138.000 Ft helyett 128.000 Ft! 8 napos nyaralás Jesolóban, Olaszország kedvelt tengerparti üdülőhelyén, reggelivel, fakultatív kirándulásokkal Velencébe vagy a Garda-tóhoz

Ajánlat kód: 42199
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

128.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42199

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Készülj fel időben a nyárra! Foglald le már most vízparti szállásod!

Időpont

  • 2023. július 8-15.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 nap / 4 éj a Hotel International**-ban, Jesolóban, az olasz Adrián
  • Büféreggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető: COLONNADE Atlasz Biztosító: 890,- Ft / fő / nap
  • Busz oda-vissza 38.000,- Ft / fő, gyermekeknek 35.000,-Ft/fő
  • Egyéni utazás esetén (autóval) és csoportos (busszal utazás esetén) a strandhasználat (2 db nyugágy + 1 db napernyő szobánként) és a helyi idegenforgalmi adó együttesen: a hétre csak 85,- € / fő (felnőtteknek), 50,- € / fő (gyerekeknek), mely kötelezően fizetendő érkezéskor az idegenvezetőnél, vagy az Anacapri Travel utazási irodában indulás előtt a napi árfolyamon forintban is lehetséges!
  • Fakultatív programokat és belépők
  • Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!
  • Vacsorázási lehetőség: Svédasztalos vacsora a helyszínen vagy irodánkban fizethető be. Gyermekeknek: 7.800,- Ft / fő / nap, Felnőtteknek: 8.000,- Ft / fő / nap
  • Egyágyas felár 44.000 Ft

A pezsgő életű Jesolo az Adriai-tenger északi csücskében, Olaszországban, Velencétől nem messze található. Hosszan elnyúló, homokos partja révén sokak kedvenc nyaralóhelye, egy valódi turistaparadicsom. Sekély vize a kisgyermekes családok körében is igen népszerűvé teszi. Olyan szórakozási lehetőségeket is kínál, mint pl. a Tropicarium vagy éppen az Aqualandia.

A jesolói Hotel International a tengerpartnál lévő, kétcsillagos szálloda. 2-3-ágyas szobái toalettel és zuhanyzóval rendelkeznek. A strandhasználati díj révén szobánként 2 nyugágy és egy napernyő biztosított a parton, így igazán kényelmesen lazíthatsz a tengernél.

Program

1. nap (szombat):

Utazás rövid pihenőkkel, útközben 1 hosszabb megálló Szlovéniában. Ebédidő. Lido di Jesolóban lévő szállásra érkezés a kora esti órákban. Tengerparti fürdőzés, pihenés.

2. nap (vasárnap): VELENCE – MURANO – BURANO

Reggeli után egész napos városnézés a lagúnák városába, Velencébe (Canal Grande, Szent Márk bazílika, Rialto, Sóhajok-hídja, Doge-palota, Campanile). Velencében délután szabadprogram (gondolázás, Lido, múzeumlátogatás egyénileg vagy idegenve-zetőnkkel, szigettúra (Murano, Burano). Érkezés a szállásra az esti órákban.

Program ára: Velence hajójegy, busz Puntasabbionéba + bérelt hajó a Szent Márk térigig oda-vissza: 35,- €, Szigettúra: 25,- €

3-4. nap (hétfő, kedd): JESOLO – TENGERPARTI FÜRDŐZÉS

Szálloda mellett minden szobához 1 db napernyő és 2 db nyugágy teszi kényelmessebbé a nyaralást a tengerparton. A parton bár, tengerparti fürdőzés, séta a főutcán, éttermek, pihenés, este disco, utcabál.

5. nap (szerda): PADOVA, SIRMIONE, GARDA-TÓ

Reggeli után kirándulás a Garda-tó legszebb kisvárosába, Sirmionéba, mely délen Capri szigetéhez vagy Taorminához hasonlítható. Scaligeri Vár, kis utcák, Catullus római író nyaralóhelye. Szabadprogram, fürdőzési lehetőség, motorcsónakázás a tavon körbe a félszigeten, nagyon szép élmény (hajójegy kb. 15,- €)

Padovai kirándulás, Szt.Antalról híres városába délelőtt vagy ezen a napon délután, bíróság épülete, Városháza, egyetem épülete, kívánságainkat megírhatjuk a dómban és kívánjuk azok teljesüljenek. Prato della Valle, Giotto híres freskóit is Padova városa őrzi! Ezt a várost látni kell.

Program ára: 80,- €

6. nap (csütörtök): JESOLO – TENGERPARTI FÜRDŐZÉS

Szálloda mellett minden szobához 1 db napernyő és 2 db nyugágy teszi kényelmessebbé a nyaralást a tengerparton. A parton bár, tengerparti fürdőzés, séta a főutcán, éttermek, pihenés, este disco, utcabál.

7. nap (péntek):

VÁLASZTHATÓ PROGRAM:

SZABADNAP – FÜRDŐZÉS DÉLELŐTT

JESOLOI vagy CAVALLINO NAGY PIAC (min. 20 fő) busszal reggeli után útiköltség oda-vissza 10,- €

8. nap (szombat):

Reggeli után indulás Magyarországra. Folyamatos utazás hazafelé Szlovénián keresztül, kb. 21 óra felé érkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos nyaralás Jesolóban, Olaszország kedvelt tengerparti üdülőhelyén, reggelivel, fakultatív kirándulásokkal Velencébe vagy a Garda-tóhoz

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére