13.990 Ft helyett 9.990 Ft: Három adventi vásár egy kiránduláson: Sopron – Eisenstadt – Johannesbachklamm, buszos utazás 1 személy részére, december 8-án, szombaton

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

9.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
Kismarton, Ausztria
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Különleges adventi vásárok várnap Sopronban, Eisenstadtban és Johannesbachklammban! Hangolódj a karácsonyra kézműves portékákkal, forralt borral, mézeskaláccsal!

Indulás időpont

  • 2018. december 8.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az utazást busszal
  • A szervezést
  • A magyar nyelvű csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • A belépők árát
  • Az étkezést
  • A biztosítást
  • A regisztrációs díjat (1.500 Ft/fő)

Belépők

  • A 2 osztrák adventi vásár: 8 Euro/fő, gyerekeknek 6 éves korig 6 Euro/fő

Fontos információk

  • Fix ülőhely a buszon: 1.000 Ft / fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál
  • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
  • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő (+ 50 perc)
  • M1-es autópálya, (Tatabánya) MC Donald’s parkoló (Vértesszőlős), 61-es km kő (+60 perc)
  • M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő (+65 perc)
  • M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő (+80 perc)
  • M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő (+90 perc)

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Program

Első állomásunk Sopron, a hűséges város, melynek Fő tere és a Várkerület méltó hátteret biztosít az adventi vásárnak. Az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő- és fahéjillattal, étel- és italfinomságokkal, kézműves termékekkel várjuk a kedves soproniakat és Sopronba látogató vendégeket.

Innen rövid buszozás után érkezünk az Eisenstadtba (Kismarton), az Eszterházy kastélyhoz, melynek barokk belső udvara már első pillantásra elbűvöli az ide látogatókat, és nemes kulisszát nyújt az évente megrendezett adventi vásárnak. A vásárban a legkülönfélébb különlegességek várják az idelátogatókat. Ha valami különleges ajándékot óhajtasz venni szeretteinek, itt a megfelelő helyen jársz. Ha valamit különleges kulináris fogást keresel, ez a megfelelő hely számodra. Ha a legszebb osztrák kézműves termékeket néznéd meg, vagy vásárolnál, akkor is itt a helyed.

Nem utolsó sorban ráadásul még a kastély dísztermeit is meglátogathatod, ha épp ahhoz van kedved.

Az itt eltöltött élvezetes 2 óra után tovább folytatjuk utunkat egy különleges, 1994. óta minden évben mindössze 3 napig tartó adventi vásárba, a Würflach közeli Johannesbachklammba. Würflachbólkb. 15 perc sétával érhető el. Hangulatos megvilágítás teszi különlegessé ezt a kis falut, mely hegyek között, egy szurdokban fekszik. Mégis a legvonzóbb attrakciót Ausztria legnagyobb (kb. 20 m magas) feldíszített karácsonyfája jelenti, amelyen túlméretezett gyertyák, gömbök, cukorkák kápráztatják el a látogatókat. A fa alatt is óriási ajándékok teszik még érdekesebbé a látványt, így pl. 2 m magas roller, 1,5 m magas korcsolya, vagy éppen egy óriási mesekönyv, vagy óriási mézeskalács házikó.

A faházacskákban kézművesek munkáját követhetjük nyomon, gyomrunkat a finom gasztronómiai különlegességek tölthetik meg, ha fázunk forró italok várnak bennünket, lelkünket pedig finomabbnál finomabb édessége-különlegességek táplálják.

Kicsik és nagyok egyaránt élvezetes órákat tölthetnek ezen az álomszép háttérben megrendezett adventi programon.

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

Kismarton, Ausztria
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Három adventi vásár egy kiránduláson: Sopron – Eisenstadt – Johannesbachklamm, buszos utazás 1 személy részére, december 8-án, szombaton

Fontos

Indulás időpont: 2018. december 8 • Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül előzetes foglalás szükséges a következő adatok elküldésével az ertekesites@budavartours.hu címen: kuponkód, program neve és dátuma, név, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére