15 napos nagy körutazás az Egyesült Államok nyugati partján, repülőjeggyel, reggelivel – vár Hollywood, a Grand Canyon, San Francisco és Las Vegas

Ajánlat kód: 37228
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

838.100 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37228

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg Hollywoodot és a Grand Canyont!

Időpont

  • 2021. május 19.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy a Budapest – Los Angeles – Budapest útvonalra, menetrend szerinti repülőjáratra átszállással
  • Utazás a körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • Szállás a program szerint jó középkategóriás szállodák és motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Reggeli
  • BBP biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték: kb. 178.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.
  • ESTA beutazási engedély és ügyintézési díja: 7.500,- Ft (Amennyiben nem rendelkezik érvényes amerikai vízummal!)
  • Szervízdíj / borravaló a helyiek számára: 80,- USD
  • Nemzeti Park belépőjegyek árát (kb. 250,- USD) és a fakultatív programok árát (pl. Universal Studios, Las Vegas by Night, repülés a Grand Canyon fölött, kirándulás a Death Valley-be, San Francisco öbölhajózás: kb. 450,- USD)

Felár

  • Egyágyas felár: 328.600,- Ft

Program

1. nap: Budapest – Los Angeles

Elutazás Budapestről a déli órákban, európai átszállással. Érkezés Los Angelesbe helyi idő szerint este, transzfer a szállodába. Szállás Los Angelesben.

2. nap: Los Angeles

Városnézés a filmgyártás fővárosában, LOS ANGELES-ben! Programunk során olyan legendás városrészeket érintünk, mint Hollywood és Beverly Hills vagy a tengerpartjáról híres Santa Monica. Teszünk egy sétát a „Hírességek sugárútján”, a Hollywood Boulevard-on. Látványos fakultatív program: látogatás az Universal Studios témaparkjában és kalandozás a filmek világában. Szállás Los Angelesben.

3. nap: Joshua Tree Nemzeti Park – Laughlin

Délelőtt átkelünk a Yucca Valley-n, valamint a Mojave sivatagon. A sivatagi jukkáiról híressé vált Joshua Tree Nemzeti Park érintésével utazás LAUGHLIN-ba. Las Vegas „kistestvérében” akár a szerencsénket is próbára tehetjük. Szállás Laughlinban.

4. nap: Grand Canyon

Irány a Colorado völgye, a GRAND CANYON Nemzeti Park. A folyó vájta kétezer méteres szurdok páratlan élményt nyújt. Teszünk egy sétát a déli perem mentén, és fakultatív program keretében repülőről is megcsodálhatjuk az ámulatba ejtő kanyont! Szállás a nemzeti park közelében.

5. nap: Grand Canyon – Glenn-gát

Visszatérünk a GRAND CANYON-hoz, hogy ismerkedjünk a dél-keleti rész szépségeivel. Továbbutazás a kanyon peremét követve, a Colorado folyó legszebb pontjának tartott Horseshoe Bend-hez! A nap végén felkeressük a GLENN-GÁT-at, ahonnan megpillathatjuk a LAKE POWELL-t, az Egyesült Államok legnagyobb mesterséges tavát. Szállás Page-ben.

6. nap: Antelope Canyon – Monument Valley

Hogy a természet mennyire bőkezűen bánt az USA nyugati partjával, arról ma újra meggyőződhetünk! Irány az ANTELOPE CANYON! A földalatti labirintusban a beszűrődő napsugarak által megvilágított rózsaszín sziklák látványa felejthetetlen élmény. Utunkat folytatva, a MONUMENT VALLEY impozáns sziklafennsíkjai emelkednek elénk a vörösesen fénylő tájból. Vadnyugati mozifilmek természetes díszletei között töltött program után visszatérünk az előző szálláshelyre.

7. nap: Bryce Canyon

Továbbutazás a dimbes-dombos Utahba. Érkezés kora délután a BRYCE CANYON Nemzeti Parkba. Talán nem mindenki ismeri, de aki látta, elismeri, hogy már csak ezért érdemes volt velünk tartani. Egészen különleges és szépséges – a vöröses színben pompázó csipkéket, mintha egy zseniális szobrász faragta volna, s valóban csak a Teremtő képes erre. Nyugovóra térve, csak egy kérdés marad, melyik volt lenyűgözőbb? Az Antelope Canyon, a Monument Valley, vagy a Bryce Canyon. Végtelenül kellemes probléma. Szállás a Bryce Canyon körzetében.

8. nap: Zion Nemzeti Park

Reggeli után útra kelünk Las Vegas-ba. Útközben a ZION Nemzeti Parkot keressük fel, mely Utah állam egyik legnépszerűbb természeti képződménye. Abban is különleges, hogy eddig felülről tekintettük meg a folyóvölgyeket, addig itt a kanyon medrében tesszük meg az utazást, és lentről csodáljuk a különleges látványt. A mormonok lakta St. George településen áthaladva, a Virgin River szurdokát érintve érkezünk a szerencsejátékok fellegvárába, LAS VEGAS-ba. Este a Las Vegas by Night fakultatív program keretén belül megtekinthetjük a fényáradatban úszó várost. Szállás.

9. nap: Las Vegas – Death Valley

Szabad program, egyénileg felfedezhetjük a várost, kipihenhetjük körutazásunk eddigi fáradalmait, és újra kipróbálhatjuk, szerencsénket a kaszinókban vagy fakultatív kirándulást tehetünk a Death Valley-be, a tengerszint alatt 85 méterrel fekvő „Halál-völgy” nevet viselő területére. A világon itt a legmagasabb az átlaghőmérséklet, a csúcsértéket (57 oC) 1913-ban mérték. Rövid fotózási lehetőség Sand Dunes, Devil's Corndfiled, Zabriskie Point képződményeknél. Szállás Las Vegasban.

10. nap: Hoover Dam – Calico

Kora reggel elindulva, rövidesen egy műszaki különlegességet keresünk fel. A Colorado folyó híres völgyzáró gátja a HOOVER DAM, amelyet az USA 31. elnökéről neveztek el és az 1930-as években mérnöki csodának tartották. A szerencsejáték régiótól elbúcsúzva, megállunk CALICO „szellemvárosánál”, mely a XIX. század második felében virágzó ezüstbányász város volt. A XIX. század végére az ezüst elveszítette értékét, a bányák egymás után bezártak, a város pedig viszonylag rövid idő alatt elnéptelenedett. Szállás Fresnoban.

11. nap: Yosemite Nemzeti Park

Látogatás a magas sziklafalak, festői völgyek, óriás fenyők és vízesések birodalmába, a YOSEMITE Nemzeti Parkba, mely a világ egyik legszebb hegyvidéke. Tavasszal vízesések, ősszel a rozsdaszínbe öltözött táj nyűgözi le a látogatót. Szállás San Franciscoban.

12. nap: San Francisco

Városnézés SAN FRANCISO-ban: a kanyargós Lombard street, Union Square, Golden Gate híd, Móló, jó idő esetén a Twin Peaks (Iker csúcsok, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész városra) stb. Szállás San Franciscoban.

13. nap: Monterey – Carmel

Utazás a Csendes-óceán mentén, a híres „17 mérföldes” panorámaúton. Első megállónk a híres óceánparti városkában, a koloniális építészeti jegyeket őrző MONTEREY-ben lesz. Séta, majd továbbutazás CARMEL-be, a bájos óceánparti művész-településre. Szállás Santa Maria-ban.

14. nap: Santa Barbara – Los Angeles

Korai indulást követően ismerkedés a skandináv hangulatú SOLVANG-gal, majd Santa Barbara arany homokos tengerpartjai mellett folytatjuk utunkat. Következő és egyben utolsó állomásunk már a Los angelesi repülőtér. Hazautazás a délutáni órákban. Éjszaka a repülőn.

15. nap: Budapest

Európai átszállással, érkezés Budapestre a késő délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

15 napos nagy körutazás az Egyesült Államok nyugati partján, repülőjeggyel, reggelivel – vár Hollywood, a Grand Canyon, San Francisco és Las Vegas

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére