14 napos körutazás Malajziában, Kuala Lumpurban, Borneón, Szingapúrban, Hongkongban és Makaón, 3*-os szállással és félpanzióval

Ajánlat kód: 35170
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

665.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35170

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy felejthetetlen kalandon, amelyen modern metropoliszok és varázslatos, misztikus tájak várnak!

Időpontok

  • 2020. november 1.: , 695.500 Ft
  • 2021. március 10.: , 677.000 Ft
  • 2021. november 1.: , 665.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 11 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Félpanzió
  • Repülőjegy

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték kb.: 175.000 Ft
  • Belépők és jegyek: 200 MYR + 20 USD
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 70 MYR + 55 USD
  • Utasbiztosítás (BBP) 7.980 Ft
  • CL PLUS biztosítás: 55.400 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 240.000 Ft

Fakultatív programok (10 főtől)

  • Petronas Ikertornyok (Skybridge) 11.500 Ft
  • Bako Nemzeti Park 38.000 Ft
  • Makaó kirándulás 49.500 Ft

Program

1. nap: Budapest--Kuala Lumpur

Elutazás Budapestről átszállással Malajzia fővárosába, Kuala Lumpurba. A repülőn többszöri étkezés kerül felszolgálásra utasaink kényelme érdekében. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Putrajaya és Kuala Lumpur

A kora délutáni órákban érkezünk Kuala Lumpurba. A repülőtér a várostól igen messze helyezkedik el, így a transzferünk során útba ejtjük Malajzia hipermodern kormányzati negyedét, a nemrég felépített Putrajaya-t. Rövid buszos és gyalogos városnézés során megtekintjük a Putrajaya mecsetet, és a Miniszterelnöki Palotát is. Transzfer a városi szállodánkba. Szállodánk a modern felszín feletti „metro” (Monorail) megálló közelében lesz, így kellő motiváltsággal rendelkező utasainkkal idegenvezetőnk rögtön a helyiek között elvegyülve a Monorail fedélzetén érkezik az ikonikus Petronas ikertornyokhoz ahol az esti fényjátékkal egybekötött szökőkút játékot tekintjük meg. A szállodánkba szintén a Monorail fedélzetén utazunk vissza.

3. nap: Batu Caves + Madár Park és Kuala Lumpur

Reggelit követően a Batu barlangokhoz autóbusszal érkezünk, mely a maláj indiaiak legszentebb helye. A barlangban levő szentélyekhez és az ott élő majmokhoz 272 lépcső megtétele után érünk fel ahonnan a visszatekintés a városra megéri a fáradtságot. A barlang előtt lévő árusoknál megpihenünk, majd a méltán híres KL Madárpark vár bennünket ahol számtalan egzotikus madárfaj között sétálva lebilincselő élmény a madarak közelsége (aki nem „szimpatizál” a madarakkal, a helyben lévő Orchidea park egzotikus virág és növényparkjában ismerkedhet a szebbnél-szebb virágokkal). A nap további részében megismerkedünk Malajzia fővárosának a történelmével: megállót tartunk a város hatalmas parkjában a Lage Gardens-ben, ahol megtekintjük a Nemzeti Emlékművet, s láthatjuk a maláj Parlamentet is. Tovább haladva az egykoron volt Királyi Palota díszes bejárata előtt tartunk egy kis pihenőt. Délutánunk egyik csúcspontja, a Petronas Ikertornyok meglátogatása, ahol a 41 és 42. emeletek között épült „Skybridge”-ről az egész város a lábunk alatt hever. A nap további részében Kuala Lumpur brit gyarmati emlékeivel ismerkedünk egy séta során (Függetlenség tere, Sultan Abdul Samad Building, Royal Selangor Club...), majd a Gombak és Klang folyó kereszteződésénél épült Jamek Mecset mellett elhaladva érkezünk a kínai negyedbe. A védettség alatt álló Central Market épületében megismerkedünk Malajzia legérdekesebb szuvenír tárgyaival, majd szabadidő a kínai negyedben, vásárlási és vacsora lehetőséggel. Este visszatérünk a szállodába.

4. nap: Kuala Lumpur - Melakka

Reggelinket elfogyasztva visszatérünk a mindig nyüzsgő Bukit Bintang városrészbe és kielégítjük vásárlási igényeinket (fontos tudni, hogy a térségben Kuala Lumpurban kedvező áron tudunk vásárolni!), élvezhetjük a hatalmas Pavilion beváráslóközpont számtalan üzletének lehetőségét, vagy elvegyülhetünk a forgalmas utcákon, üzletek között. Szabadidőt követően autóbusszal déli irányba utazunk az ország történelemben egyik leggazdagabb városába: Melakkába. Gyalogosan és virágokkal feldíszített riksákon járjuk be a várost, miközben holland, portugál és angol megszállás alattról itt maradt emlékeivel ismerkedünk: Famosa-val, Szent Pál templommal, Holland térrel: Stadhuysttal és Christ Church-csel, régi szultáni palotával, Melaka-folyóval, Jonker Streettel. Szállásunk és vacsoránk Melakkában lesz.

5. nap: Melakka – Szingapúr

Megreggelizünk, majd autóbuszunkkal folytatjuk utazásunkat Szingapúr ultamodern nagyvárosába. Sétánkat az indiai és arab negyed kultikus utcáin kezdjük, ahol érezhető közelségből leszünk tanúi, miként fér meg egymás közelségében a különböző vallások sokszínűsége, társadalmi rétegei. Szállásunkra érkezve megpihenünk. Vacsoránkat elfogyasztva taxival javasoljuk Orchard Road fényárban úszó bevásárlóutcájának felfedezését egyénileg, ahol a világmárkák sorakoznak több kilométeren keresztül… Szabadidejében elvegyülhet az esti indiai vagy a kínai negyed forgatagában, vásárolhat történelmi környezetben, vagy éppen a patinás Raffles hotelben megkóstolhatja a világhírű “singapore sling”-et. Szállásunk 2 éjszakán át Szingapúrban lesz.

6. nap: Singapore egész nap

Mai napunkat Szingapúr történelmének szenteljük. Sétánkat a Marina Bay szemet gyönyörködtető üveg felhőkarcolóinak árnyékában kezdjük, ahonnan fenséges rálátás nyílik a Hotel Marina Bay luxus szállodára, mely napjainkban Szingapúr ikonikus jelképévé vált. A fehér vízköpő oroszlán, a Merlion árnyékából indul hajónk (hajójegy) mely történelmi betekintést ad a városról végig haladva a Clarke Quay-ig. Éttermek, bárok érnek egymásba fedett utcákon, majd a kínai negyedbe sétálunk ahol a színek kavalkádjában érkezünk Sri Mariamann templomhoz, mely Szingapúr legrégebbi hindu temploma. A díszítések látványosak, színpompásak és finoman kidolgozottak. Sétálunk a környékén, ahol nyüzsgő piacok, templomok, pagodák, kínai finomságokat kínáló éttermek és utcai árusok népesítik be a negyedet. Sétánkat a modern városrészen keresztül folytatjuk, ahol csak ámulunk és bámulunk. Csillogó felhőkarcolók, öltönyös emberek között érkezünk vissza a Marina Bay öbölhöz ahonnan autóbusszal a szállodánkba tartunk egy kis pihenésre. Fakultatív ajánlatunk az estére: autóbuszunkkal a Hotel Marina Bay Sands szálloda többsávos (!) 2. kapujához, érkezünk és besétálunk a luxus birodalmába. A szálloda műszaki megoldásai belülről is lenyűgözőek. Lifttel a szálloda tetején, 55 emelet magasságban megálmodott, a világ leghosszabb 250 méter hosszú medencéjéhez érkezünk. Kilátóteraszáról pillantunk le Szingapúr városára majd a szálloda mögött elhelyezkedő esti fény és zenejátékot élvezzük a tengertől elhódított mesterséges kertben. Az élmény garantált! Szállodánkba térünk vissza.

7. nap: Singapore – Borneo: Kuching

Reggeli a szállodában, majd repülőmenetrend függvényében szabad program Szingapúrban: kedvére látogathat el az indiai vagy a kínai negyedbe… A repülőtérre igyekszünk és a célpontunk Borneo! Az “Oroszlánvárosból” “Macskavárosba” repülünk, hiszen “Kuching” nevének a jelentése “Macska”. Borneó a világ harmadik legnagyobb szigete, melynek területén három ország is osztozik: Indonézia, Malajzia és Brunei. Elfoglaljuk a tengerparti szállodánkat, ahol 4 éjszakát tartózkodunk. Délután Sarawak fővárosával Kuchinggal ismerkedünk. Felkeressük a város névadójának, a Macskának szobrait, a Szent Péter templomot, a kínai pagodát és a Főtér közelében a piacot. A modern felhőkarcolók árnyékában meghúzódó és az angol gyarmati időkre emlékeztető városrész, az egymáshoz épült színes házaival különleges, varázslatos hangulatot áraszt. A folyóparti korzón a kikötőbe sétálunk és a jellegzetes tutaj taxival átkelünk a Sarawak folyón a Kormányzói Palotához, majd onnan a Margherita Erődhöz érkezünk. Szállodánkba térünk vissza.

8. nap: Borneo: orángután rehabilitációs központ és a dajak hosszú házak a dzsungelben!

Reggeli után Borneo felfedezését, a nagy kedvenccel, a kihagyhatatlan Semenggoh Orángután Rehabilitációs Központtal kezdjük, ahol évtizedek óta nagy sikerrel fáradoznak a kihalással fenyegetett orángutánok megmentésén. Legfontosabb feladatuknak azt tekintik, hogy a megmentett egyedeket visszaszoktassák természetes környezetükbe. A megszokott élelemért és hálából azért vissza-visszajárnak az innen szabadon engedett egykori növendékek. Etetésük minden kétséget kizáróan mindenkinek felejthetetlen élményt nyújt. Ezt követően egy izgalmas kalandban lesz részünk, a hagyományos borneói dajak hosszúházba látogatunk, ahol a titokzatos fejvadász törzs kultúrájával és szokásaival ismerkedünk. A dajákok Borneó fejvadászai voltak az 1970-es évekig. Testüket ma is jellegzetes tetoválással ékesítik, egy-egy falu lakói (20-22 család is akár) pedig közösen élnek egy úgynevezett “hosszúházban”. Késő délután érkezünk vissza a tengerparti szálláshelyünkre.

9. nap: Pihenés Borneón vagy fakultatív Bako Nemzeti Park

Szabadidejében kedvére pihenhet Borneo vadregényes, hófehér homokos tengerpartján vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: a sajnálatos erdőirtások következtében Borneon maradt meg Földünk legnagyobb, összefüggő, hamisítatlan esőerdő takarója a Bako Nemzeti Parkban. A dzsungel növény és állatvilágának megfigyelésére itt kínálkozik a legjobb alkalom a számunkra. Az esőerdőiről és szép partszakaszairól ismert nemzeti parkot kishajóval közelítjük meg. Majd egy igazi dzsungeltúra alatt hegyes-dombos terepen az esőerdő jellegzetes növényeivel és állataival ismerkedünk. Szerencsés esetben láthatunk nagyorrú majmot, makákót, ezüstös langúrt, borneói erdei disznót és bambuszviperákat.

10. nap: Pihenés Borneón

Egész napos pihenés Borneo vadregényes, hófehér homokos tengerpartján és élvezzük a szálloda kényeztető szolgáltatásait.

11. nap: Borneóból Hong Kongba

Repülővel Hongkongba érkezünk, ahol autóbuszos és gyalogos városnézés során próbáljuk értelmezni a modernizáció jelenét. Megnézzük a Man Mo templomot, Kowloonban a híres Nathan Roadot, majd felmegyünk a Victoria-csúcsra siklóval, ahonnan megcsodáljuk a gyönyörű panorámát. Vacsorát követően metróval a Hong Kong extravaganciájához és páratlan éjszakai fényeihez méltó világhíres lézershow-t tekintünk meg a kikötő partjáról, melyet az egyik legkülönlegesebb fényjátékként aposztrofálnak a világon. Szállásunk 2 éjszakán át Hong Kongban lesz.

12. nap: Hong Kong és Makao

Reggelit követően egyénileg ismerkedhet Hongkong ultramodern városával vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: egész napos kirándulás komppal a kaszinóiról híres Makaóba. Makaói városnézésünket a névadó A-Ma templommal kezdjük, majd az ország legrégibb székesegyházát, a Szent Pált nézzük meg. Ezt követően egy kellemes séta következik az óvárosban, amely méltán került be az UNESCO Kulturális Világörökségei közé. Napközben elfogyasztjuk finom ebédünket, majd szabadidő a kaszinó negyedben (megfelelő öltözet). Az esti órákban visszautazás komppal Hongkongba, a szállodánkba.

13. nap: Hong Kong és hazautazás

Reggelinket elfogyasztva repülőmenetrend szerint még ismerkedünk a várossal, majd transzfer a repülőtérre. Útközben kitérőt teszünk Lantaun, a „zöld szigeten” magasodó Tien Tan Buddha-szoborhoz, mely a világ legnagyobb bronz Buddha szobra. Repülő menetrend szerint elutazás átszállással.

14. nap: Érkezés Budapestre

Repülő menetrend szerint érkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

14 napos körutazás Malajziában, Kuala Lumpurban, Borneón, Szingapúrban, Hongkongban és Makaón, 3*-os szállással és félpanzióval

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére