Odavagy a macaronért? Lesd el a fortélyokat, és nyűgözd le a családod, barátaid fantasztikus süteményekkel!
A macaron tojásfehérje, por- és kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő, édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze.
A kis finomság Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered. Később Franciaországban vált ismertté és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.
Az EASE Therapy-ról
Az EASE Therapy azoknak segít, akik változtatnának életmódjukon és az egészséges ételek mellett szeretnék elkötelezni magukat. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várnak, ha élménynek tartod az étkezéseket és érdeklődsz a finomságok elkészítésének összes csínja-bínja iránt.
Jó étvágyat kívánunk!
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról