14.990 Ft helyett 8.990 Ft: Advent a mesés Johannesbach-szurdokban, kirándulás a káprázatos Hohe Wandon, egynapos buszos utazás 1 személy részére december 8-án, szombaton

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

8.990 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Hohe Wand, Ausztria
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Sétálj Európa talán legkülönlegesebb adventi vásárban, amely a Johannesbach-szurdokban várja a látogatókat!

Időpont

  • 2018. december 8. (szombat)

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Helyszíni költségek (kb. 10 €)
  • Kötelező adminisztrációs díj: 1.000 Ft/fő
  • Biztosítás: 450 Ft/fő
  • Stornó biztosítás köthető: részvételi díj 3%-a
  • Fix ülőhely: 1.000 Ft/fő

Program

Találkozás: 5.30 órakor a Blaha Lujza téren, indulás: 6.00 órakor. Elsőként a Hohe Wand nevű sziklahegyet hódítjuk meg, mely szigetként emelkedik ki a környezetéből. Nemcsak a sziklamászók kedvelt célpontja, hanem a turistáké is, mivel a sziklatömbre kiépített autóút is vezet. A fennsíkon az alábbi élmények várják az odalátogatót: az újonnan létesített kilátóról gyönyörködhetünk a Schneebergtől a Dürre Wandon át egészen a Bécsi Erdőig terjedő panorámában. A vadkifutóban természetes körülmények között figyelhetjük meg a kőszáli kecskéket, szarvasokat, muflonokat, dámvadakat, lámákat és mormotákat.

A sziklaösvény lépcsők és hidak segítségével vezet a különböző sziklaalakzatok mellett és elvezet a Czerny-barlanghoz. Szép kilátópontok és fényképezési lehetőségek várnak itt minket. Az ösvény a nem hegymászóknak is olyan igazi élményt nyújt, mintha alpinista módra járnák végig a sziklafalakat.

A sziklára épített és a mélység fölé magasodó egyedülálló kilátóterasz feledhetetlen (hasonló a Grand Canyon üvegkilátójához).

Amennyiben a Hohe Wand a hóhelyzet miatt nem járható, helyette Bécsújhely látnivalóival ismerkedünk meg séta keretében – helyi idegenvezetővel.

Innen továbbutazunk a Johannesbach-szurdokhoz, amelynek végigjárása télen is különleges élményt jelent. Hangulatos megvilágítás kölcsönöz különleges atmoszférát a szurdokban megrendezett adventi vásárnak, amely az előző években több ezer látogatót vonzott és varázsolt el. Az ünnep legnagyobb attrakciója „Alsó-Ausztria legmagasabb feldíszített karácsonyfája”, amelyet hatalmas gyertyákkal, gömbökkel, cukorkákkal és csomagokkal ékesítenek fel. Ez alatt a kb. 20 m magas óriás fa alatt található egy ajándékokkal teli asztal életnagyságúnál nagyobb ajándékokkal (pl. 2 méteres roller, 1,5 m magas szánkó, óriáscsomagok, egy nagy mesekönyv, és az elmaradhatatlan mézeskalács házikó).

A kellemes hangulatról a kulináris élvezetek gondoskodnak: meleg italokat és helyi specialitásokat kínálnak az ínyenceknek. Számos karácsonyi ajándékot kínáló kis házikó várja a látogatókat, ahol mindenki megtalálhatja az elképzelésének megfelelőt, hogy ne maradjon teljesítetlen kívánság. Ez a különleges adventi helyszín kicsiknek és nagyoknak egyedüli adventi hangulatot és élményt nyújt – méghozzá varázslatos természeti környezetben.

A szurdok hosszúsága 1.000 m, szintkülönbség 20 m. Kb. 45 perc alatt kényelmesen nézelődve végigjárható, ehhez jön az adventi vásárban eltöltött idő. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21 óra körül.

Jó utat kívánunk!

Hohe Wand, Ausztria
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Advent a mesés Johannesbach-szurdokban, kirándulás a káprázatos Hohe Wandon, egynapos buszos utazás 1 személy részére december 8-án, szombaton

Fontos

2018.10.05. - 2018.12.08 • Utazási időpont: 2018. december 8 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére