15.000 Ft helyett 7.990 Ft: Térképeztesd fel szervezeted - teljes analízis készítése és kiértékelése az ultramodern EWS testelemző készülékkel

BodyToningUp
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 47% 7.010 Ft
BodyToningUp
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
www.aloeplantationteam.com/

Vélemények

T. Krisztina

Én a cellulitmasszázst próbáltam ki, láttam is eredményeket, bár személy szerint többre számítottam. De lehet, hogy csak az én elvárásaim voltak túl nagyok.

L. Szidónia

Nincsenek modern gépek, de a testtekercselés is igazán hatékony annak, aki elviseli, hogy betekerik a testét "nejlonba".

B. Andrea

A masszázs remek volt, de az agyagpakolást legközelebb kihagyom, nekem az nem jött be, de ettől még lehet, hogy másnak tetszene.

Akció Leírása

Ne várj, míg nagy lesz a baj, válaszd a valódi prevenciót!

Az EWS testelemző előnyei:

  • Kevesebb, mint egy perc alatt szolgáltat információt a test állapotáról
  • Rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének
  • A kapott eredmény utalhat a betegség természetére és komolyságára
  • A család minden tagjának ajánlott
  • Több millió eset tanulmányozását követően, több évvel ezelőtt, számítás-technikusok és orvos-szakértők hozták létre az EWS testelemző készüléket
  • A készülék mérési pontossága elérheti a 85%-ot, ami a kategóriájában kiváló
  • A kapott eredmény megkönnyítheti a szakorvosoknak a vizsgálati irány kiválasztását
  • A tesztelés non-invazív, tehát tűmentes
  • A program magyar nyelvű értékelést készít, amelyet digitális formában átadnak
  • A következő területekről kaphatók részletes információk: pl. szív és vérkeringési rendszer, emésztőrendszeri funkciók, máj és epe funkciók, szív és agyi keringési rendszer, hasnyálmirigy funkciók, vese, tüdő funkciók, prosztata, mell analízis, férfi szexuális funkciók, nőgyógyászat, elhízás, allergének, stb.

A szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg. Ezek még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget.

Csak később, mikor a károsodás már olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, amelyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet. Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság, vagy állandó éhségérzet és falánkság, stb..

Az elektromágneses hullámok, amelyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, hiszen eltérő mintázatot mutatnak, ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik.

Az EWS testelemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben tárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, - még a betegségek kialakulása előtt - képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

A szalonról

A BodyToningUpnál a testanalízisen túl különféle wellness masszázsok, valamint alakformáló és fogyasztó testkezelések egyaránt igénybe vehetők. Az EWS-sel Budapesten, a hatodik kerületben, a Westend közelében, a Bajnok utca 29-ben várnak.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
Nyitva tartás: Egyeztetés szerint

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes testanalízis készítése és kiértékelése az ultramodern Energy Wave System (EWS) testelemző készülékkel. A betegségek kialakulása előtt képet kaphatsz a szervezetedben történő változásokról. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.07.07.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 416 5815, timiforever@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére