135.990 Ft helyett 72.990 Ft: 4 napos síelés a varázslatos Dél-Tirolban, a ziller-völgyi Alpok napos oldalán, 4 nap/3 éjszaka 2 személyre reggelivel, a molini Taufers*** Hotelben

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

72.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
Prenn Family Mühlwalderstr. 1 39032 Mühlen in Taufers , Italy
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Dél-Tirol mesés világát, a kiváló sípályákat, a télen is napsütötte hegyeket és völgyeket!

Felhasználható

  • 2018.12.06-26, 2019.01.05-02.23, 2019.03.09-31. között érvényes, valamint szabadon átruházható
  • Csütörtöki érkezéssel

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 3 éjszaka kényelmes kétágyas szobában a Hotel Taufersben***
  • 3x svédasztalos reggeli
  • Welcome drink
  • Ajándék 1 üveg bor
  • Ingyenes belépés a hotel wellness részlegébe
  • Ingyenes parkolás a hotel előtt
  • Ingyenes internet kapcsolat
  • Ingyenes belépő a Cascade Vízikomplexum uszodájába. (www.cascade-suedtirol.com)
  • A Cascade Vízikomplexum szaunabelépő árából kedvezmény (a szálloda recepcióján kell kérni a Cascade belépőt és szauna kupont!)

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó 1,8€/fő/éj

Felárak, kedvezmények

  • Kutya bevihető: 5 EUR/éj
  • 1 gyermek a szülőkkel egy szobában 5,99 éves korig ingyenes
  • 6 éves kortól 13,99 éves korig a teljes árból 50% kedvezményt adnak

Mühlen, avagy olaszul Molini egy kedves kis falu a Ziller-völgyben. Annak ellenére, hogy egy viszonylag eldugott település, minden szükséges megtalálható ott. Ilyen például az élelmiszerbolt, pékség, hentesüzlet, bárok, boltok, stb. Kiváló helyszíne egy hamisítatlan hegyvidéki vakációnak, ahol télen elsősorban síelni, lehet, de a túrabakancs se maradjon otthon!

Hotel Taufers***

A ziller-völgyi Alpok napos oldalán található a Hotel Taufers***.  A családi vállalkozásként üzemelő szálloda 1976-ban nyitotta meg kapuit. A nyitás óta eltelt időben az épület felújításra került. A szobák modernebbek, világosabbak lettek, hogy a vendégek igényeinek még jobban megfeleljenek és biztosítsák a könnyed, kellemes kikapcsolódáshoz szükséges feltételeket, amiket egy szálloda nyújtani tud.

A kb. 25 m2-es, kétágyas szobák mindegyike az alábbi felszereltséggel rendelkezik: erkély kilátással a hegyekre vagy a völgyre, fürdőszoba WC-vel és zuhanyzóval, hajszárító, LCD-Sat TV, telefon, széf.

A reggelit helyi termelőktől szerzik be. Nem hiányozhat a bőséges kínálatból a kenyér, zsömle, a friss hús-és sajtkészítmények, tojás, gyümölcsök, gyümölcslevek, különböző müzlik, joghurtok, illetve akik a reggelt egy jó kávé vagy tea elfogyasztásával kezdik, természetesen ezt megtehetik.

A hegyi túrák szerelmesei bőven találnak a fizikai állapotukhoz megfelelő útvonalakat. Ezek teljesítése után jól esik a szálloda wellness részlegének használata. Választhat a török gőzfürdő, a finn szauna, illetve infrakabin közül.

A szálloda nagy kertje és terasza lehetőséget ad napfürdőzésre, továbbá asztaliteniszezés is lehetséges. A napos időszakokban jóleső érzés kiülni a teraszra, ahol egy hideg sört, kávét, reggelit elfogyasztva töltekezhetünk napenergiával, ami a közérzetre is pozitívan hat.

A Szállodavoucher.com-ról

A Szállodavoucher.com kínálatában külföldi szállásutalványokat találsz elegáns, főként belvárosi és wellness szállodákba,amelyek meghatározott ideig érvényesek és szabadon átruházhatóak. S hogyan lehetséges ilyen olcsón utazni? Részben úgy, hogy a Szállodavoucher.com Magyarország legnagyobb külföldi szállodautalványokat értékesítő cégeként kedvezményes árakat ér el partnereinél. Másrészt ezek az utalványok nem fix időpontra szólnak, hanem a szálloda határozza meg és igazolja vissza a helyeket saját szabad szobáinak és kapacitásának függvényében. Cserébe az Te rugalmasságodért a szálloda az áraiból jelentős kedvezményt nyújt.

Jó utat kívánunk!

Prenn Family Mühlwalderstr. 1 39032 Mühlen in Taufers , Italy
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos síelés a varázslatos Dél-Tirolban, a ziller-völgyi Alpok napos oldalán, 4 nap/3 éjszaka 2 személyre reggelivel, a molini Taufers*** Hotelben

Fontos

Beváltható: 2019.03.31.-ig
Alkupon megvásárolható: 2018.11.05. - 2019.01.04.-ig • A kapott kupont a vásárlástól számított 3 héten belül, legkésőbb 2018. december 19-ig voucherre kell váltanod a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével • A foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére