14.590 Ft helyett 10.900 Ft: Kirándulás a Bécsi Őszi Hagyományőrző Fesztiválra három választható napon, egynapos buszos utazás 1 személy részére csoportkísérővel

Ajánlat kód: 30561
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

10.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30561

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj az osztrák történelemmel, kultúrával, gasztronómiával és hagyományokkal a Bécsi Őszi Hagyományőrző Fesztiválon!

Időpontok

  • 2018. 09.29; 10.06; 10.13. (szombati napok)

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az utazást
  • A csoportkísérő költségét

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 660 Ft/fő

Indulás

  • Debrecenből, a TESCO parkolóból, hajnali 04:00 órakor

További csatlakozási lehetőségek

  • Nyíregyháza, Polgár, Tiszaújváros, Miskolc, Mezőkövesd,, Eger, Gyöngyös, Hatvan, Budapest

Program

Autóbuszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs körgyűrűjének nevezetes építészeti stílusával, a Ringstrasse stílussal. Az autóbuszból megtekinthetjük többek között a híres bécsi Operaházat, a Mária-Terézia teret, a Parlamentet, a Városháza díszes épületét, a Hofburg impozáns királyi palota egységeit, miközben megcsodálhatjuk az egymás után elsuhanó lovas hintókat, azaz a fiákereket, amelyek a város legrégebbi közlekedési eszközei.

Ezután a városmagot elhagyva utunk a Császármezőre, vagyis a Práterhez vezet, ahol a bécsi óriáskerék is található. Itt rendezik meg minden év őszén a Bécsi Mezei Ünnepet, amely Ausztria legnagyobb hagyományőrző fesztiválja. A belépés ingyenes. A jó hangulatot az ország különböző részéről érkező fúvószenekarok, néptáncosok, alpesi kürtök, kézműves sátrak, népviseletek és helyi osztrák ínyencségek garantálják.

Csodáljuk meg közösen az osztrák népviseltbe, azaz a bőrnadrágba öltözött urakat és a gyönyörű dirndli ruhákat viselő hölgyeket. Hagyományőrző szabadtéri színpadokon, sátrakban, kunyhókban ismerkedhetünk Ausztria különböző tartományaival, Salzburgtól Tirolig. Helyi vendéglátósoknál ehetünk igazi „Wiener schnitzel-t” azaz bécsi szeletet vagy éppen Ferenc József kedvencét a „Tafelspitzet” azaz a rostélyost, vagy éppen Sissi születésnapi Sacher tortáját. Országszerte neves borászok és sörfőzők nedűit is kóstoló alá kell vonni, ha már egyszer itt járunk.

Hazaindulás 18.00, hazaérkezés a késő esti órákban.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás a Bécsi Őszi Hagyományőrző Fesztiválra három választható napon, egynapos buszos utazás 1 személy részére csoportkísérővel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére