12.990 Ft helyett 5.990 Ft: Intenzív narancsbőr elleni kezelés cellulitmasszázzsal, köpölyözéssel, feszesítő gél használatával és tekercseléssel az Aphrodité Szépségszalonban

Aphrodité Szépségszalon
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.990 Ft 54% 7.000 Ft
Aphrodité Szépségszalon
1033 Budapest, Kórház u. 7.
+3630/684-6112
www.afroditestudio.hu

Akció Leírása

Szabadulj meg a kellemetlen narancsbőrtől és hódíts feszesebb bőrrel az Aphrodité Szépségszalon kombinált cellulitkezelésének köszönhetően!

Az ajánlat tartalma

  • Intenzív narancsbőr elleni kezelés az Aphrodité Szépségszalonban
  • Időtartam: 80 perc
  • Speciális zsírégető cellulitmasszázs
  • Köpölyözés a választott testrészen
  • Feszesítő cellulit gél felvitele a méreganyagok kiürítése céljából
  • Tekercselés a problémás testrészen
  • 10 perc vibrációs tréning tekercselés közben

A narancsbőr kezdetben szinte észre sem vehető, mindössze azt érezzük, magunkra szedtünk pár kilót. Ez többnyire azzal magyarázható, hogy a cellulit pontosan a hízékony testtájakon jelentkezik először, vagyis a csípőn, a hason, a combon, a fenéken és a karon. Ez a hízás azonban mégis más, mert míg normális súlygyarapodás következtében a bőr feszes és sima marad, addig a narancsbőrre pontosan a laza szövetek és a tág pórusú, egyenetlen bőrfelszín a jellemző.

Cellulitmentes bőrről csak akkor beszélhetünk, ha bőrünk nemcsak látszólag sima és feszes, hanem a bőr összecsippentésekor sem lesznek láthatók apró – a narancs felszínéhez hasonló – gödröcskék.

Ha a Te bőrfelületeden is megjelent itt-ott a narancsbőr, ne ess kétségbe, hiszen különféle kezelésekkel a cellulit orvosolható! Az Aphrodité Szépségszalonban egyebek mellett intenzív masszázzsal, köpölyözéssel és tekercseléssel üzennek hadat a narancsbőrnek, hogy bőröd újra sima és csábítóan feszes legyen!

Aphrodité Szépségszalon

Az Aphrodité Szépségszalon a III. kerületben, a Szentlélek tér közelében várja a szépülni vágyó vendégeit. A szalonban modern alakformáló és fogyasztó kezeléseket éppúgy találsz, mint lézeres tetováláseltávolítást vagy a népszerű tű nélküli mezoterápiás arckezelést. Ha pedig szeretnél ellazulni és feltöltődni, nevezz be egy kiadós svédmasszázsra!

Legyen szép napod!

1033 Budapest, Kórház u. 7.
+3630/684-6112

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Intenzív narancsbőr elleni kezelés az Aphrodité Szépségszalonban. Cellulitmasszázzsal, köpölyözéssel, feszesítő gél használatával, tekercseléssel és vibrációs tréninggel. Időtartam: 80 perc

Fontos

Beváltható: 2016.12.10.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 684 6112 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére