felfedezéséé. Egy játék egy kaszinóban, egy séta a látványos szállodák között, egy különleges vacsora, vagy egy koncert a Caesar’s Palace - ban, vagy egy Circle Soleil előadás, felejthetetlenné teheti a napunkat.

13. nap: Las Vegas - Los Angeles/Santa Monica

Reggel megkezdjük az utunk utolsó szakaszát, magunk mögött hagyva Las Vegast, Calico elhagyott ezüst városát, megérkezve a santa monica-i kikötőbe az „End of the Trail” tábla alatt ér véget a 4300 km-es utazásunk. Éjszaka Los Angeles-ben(2 éj).

14. nap: Los Angeles

A mai napon egy szervezett autóbuszos városnézés keretében felfedezzük Los Angeles látnivalót.

15-16. nap: Los Angeles – Budapest

Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Budapestre. Hazaérkezés a 16. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vár a legendás 66-os út Amerikában, 16 nap/14 éjszaka 1 főre reggelivel, transzferekkel, idegenvezetéssel, helikopteres repüléssel a Grand Canyonban, májusban

Fontos

Időpont • 2019.05.01. - 2019.05.16

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére