12.000 Ft helyett 3.690 Ft: 60 perces oxigénes arckezelés a friss és fiatalos arcbőrért, fertőtleníti a gyulladt bőrt és hatékonyan halványítja a bőrhibákat

Avatar Holisztikus Gyógyászat
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.690 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 69% 8.310 Ft
Avatar Holisztikus Gyógyászat
Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com
www.holisztikusgyogyaszat.hu/

Akció Leírása

Friss, üde és fiatalos arcbőr az oxigén erejével az Avatar Holisztikus Gyógyászattól

Az ajánlat tartalma

  • 60 perces oxigénes arckezelés az Avatar Holisztikus Gyógyászattól

Az orvostudomány által használt technika kozmetikai változata az ajánlatban szereplő oxigénes arckezelés. Oxigéngenerátor segítségével 2,5 bar nyomással a bőrtípusnak megfelelő szérumokat és vitaminokat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe. Az oxigéngenerátor 99%-os tiszta oxigént termel, amelynek önmagában is sejtmegújító, frissítő hatása van. Megköti a szabad gyököket, fertőtleníti a gyulladt bőrt, halványítja a bőrhibákat, frissít, fiatalít. A bőr visszanyeri eredeti hamvasságát, üde, élettel teli, pirospozsgás lesz.

A bőrkép jelentősen javul, feltöltődnek a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok, a bőr szinte éveket fiatalodik. A bejuttatott vitaminok és szérumok a magasnyomásnak köszönhetően bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, így sokkal intenzívebb hatás érhető el, mint egyéb körülmények között. Rendkívül látványos, ugyanakkor kíméletes szépítő kezelés.

Avatar Holisztikus Gyógyászat

A szépségszalon holisztikus kozmetikai kezelései a hagyományos kozmetikai elemekre épülnek, és nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A legmodernebb gépekkel, természetgyógyász irányításával, közreműködésével segítik, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod.

Legyen szép napod!

Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces oxigénes arckezelés az Avatar Holisztikus Gyógyászattól

Fontos

Beváltható: 2018.05.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 70 369 4342 • A megbeszélt időpont módosítására legkésőbb 24 órával a kezelést megelőzően van lehetőség (ellenkező esetben az alkalom elvész) • A helyszínen az Alkupon felmutatása szükséges elektronikus vagy nyomtatott formában • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére