14.000 Ft helyett 6.990 Ft! Vess véget a gyomor problémáknak! Fájdalommentes, 40 perces emésztőrendszeri szűrés szakképzett terapeutával, életmód tanácsadással, időseknek és fiataloknak egyaránt a belvárosban !

Egészség-Zóna
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

6.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.000 Ft 50% 7.010 Ft
Egészség-Zóna
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.7.
info@egeszseg-zona.hu
06/20-2414144
www.egeszseg-zona.hu/

Akció Leírása

A gyakori puffadások megkeserítik az életed? Szeretnél a végére járni a problémáknak, és megoldást találni a gyomorbántalmaidra? Vess véget a kínzó fájdalmaknak az Egészség-Zóna jóvoltából, és vegyél részt egy komplett emésztőrendszeri szűrésen!

Az emésztési problémák különböző módon nyilvánulnak meg, leggyakoribb tünetei pedig a teltségérzet, puffadás, gyomorégés, hasmenés vagy a székrekedés.Találd meg a probléma okát egy szakképzett terapeuta segítségével! A 40 perces szűrés során elektroakupunktúrás vizsgálatot végeznek a tenyered egy pontján, ami teljesen fájdalommentes és sejtszintű pontossággal azonnali eredményt mutat, valamint ha valamilyen vitamint, táplálék kiegészítőt szedsz, akkor a szervezetedre gyakorolt hatását is bemérik. Ezt követően kiértékelik a kapott eredményt, majd átbeszélitek az esetleges problémákat, és ennek fejében tanácsokat kapsz táplálkozással, illetve életmóddal kapcsolatban. A szakemberek segítenek kiválasztani a számodra leginkább megfelelő terápiát. A vizsgálat célja, hogy megelőzzék a betegségek kialakulását, illetve feltárják a fennálló emésztőrendszeri problémákat!

Emésztőrendszeri vizsgálat

Az Egészség-Zóna gyerekeket és felnőtteket is egyaránt vár! Jöhetsz akkor is, ha már mindent kipróbáltál, és semmi sem segített fájdalmaidon, de akkor is, ha szimplán fáradt vagy és energiátlannak érzed magad. Adj egy esélyt magadnak, mert lehet, hogy pont az Egészség-Zóna szakemberei tudnak rajtad segíteni!

A vizsgálat az alábbi területeket érinti:

Szájüreg, garat, nyelőcső, gyomor, gyomorszáj, gyomorsav, epe, epevezeték, epekövek, máj, májsejt, hasnyálmirigy, vékonybél, vastagbél, vakbél, végbél, gyomorfekély, nyombélfekély, helicobacter, enterobaktériumok-bélbaktériumok, diszbiózis, bélkövek, kazein, laktóz, mucin, glutén, purin, köszvény, candida, colitis ulcerosa, colitis chron, aranyér, nehézfémek okozta terhelés, immunrendszer citokin hálózata, ásványianyag hiány, vitaminhiány.

Fontos információk:

  • Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton.
  • Az állapotfelmérés preventív jellegű, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.7.
info@egeszseg-zona.hu
06/20-2414144
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00-17:00-ig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

40 perces emésztőrendszeri szűrés, amely teljesen fájdalommentes. Ez egy elektroakupunktúrás vizsgálat, amit a tenyér egy pontján végeznek és azonnali eredményt mutat. Az állapotfelmérés preventív jellegű, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít

Fontos

Beváltható: 2018.07.10.-ig
Telefonon előzetes bejelentkezés szükséges Mózes Józsefnél: 06/30-492-5229 • Időpont módosítása, lemondása legkésőbb 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható! • Kismamák, pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére