12.000 Ft helyett 5.990 Ft: Teljes körű állapotfelmérés 182 paraméter alapján Magnetspace testelemző készülékkel a Medical Matt Alternatív Gyógyászati Központban

MedicalMatt Gyógyászati Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 50% 6.010 Ft
MedicalMatt Gyógyászati Központ
1032 Budapest, Hunor u. 62.
info@medicalmatt.hu
+ 36 30 308 67 75
www.medicalmatt.hu

Akció Leírása

A Magnetspace testelemző készülék eredményei alapján képet kaphatsz sejtjeid, szerveid „minőségi” hiányállapotáról

Az ajánlat tartalma

  • Teljes körű Magnetspace állapotfelmérés a Medical Matt Alternatív Gyógyászati Központban

A vizsgálat

  • gyors, fájdalommentes
  • részletes tájékoztatást nyújt szerveink működéséről
  • sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja
  • non–invaziv módon vizsgálja át a készülék a szervezetet, durva beavatkozások nélkül. Ez azt jelenti, hogy tűszúrás, sebészeti beavatkozások nélkül, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint pl. egy EKG.

Hogyan működik a kezelés?

Ismerd meg szervezeted gyenge pontjait a teljes körű és fájdalommentes Magnetspace testelemzés segítségével! Ha érdekel, hogy egészséges vagy-e, akkor most egy olyan módszert ajánlunk, amely teljes testedre kiterjedően kimutatja, hogy az milyen egészségi és energetikai állapotban van. A mérés quantummechanikai elven alapul, és néhány perc alatt megmutatja, hogy a szervezetedben milyen anyagokból van hiány, milyen az ereid állapota, jól vagy rosszul működnek-e egyes szervei.

A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a kvantumfizika és gyógyászat. A kvantum medicina adja az elméletek hátterét, melyre alapozva egy korszerű elektromos készülékkel felmérhető az emberi test sejtjei által kibocsátott, gyenge mágneses mező tudományos elemzése. A felmérés alapján a kapott kvantumérték utal a betegségek természetére és komolyságára.

Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.

Medical Matt Alternatív Gyógyászati Központ

A III. kerületi Medical Matt Alternatív Gyógyászati Központ az ember egészségét tartja a legfontosabb értéknek, amely minden egyén tulajdona. Az egyénre épülnek a családi és társadalmi kapcsolatok, és ebben a hálózatban a teljesítés hatékonyságát, sikerét, a mindennapok életörömét az ember egészségi állapota határozhatja meg. Így válik az egészség közüggyé. Missziójának tekinti az emberek gondolkodásának formálását, az egészségtudatos magatartás kialakítását.

Legyen szép napod!

1032 Budapest, Hunor u. 62.
info@medicalmatt.hu
+ 36 30 308 67 75

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes körű Magnetspace állapotfelmérés a Medical Matt Alternatív Gyógyászati Központban

Fontos

Beváltható: 2018.04.21.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 308 6775 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére