13 napos körutazás Kolumbiában és Ecuadorban, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, félpanzióval, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 37283
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.630.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37283

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Dél-Amerikában, fedezd fel Kolumbia és Ecuador izgalmas világát!

Időpont

  • 2022. december 3-15.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A nemzetközi és belső repülőjegyeket illetékkel (melynek értéke: kb. 575.000 Ft)
  • 11 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • A körutazás során félpanziót (reggeli és ebéd vagy vacsora, italok nélkül), a 7. napon csak reggelit
  • A helyszíni közlekedést
  • A magyar nyelvű idegenvezetést
  • A belépőjegyeket a meghirdetett látnivalókhoz

Az ár nem tartalmazza

  • Borravaló kb. 85 USD/fő
  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív programok

Felár

  • Egyágyas felár 275.000 Ft
  • Hosszabbítás Galapagos-szigeteken

Program

1. nap: Budapest – Bogota

Elutazás Budapestről európai átszállással, menetrend szerinti járattal Bogotába, Kolumbia fővárosába. Érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Bogotában (2 éj).

2. nap: Bogota

Reggeli, majd városnézés Bogotában. A történelmi belvárosban gyönyörű koloniális épületek között sétálva ismerkedünk a fővárossal. Felkeressük a La Candelaria negyedet, az Arany múzeumot, Simon Bolivar teret és a fantasztikus festő, Fernando Botero múzeumát. Délután felvonóval ellátogatunk a 3.152 m magas Monserrate hegyre (ami a spanyolországi Monserrate-ról kapta a nevét), ahonnan Bogota lélegzetelállító látványában gyönyörködhetünk, és megnézzük az 1657-ben elkészült Monserrate templomot. Vacsora és szállás Bogotában.

3. nap: Zipaquira só katedrális – Pereira

A reggelit követően kirándulás Zipayuira hatalmas, földalatti, sóból készült katedrálisába, melynek különlegessége, hogy egy sóbányában hozták létre. A délutáni órákban Pereirába repülünk. Vacsora és szállás Pereira környékén (2 éj).

4. nap: Kávé háromszög: Cocora völgy – Salento – Filandia

Reggeli, majd dzsipekkel kirándulás a csodálatos Cocora völgybe, az óriás viaszpálmák hazájába, ami az ország nemzeti fája. Ebéd útközben, majd Salentoba, egy csodálatos városkába látogatunk, majd Filandiában élvezzük az igazi kolumbiai hangulatot.

5. nap: Kávéültetvény

Reggeli után a kávétermesztés rejtelmeibe vezetnek be minket egy tradicionális birtokon, ahol saját magunk megtapasztalhatjuk a kávészedés nehézségeit, és megismerkedhetünk a kávépörkölés hagyományos módszerével is. Ebéd után utazás Bogotaba a repülőtérre és átszállással elrepülünk Cartagenába. Szállás Cartagenában (3 éj).

6. nap: Cartagena

Reggeli után Kolumbia 5. legnagyobb – egyben Földünk egyik leghangulatosabb – városában, Cartagenában megismerkedünk e szépséges várossal: először a XVII. században az Ágoston-rendiek által épített Convento de la Popát nézzük meg, amely a városon kívül egy hegyen áll, csodálatos kilátással Cartagenára. Felfedező sétát teszünk a Világörökség részét képező óvárosban: Inkvizíció palota, Aranymúzeum, Katedrális, városfal és a Castillo de San Felipe de Barajas felkeresése. (Ebben az erődítményben forgatták a „Smaragd románca” című film egyes jeleneteit.) Ebéd a városban.

7. nap: Cartagena – Rosario Korallszigetek Nemzeti Park

Szabadidő Cartagenában vagy fakultatív programlehetőség: csodálatos karib-tengeri hajókirándulás a Rosario Korallszigetek Nemzeti Parkba, a 27 szigetből álló Rosario-szigetek egyikére (Playa Blanca). Napozás, búvárkodás, ebéd, pihenés.

8. nap: Cartagena – Bogota – Quito

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, és Bogotán keresztül elrepülés Quitóba. Érkezés után Quito történelmi városrészébe látogatunk: Metropolitana katedrális, La Plaza Grande, elnöki palota, El Sagrario. A program végén az El Panecillo dombra látogatunk, 3.016 m-re a tenger szintje fölé, ahol a quitói Madonna szobra található. Vacsora és szállás Quitóban (1 éj).

9. nap: Quito – Egyenlítői Emlékmű – Otavalo – Riobamba

Reggeli, majd folytatjuk városnézésünket Quitóban. Látogatás a Világ Közepéhez, az Egyenlítő Vonal Emlékműhöz. Itt lehetőségünk lesz egyszerre állni az északi és a déli félgömbön. Délután utazás a kézműves piacáról ismert Otavalon keresztül Riobambába. Vacsora és szállás Riobambában (1 éj).

10. nap: Riobamba – Aluasí – Ingapirca – Cuenca

Korai indulás vonattal a csodálatos Andokba, Aluasí városába, ahol „az Ördög orra” szikla található. Ezután Ingapircához, az inka romvároshoz utazunk, ami Ecuador legfontosabb ásatási területe. Bebarangoljuk a régen jól virágzó város maradványait. Valamikor házak, erődítmények, teraszok és egy Nap szentély hirdette az inkák nagyságát. Dél-Amerika másik csodaszép, koloniális városában, Cuencában töltjük az esténket. Vacsora és szállás Cuencában (1 éj).

11. nap: Cuenca – Guayaquil

Reggeli után városnézés Cuencában: San Sebastian tér, kézműves piac, és egy kalapműhely, ahol a híres panamai kalapot készítik. Délután utazás Guayaquilba. Vacsora és szállás Guayaquilban (1 éj).

12-13. nap: Guayaquil - Budapest

Reggeli után hazautazás Budapestre átszállással, érkezés Budapestre a 13. napon.

Galápagos-szigetek hosszabbítás

A közigazgatásilag Ecuadorhoz tartozó Galápagos-szigetek 14 nagyobb, 6 kisebb szigetből és 107 sziklából álló vulkanikus szigetcsoport. A szigetek az Egyenlítő környékén helyezkednek el, Ecuadortól 965 kilométerre nyugatra. Az első sziget körülbelül 5-10 millió éve keletkezett, a legutóbbi vulkánkitörés 2005-ben volt. A két legfiatalabb sziget, az Isabela és a Fernandina még mindig folyamatosan változnak. Charles Darwin 1835-ben érkezett a szigetekre, ahol alig egy hónapot töltött, megszerzett tapasztalatai azonban nagyban hozzájárultak evolúciós elméletének kidolgozásához.

12. nap: Baltra - Santa Cruz sziget

Hosszabbítás esetén reggeli után transzfer a repülőtérre és elrepülés Baltrába, a Galápagos-szigetekre. Érkezés után transzfer a kikötőbe, majd Santa Cruz szigetére. A szigetek leghíresebb állatai a galápagónak nevezett galápagosi óriásteknősök vagy elefántteknősök és a szigetről szigetre költöző Darwin-pintyek, amelyek valójában nem is pinty-, hanem sármányfélék. Ayora kikötőjébe érve látogatás a Darwin kutatóállomáson, ahol equadori és külföldi tudósok a hüllők, madarak és növények fajtafennmaradása érdekében különböző tudományos munkát és kutatásokat végeznek. Ebéd és vacsora útközben. Szállás Santa Cruz szigetén (3 éj).

13. nap: Las Bachas part - North Seymour vagy Santa Fe sziget

Reggeli után hajókirándulás Santa Cruz északi részén található Las Bachas partra, ahol szabadidő a tengeri iguánák és a vörös tarisznyarákok megfigyelésére. Ebéd, majd továbbhajózunk North Seymour vagy Santa Fe szigetére: a szigetek rendkívül gazdag madárvilága az ornitológusok paradicsoma. Vörös mellényű fregattmadarakat és kéklábú szulákat is láthatunk. Santa Fe egyik különlegessége a varacskos fejű leguán, emellett a parti köveken nagy számban oroszlánfókákat is megfigyelhetünk. Vacsora és szállás Santa Cruz szigetén.

14. nap: Bartolome vagy Plaza sziget

Reggeli, majd hajókirándulás a közeli Bartolome vagy Plaza szigetekre, ahol a szigetvilág különleges flórájában és faunájában gyönyörködhetünk. Ebéd és vacsora útközben. Szállás Santa Cruz szigetén.

15-16. nap: Baltra – Budapest

Reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás Guayaquil érintésével Budapestre, érkezés a 16. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

13 napos körutazás Kolumbiában és Ecuadorban, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, félpanzióval, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére