15.000 Ft helyett 9.750 Ft: Teljes körű állapotfelmérés a szervezet 30 különféle működési területére kiterjedően, kiértékeléssel és megoldási táblázattal, Budapesten és Győrben is

Zafír Egészség Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.750 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 35% 5.250 Ft
Zafír Egészség Kft.
Győr
zafirimola@gmail.com
06(20) 979-0996
28nap-hu.webnode.hu/

Akció Leírása

Tudj meg többet szervezeted állapotáról testelemző készülék segítségével!

Az ajánlat tartalma

  • Teljes körű állapotfelmérés Budapesten és Győrben is
  • A vizsgálat a szervezet 30 különféle működési területére terjed ki

A testelemző készülék a következőket vizsgálja

Az ásványi anyagok szintjét,

  • A hormonok szintjét
  • Nehézfémeket az allergéneket
  • Aminosavak, nyomelemek,
  • Vitaminok hiányát
  • Szív és érrendszer állapotát
  • Máj, epe, hasnyálmirigy működését
  • Csontok állapotát
  • Érzékszervi funkciókat
  • Élősködők, gombák jelenlétét

Ha szeretnél átfogó képet kapni szervezeted állapotáról, esetleg életmódváltáson gondolkodsz, de nem tudod pontosan, hogyan kezdj hozzá, válaszd ajánlatunkat, egy 30 működési területre kiterjedő, teljes körű állapotfelmérést testelemző géppel. Segítségével olyan rejtett működési zavarok is felszínre kerülhetnek, amelyek befolyásolják életedet, ám eddig nem tudtál róluk. Az egészségesebb és boldogabb élet számodra is elérhető, ha tudod, pontosan min kellene változtatnod, ebben pedig nagy segítségedre lesz a testelemző készülékkel végzett állapotfelmérés!

Mátyás Imola életmód-tanácsadó

„Masszőrként kezdtem, már előtte megismerve az emberi test alapvető anatómiáját, a fiziológiás működés helyreállításával enyhíteni próbáltam az emberek fizikai fájdalmát. Hivatásomból kifolyólag kötelességemnek éreztem tudásomat és ismereteimet fejleszteni, gazdagítani.

Rájöttem, hogy pácienseim többségének problémája legfőképpen a helytelen táplálkozásból, a mozgásszegény életmódból, a nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztásából adódik.

Ennek okán a kiegyensúlyozott táplálkozás tudományáról bővítettem ismereteimet és szereztem ez irányú tapasztalatokat. Tanulmányaim sorozata a pszichológiával folytatódott, majd a természettudományok felé irányult, mindezek mellett tovább fejlesztettem az esztétikával kapcsolatos tapasztalataimat is. "Ép és Szép Testben Ép a Lélek"

A gyógyszerészeti főiskolán rájöttem, hogy inkább maradok a természet által létrehozott gyógynövények hatóanyagainak megnyugtató társaságában.

2006-ban megalapítottam a Masimo Egészség és Oktatási központomat. Kíváncsi természetem rávezetett a krémek, gélek, arclemosók, tonikok masszázsolajok sajátságos elkészítésére. Sokszorosan tesztelt termékeimet a mai napig előszeretettel használják ismerőseim és tanítványaim.

Fontos számomra az emberekkel való személyes találkozás, így az egyénre szabott tanácsadással az eredmény is látványosabb!”

Legyen szép napod!

Győr
zafirimola@gmail.com
06(20) 979-0996
Budapest: szerda-csütörtök, Győr: Hétfő-kedd-péntek http://28nap-hu.webnode.hu/

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes körű állapotfelmérés Budapesten és Győrben is. A vizsgálat a szervezet 30 különféle működési területére terjed ki

Fontos

Beváltható: 2016.10.22.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (20) 979 0996 vagy zafirimola@gmail.com • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre! • Budapest: szerda-csütörtök, Győr: hétfő-kedd-péntek • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére