124.600 Ft helyett 95.900 Ft: Nyárutó Rómában vatikáni és firenzei látogatással! 5 nap/4 éjszaka 1 személy részére reggelivel, buszos utazással

Ajánlat kód: 27568
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

95.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 27568

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Rómát és a reneszánsz Firenzét 5 napos kiránduláson az október 23-i hosszú hétvégén!

Az ajánlat tartalma 1 személyre

  • Utazás légkondicionált autóbusszal (TV, DVD, WC, italautomata)
  • 4 éjszaka 3 csillagos szállodában
  • 1 éjszaka Bologna környékén
  • 3 éjszaka Róma külvárosában (metróközeli szállodában)
  • A szobákban fürdőszoba, WC, TV található.
  • Ellátás: bőséges reggeli (fakultatív vacsora felárral)
  • Útdíj
  • Idegenvezetés Budapestről, helyi idegenvezetés
  • A felsorolt programok

Az ajánlat nem tartalmazza

  • BBP – storno biztosítás
  • Szálláshelyen fizetendő idegenforgalmi adó
  • A programok során fizetendő belépő és tömegközlekedési díjak (kb. 20.000 Ft).
  • A belépők tényleges ára az aktuális árfolyam függvényében módosulhat!
  • Félpanziós felár: (4 vacsora) 16.500 Ft
  • Egyágyas felár: 18.900 Ft

Gyerekkedvezmény

  • 9.900 Ft

Csatlakozási lehetőségek

  • Nyíregyháza, Debrecen, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői (Miskolc), Gyöngyös, Budapest
  • Szlovénia felé tartó (M7) autópálya bármely pihenő helyénél (külön kérésre)

Minden út Rómába vezet, tartja a régi szólás a „Világ Fejének” nevezett város nagyságának és fontosságának magasztalásaképpen. Ezen a körúton megcsodálhatjuk az ókori Római Birodalom, a középkori Egyházi Állam fővárosát, amely a Tiberis folyó két partján, a legendás hét dombon fekszik. Ami a legjellemzőbb: a majd három évezredes történelmi múlt folyamatos emlékanyaga, az építészet, szobrászat és festészet világhírű alkotásainak szinte minden korszakból fennmaradt gazdagsága.

1. nap: Nyíregyháza – Budapest – Ljubljana – Trieszt – Bologna

Elutazás Nyíregyházáról a kora hajnali órákban. Utazás Szlovénián át, rövid pihenőkkel. Este érkezés Emilia Romagna tartomány fővárosába, Bolognába. Tranzitszállás a város környékén (1 éj).

2. nap: Orvieto – Róma

Reggeli után elindulunk Dél-Olaszország felé. Útközben „Itália csodáját”, a sziklatőre épült várost, Orvietót csodáljuk meg (Gótikus katedrális, Dóm megtekintése). Este érkezés Rómába, szálláshely elfoglalása a főváros környékén (3 éj).

3. nap: Róma

Reggeli után egész napos városnézés az „Örök Városban” helyi idegenvezetéssel (Colosszeum, Forum Romanum, Kapitólium, Piazza Venezia, Minerva, Pantheon, Trevi kút, Spanyol lépcsők, stb.). Délután séta a belvárosban. Este visszaérkezés a szálláshelyre.

4. nap: Róma – Vatikán

Reggeli után látogatást teszünk a Vatikánban. Vatikáni múzeumok megtekintése helyi idegenvezetéssel. (Sixtus-i kápolna) - Szent Péter tér és Bazilika. Délután szabadprogram Róma belvárosában, vásárlási lehetőség. Visszaérkezés a szálláshelyre.

5. nap: Firenze – Trieszt- Ljubljana – Budapest – Nyíregyháza

Reggeli után Toscana tartománya, a „reneszánsz bölcsőjeként” emlegetett Firenzébe indulunk. Városnézés helyi idegenvezetéssel (Santa Croce templom, Dóm, Ponte Vecchio, séta a festői Arno partján). Rövid szabad program után indulás Magyarországra. Érkezés Nyíregyházára a késő éjszakai órákban.

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyárutó Rómában vatikáni és firenzei látogatással. 5 nap/4 éjszaka 1 személy részére reggelivel, buszos utazással

Fontos

Fix utazási időpontok: 2018. október 20-24. (a szabad helyek függvényében) • Vásárlás előtt szabad helyekről érdeklődj az utazási irodánál • Vásárlás után 3 napon belül érvényesíteni kell Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy küldj üzenetet az Alkupon kódoddal, a kívánt dátumokkal és az utasok nevével az utazas@netida.hu email címre • Ajándékutalvány vásárlása esetén is 3 napon belül szükséges érvényesíteni a kupont • ESETLEGES idegenforgalmi adó külön, a helyszínen fizetendő • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére