13.990 Ft helyett 8.990 Ft: Túra a vadregényes Hernád völgyében, kirándulás a Szlovák Paradicsomban, autóbuszos utazás 1 személyre magyar idegenvezetéssel

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

8.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Hernád-folyót és a Szlovák Paradicsomot varázslatos kora őszi kiránduláson! Az út főként gyakorlott túrázóknak ajánlott!

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást busszal
  • Szervezést
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A belépők árát
  • Az étkezést
  • A biztosítást
  • A regisztrációs díjat (1.500 Ft/fő)

Fontos

  • Túratáv: kb. 10 km, szintkülönbség kb. 400 méter fel és le. Ezt a túrát gyakorlott túrázóknak ajánljuk. A túra egyes szakaszai teljes szédülésmentességgel, valamint a technikai segédeszközök megfelelő használatával hajthatóak végre.
  • Fix ülőhely a buszon: 1.000 Ft / fő
  • Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum az utazás előtt 30 nappal lehetséges.
  • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum az utazás előtt 3 nappal lehetséges.

Indulás

  • 05.15-kor Budapestről, találkozó 05.00-kor Budapesten, a Népligetben, a Hell Miksa sétányon, a Planetárium táblánál

Fantasztikus kirándulást teszünk a Szlovák Paradicsom talán legszebb és leghíresebb részén. Hatalmas sziklafalak közt túrázunk, vaslétrákon mászunk, fából készült hidakon egyensúlyozunk, és mindeközben magunkba szívjuk a friss hegyi levegőt.

Folyamatos utazás után Erdőaljáról indulunk túránkra, rövid séta után már a vadregényes Hernád folyó völgyében találjuk magunkat, ahol pár kaptatót le kell küzdenünk, amolyan bemelegítő jelleggel. A folytatásban fa- és fémpallókon, láncokba kapaszkodva juthatunk egyre feljebb. A földrajzórákon tanultak megelevenednek előttünk a völgyben, így igazán közelről tanulmányozhatjuk a természetet. Ez a szakasz csakis teljes szédülésmentességgel, valamint a technikai segédeszközök megfelelő használatával hajtható végre.

Miután pihentünk egy keveset tovább indulunk a Klastorska Roklina szurdokba, amelyet két módon lehet megtenni, egy könnyebb és egy nehezebb útvonalon. A nehezebb szakaszon vízeséseken kelünk át, illetve 3 szakaszon létra megmászásával küzdjük le a szintkülönbséget.  Majd ezután megérkezünk a Menedékkő-fennsíkra, hogy egy hosszabb pihenőt tartsunk. Itt elfogyaszthatjuk a szendvicseink, vagy vásárolhatunk a turistaházban.

Innen visszatérünk a zöld útvonalon kiindulási pontunkhoz, Podlesokhoz, ahol lehetőség van ajándékvásárlásra is, amennyiben időnk még engedi. Budapestre várhatóan a késő esti/éjszakai órákban érkezünk.

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Túra a vadregényes Hernád völgyében, kirándulás a Szlovák Paradicsomban, autóbuszos utazás 1 személyre magyar idegenvezetéssel szeptember 8-án

Fontos

Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül előzetes foglalás szükséges a következő adatok elküldésével az ertekesites@budavartours.hu címen: kuponkód, program neve és dátuma, név, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére