13.990 Ft helyett 9.990 Ft: Kirándulás a lenyűgöző Rax fennsíkra! Alpesi levegő, lélegzetelállító völgyek, egynapos buszos utazás 1 személy részére

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

9.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
Rax, 2654, Ausztria
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Alpesi levegő, lélegzetelállító völgyek, Ausztria kultikus felvonója és az elmaradhatatlan csúcsélmény, amelyet a Jakobskogel 1783 méter magas csúcsa biztosít!

  • Kirándulás 1 személy részére a Rax fennsíkra
  • Autóbuszos utazás
  • Szervezési díj
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

Belépő

  • A felvonó ára: felnőtt: 27 Euro/fő, gyermek 6-18 éves korig 15,50 Euró/fő.

Fontos információk

  • Fix ülőhely a buszon: 1.000 Ft / fő
  • Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum az utazás előtt 30 nappal lehetséges.
  • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum az utazás előtt 3 nappal lehetséges.
  • Regisztrációs díj 1.500 Ft/fő

További felszállási lehetőségek:

  • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
  • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő (+ 50 perc)
  • M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő (+65 perc)
  • M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő (+80 perc)
  • M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő (+90 perc)
  • M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő (120 perc)

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

Indulás: Korán reggel 06.00-kor indulunk Budapestről. Találkozó 05.45-kor Budapesten, a Népligetben, – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Folyamatos utazás Ausztria felé, melyet rövid pihenőkkel szakítunk csak meg.

A délelőtti órákban érkezünk meg Ausztria egyik szemet gyönyörködtető hegytömbjéhez, a Rax-Alpokhoz. A meseszép völgyből Ausztria legrégebbi kabinos felvonójával, mely a Raxseilbahn névre hallgat, juthatunk föl a Rax-fennsíkra. Miután felértünk csodás panoráma tárul elénk a Berggasthof Raxalpe (1547m) teraszáról, ahonnan a környező hegyeket illetve a Schneeberg hegytömbjét is láthatjuk. A fennsíkon egy vadregényes körtúrára indulunk, melynek az első állomása az Ottohaus (1644m) lesz. Innen túránk legmagasabb pontjára az 1783 méter magas Jakobskogel csúcsára indulunk, ahol elkészítjük a csúcsfotóinkat! Természetesen az ebéd sem maradhat ki, így visszatérünk az Ottohausba. A kilátásra itt sem panaszkodhatunk, így igazán kellemes környezetben fogyasztjuk el a finom falatokat. A csúcsélmény és a finom falatok után a Höllental völgye felé vesszük az irányt. Kellemes séta után érkezünk a fából épített kilátóhoz, ahonnan gyönyörködhetünk a Schwarza folyó által kivágott völgyben. A felvonó állomásra délután térünk csak vissza, ahol még lesz lehetőségük elmélyülni a táj szépségeiben.

Magyarország felé a késő délutáni órákban indulunk, így Budapestre várhatóan a késő esti/éjszakai órákban érkezünk.

Menetidő: kb. 4 óra; távolság: 8 km, szintkülönbség: 250 m. A programot túravezető kíséri.

Nehézség: Minden egészséges ember teljesíteni tud egy ilyen nehézségű túrát, ami kellemes fáradtságérzetet okoz. Egészséges gyerekek és idősebbek is élvezhetik, mivel nem állítja őket teljesíthetetlen feladat elé.

Az ilyen nehézségű túrákra csak egy kisméretű hátizsákot viszünk magunkkal, egy napra elegendő felszereléssel: esőkabát, tartalék meleg ruha, ivóvíz és némi élelem, és feltétel a kényelmes, vízhatlan nem először hordott cipő, javaslatunk: túrabakancs.

Időjárás: Évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb érdemes magunkkal hozni egy meleg pulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatóak.

Felszerelés: Évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, érdemes magunkkal hozni egy pulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetese ezek a buszban hagyhatóak. A kirándulásra bakancsban vagy sportcipőben érdemes jönni, kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és 1,5 liter vizet a túrára.

Pénzügy: a felvonó ára felnőtt: 27 Euro/fő, gyermek 6-18 éves korig 15 Euró/fő. Emellett érdemes még az egyéb étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) A programok sorrendje változhat.

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

Rax, 2654, Ausztria
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egynapos buszos utazás 1 személy részére a Rax fennsíkra

Fontos

Beváltható: 2019.05.10.-ig
Indulási időpontok: 2019. 09.21 • Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül előzetes foglalás szükséges a következő adatok elküldésével az ertekesites@budavartours.hu címen: kuponkód, program neve és dátuma, név, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére