122.000 Ft helyett 95.300 Ft: Pünkösd az Alpok bámulatos vidékén - buszos utazással, szállással, félpanziós ellátással, BBP biztosítással 1 személy részére

Ajánlat kód: 31017
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

95.300 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31017

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg az Alpok káprázatos térségét! Pünkösdi hosszú hétvége Ausztria hegycsúcsai között!

Utazás időpontja:

  • 2019. 06. 07.i indulással 4 nap 122.000 Ft helyett 95.300 Ft

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: Hüttau környékén középkategóriás panzió 2 ágyas, zuhanyzós / WC szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

A BBP biztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Az ár nem tartalmazza:

  • Egyágyas felár: 21.000,- Ft
  • A részvételi díj a belépőjegyek, felvonó, valamint a fülhallgató árát (kb. 65,- €) nem foglalja magában.
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.

Program leírása:

1. nap: Budapest – Markt St. Florian – St. Wolfgang – Hüttau (kb. 650 km)
Utazás Hegyeshalom – Bécs útvonalon rövid pihenőkkel MARKT ST. FLORIAN-ba, az Ágoston rendiek apátságába. Szt. Flóriánt a IV. század elején itt temették el. A középkor óta fontos egyházi és kulturális központként említik. Anton Bruckner volt a templom egyik legismertebb orgonistája, de az apátság zenei hagyományai a híres fiúkórus révén 900 éves múltra tekint vissza. A látogatás után továbbutazás SALZKAMMERGUT vidékére. ST. WOLFGANG a legfelkapottabb üdülőhely, ahol a búcsújáró-templomban a híres Pacher-oltárt tekintjük meg. Vacsora, szállás Hüttauban.

2. nap: Grossglokcner – Krimml-vízesés (kb. 290 km)
A mai nap az alpesi táj természeti szépségeiről szól! Délelőtt felkapaszkodunk a GROSSGLOCKNER ALPESI PANORÁMA ÚT-on. Az alpesi autóút Salzburg tartományt és Karintiát köti össze 48 kilométer hosszan, ahonnan jól kivehető az ország legmagasabb tengerszint feletti pontja tiszta időben (3.778 m). A Ferenc József császár kilátónál pihenőt tartva, látható még a 8 kilométert meghaladó gleccser (Pasterze). Délután irány a Krimml-vízesések völgye! A helyiek szerint itt láthatók Európa legnagyobb vízesései. Vacsora, szállás Hüttauban.

3. nap: Königssee – Berchtesgaden (kb. 180 km)
Egész napos kirándulás bajor földön. Városnéző séta BERCHTESGADEN-ben, amely a második világháború időszakában csak kivételezett személyek számára volt megközelíthető a Sasfészek miatt. Látogatás az Oberzalbergen található egykori „Sasfészek”-ben, a „Bajor Akropoliszon”. Az emelkedőt helyi speciális autóbusszal, illetve lifttel küzdjük le. A panoráma elkápráztat szinte mindenkit. Visszatérve a völgybe, rövid pihenő a KÖNIGSSEE partján. Vacsora, szállás Hüttauban.

4. nap: Hallstatt – Budapest (kb. 600 km)
Reggeli után irány HALLSTATT, a Salzkammerguti tóvidék gyöngyszeme! A kisváros festői és romantikus környezetét szinte lehetetlen leírni. Ezt látni kell, ezért most mi is megpihenünk. Séta a tóparton, városnézés. A főtér parányi, de páratlan hangulatú, „az osztrák városok meséskönyvének legszínesebb lapja”-ként is említik. A tó panorámáját fentről is megcsodáljuk, ugyanis az eddigiektől eltérően, most felkapaszkodunk sikló segítségével a városka feletti magaslatra. Hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

UNESCO Világörökségek:

  • Hallstatt – Dachstein – Salzkammergut régió

Kellemes utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos utazás az Alpok varázslatos vidékén - szállással, félpanziós ellátással, BBP biztosítással 1 személy részére

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére