123.750 Ft helyett 99.000 Ft: Kirándulás és nyaralás a mesés Toszkánában, 7 nap/6 éjszaka 1 főre reggelivel, sok-sok fakultatív programmal és magyar idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31800
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31800

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Toszkána ezer arcát egy felejthetetlen kiránduláson és ejtőzz a varázslatos tengerparton júniusban vagy szeptemberben!

Időpontok

  • 2019. szeptember 14-20.
  • 2019. június 8-14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 6 éjszaka szállást légkondicionált, kényelmes, modern berendezésű, fürdőszobás bungalókban
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (565 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • Felárakat
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (1,5 EUR/fő/nap)

Felárak

  • Vacsora felár (kötelező): 15.900 Ft/fő/turnus
  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 21.900 Ft/fő/turnus
  • Üdülőhelyi díj: 1,5 EUR/fő/éj (helyszínen fizetendő)

Belépők, fakultatív programok

  • Hajókirándulás Giannutri-Giglio: 55 EUR/fő
  • Viterbo-Bagnaia-Bagnoregio: 35 EUR/fő
  • Középkori kisvárosok-Capalbio- Grosetto: 25 EUR/fő
  • Pitigliano- Sorano- Saturnia hőforrás fürdőzéssel: 30 EUR/fő
  • Kiránduláscsomag az egész hétre, 4 program: 139 EUR/fő helyett 125 EUR/fő
  • Bagnaia/Villa Lante: kb. 5 EUR/fő
  • Bagnoregio/ Haldokló város: kb. 5 EUR/fő
  • Capalbio/ Tarot Garden: kb. 10 EUR/fő
  • Saturnia hőforrás: kb. 2,5 EUR/fő

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Program

1. nap: Budapest-Maremma

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Érkezés Maremma-ban található szálláshelyünkre a késő esti órákban.

2. nap: Hajókirándulás Giannutri és Giglio szigetekre fürdőzéssel

Szabadprogram, vagy egész napos hajókirándulás a toszkán szigetek kisebb gyöngyszemeihez (Ár hajójeggyel és ebéddel: 55 EUR/fő). Reggeli után Argentario/Porto San Stefano kikötőjébe érkezünk. Az elragadó kikötő a Monte Argentario- félszigeten található, egy kis út köti össze a szárazfölddel. A menetrendtől függően szabadidő a városkában. A legenda szerint, amikor Vénusz kikelt a tengerből, a nyakláncáról lepergett hét gyöngy, ebből lett a hét toszkán sziget, köztük Giannutri és Giglio-szigete is, melyeket a hajókirándulás alatt célba veszünk. Giannutri félhold alakú kis szigete a legdélebbi a hét toszkán sziget közül és szigorú természetvédelmi felügyelet alatt áll. Látogatása csak szervezett formában történhet, állandó lakosainak száma mindössze 20 fő. Sétálunk a parti sétányon, majd fürdési lehetőség a partszakasz egyik elragadó öblében. Visszatérünk a hajó fedélzetére és elfogyasztjuk ebédünket, mely a fenséges tenger gyümölcseit is tartalmazza. Továbbhajózunk a „Liliom-sziget” néven ismert Giglio-szigetére, ahol Olaszország egyik legtisztább tengervizű partszakasza vár minket, a vidék 90%-a a mai napig érintetlen. Meglátogatjuk a Castello negyedet, majd lehetőség lesz szabadidőre, strandolásra is.

3. nap: Pitigliano- Sorano- Saturnia hőforrás fürdőzéssel

Szabadprogram vagy egész napos fakultatív program a tufára épített városokhoz és a vidék egyedülálló hőforrásához, fürdőzéssel (Ár: 30 EUR/fő). A tufakiszögellés tetején álló, a Lente folyó völgyére néző Pitigliano Olaszország legszebb falvainak listáján szerepel. Épületei és zegzugos kis utcácskái szinte beleolvadnak a sziklákba, mintha azokból faragták volna ki őket. Végigsétálunk a meseszerű település tufába vájt útján a történelmi óvárosban, melyet az egykor itt élt zsidó közösség miatt kis Jeruzsálemnek is neveznek. A festői Sorano-t a toszkán Matera néven emlegetik. A sziklatetőre épült ékszerdobozban a panoráma lenyűgöző. Egyedi hangulatú sétánk során megnézzük palotáját, ahol szinte a középkorban érezhetjük magunkat. A város közepén magasodó teraszról a naplemente látványa egyedülálló, a lemenő nap fényében köszön vissza leginkább a városka meseszerű hangulata. Utunk az egyik legkülönlegesebb látványt nyújtó, több ezer éves múltra tekintő, meglehetősen kanyargós úton megközelíthető Saturnia hőforráshoz vezet. A fürdőt a rómaiak idejéből már említetik az írásos emlékek, később pedig a középkorban is rendszeresen használták. Megmártózhatunk a sziklákon lezúduló, természetes kőkádakban gőzölgő forrás közel 36 fokos vízében és élvezhetjük a víz gyógyító-és masszírozó hatását miközben a környező táj szépségében gyönyörködve lazítunk.

4. nap: Középkori kisvárosok: Capalbio -Tarot Garden (Szépséges Szörnyetegek mesés világa)- Argentario félsziget -Grosseto: St. Lucia fesztivál

Délelőtt szabadidő, fürdőzés, kora délután egy fantasztikus félnapos programra invitáljuk Önöket a környék egyedülálló látnivalóihoz (Ár: 25 EUR/fő). Elsőként az Argentario-félsziget csodás tájain utazunk: mesés partok és tájak mellett haladunk, elragadó városkákkal ismerkedünk, majd Capalbio-ban teszünk látogatást. A városka eldugott kis utcáin, bámulatos terein bandukolva a középkorban találjuk magunkat. Hihetetlen hangulatot árasztanak a kőépületek és a sikátoros kis utcácskák, amiket látni kell! A városka megtekintése után az itt található misztikus kertet vesszük célba. A 25 év alatt létrehozott Tarot Garden néven ismert, Gaudi által ihletett, káprázatosan színes szoborkertben a Tarot kártyák lapjairól készült hatalmas méretű szobrokat láthatjuk. Az itt található Szépséges szörnyek hatalmas élményt ígérnek azoknak is, akiket az ezoterikus világ nem érint meg. A kerámia-és tükördarabokkal borított figurák egy részének a belsejébe be is lehet menni, lépcsőkön és folyosókon át újabb és újabb részletgazdag apróságok tűnnek fel. Grosseto-ban a belvárosban a műemlékek közül kiemelkedik a Városháza palotája és a Dóm. A programunkat kiegészítve elvegyülünk az évente megrendezésre kerülő Santa Lucia fesztivál forgatagában, és csemegézhetünk az utcákra kitelepült árusok termékeiből és a rengeteg ínycsiklandó finomságból is.

5. nap: Viterbo- Bagnaia: Villa Lante- Halott város: Bagnoregio

Ezen a napon is választhatnak, hogy a tengerparton pihennek, vagy velünk tartanak egy igen tartalmas és egyedülálló látnivalókat ígérő, egész napos fakultatív programra (Ár: 35 EUR/fő). Reggeli után Lazio tartomány felé vesszük utunkat, a Bolsena-tó partján utazunk, melyet ősi kis falvak vesznek körbe. A középkori városfallal körbevett Viterbo-ba érkezve, megcsodáljuk a monumentális pápai palotát és a székesegyházat. A városnézés után a közeli Bagnaia fenséges vidékére utazunk, ahol a festői, reneszánsz Villa Lante-t látogatjuk meg. A villa épülete lenyűgöző, egyedülálló parkkal van körülvéve, mely gyönyörű példája a késő-reneszánsz olasz kertépítésnek. Napunkat egy időutazással zárjuk az itáliai szellemvárosban, vagy más néven a Haldokló városban, Bagnoregio-ban. Nincs látogató, aki ne ámulna el a felhők feletti település látványától, mely nem véletlen, hogy felkerült a világ száz legveszélyeztetettebb, fokozottan védendő műemléklistájára. A káprázatos környezetben megbújó, autóforgalomtól elzárt, egykor nyüzsgő városkában ma már csak egy tucat ember él, megközelíteni csak egy romantikus, keskeny hídon lehet.

6. nap: Szabadprogram a tengerparton

Szabadprogram a tengerparton A mai napot a pihenésnek szenteljük. Kedvükre napozhatnak, strandolhatnak vagy barangolhatnak a szálláshely környékén, Orbetello-ban.

7. nap: Maremma- Budapest

Hazaindulunk, magunk mögött hagyjuk Toszkána csodálatos vidékét. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás és nyaralás a mesés Toszkánában, 7 nap/6 éjszaka 1 főre reggelivel, sok-sok fakultatív programmal és magyar idegenvezetéssel, júniusban vagy szeptemberben

Fontos

Időpontok • 2019. szeptember 14-20 • 2019. június 8-14

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére