12 napos luxus nyaralás Bali szigetén, a Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resortban***** reggelivel, transzferekkel és 2 egész napos kirándulással

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

230.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34859

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Lazíts a paradicsomban, Bali varázslatos szigetén, élvezd a hűsítő tengert, a mesébe illő tájakat és fedezd fel a szigetet két felejthetetlen egész napos kiránduláson!

Bali a dél-kelet-ázsiai szigetvilág gyöngyszeme. Pálmafás tengerpartok, több száz éves templomok, meseszép tájak várnak felfedezésre, ha idelátogatunk. Finom tengeri halak és friss gyümölcsök közt válogathatunk kedvünkre, vagy koktélozhatunk Kuta tengerpartján, miközben a naplementét nézzük valamelyik négy- vagy ötcsillagos szállodából.

Az indonéz konyhaművészet igen gazdag és változatos. Az ősi indonéz és a jövevény kínai, illetve európai konyha ötvözete. Ételeik fűszeresek, de nem túl erősek. Az egyik legkedveltebb indonéz étel a száté (sate), a pálcikára tűzött, parázs felett sütött húsdarabok, amit fűszeres mogyorószósszal és főtt rizzsel (nasi putih) kínálnak. Kihagyhatatlan!

Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort*****

Ez a szállás 2 perces sétára van a vízparttól. A Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort nagy, szabadtéri úszómedencével, lagúnamedencével, pezsgőfürdős medencével és wellnessrészleggel várja vendégeit a vízparton. Ingyenes wifi használható.

A légkondicionált szobák és szállások síkképernyős, műholdas TV-vel, minibárral, ülősarokkal és terasszal rendelkeznek. Elektromos vízforraló, étkezősarok és kávéfőző is használható. A saját fürdőszobához zuhanyzó, kád és hajszárító tartozik.

A Pasifika Múzeum rövid sétával elérhető, az Uluwatu strand és Jimbaran pedig 20 perces autóútra található. A Ngurah Rai nemzetközi repülőtér 30 perces autóútra fekszik.

A szálláshelyen tárgyalóterem, utazásszervezői pult és poggyászmegőrző is várja a vendégeket. A helyszínen és a környéken számos programra nyílik lehetőség, többek között kerékpározni is lehet. A helyszínen ingyenes parkoló vehető igénybe. A gyerekeket szabadtéri és beltéri gyermekklub, illetve csúszdákkal ellátott, szabadtéri medence és mesterséges strand várja. A So SPA, a So FIT és a Vietura Artisan of Anti-Aging fürdő, wellness, illetve esztétikai programokat és kezeléseket kínálnak,

Az üdülőhelyen 5 helyszíni étterem és bár működik. A nap 24 órájában nyitva tartó Kwee Zeen étteremben ebédre és vacsorára nemzetközi ételeket szolgálnak fel, amelyek à la carte és svédasztalos rendszerben egyaránt fogyaszthatók. A késői reggeli- és vacsoraidőben nyitva tartó Cucina tengeri ételeket, steaket, valamint olasz á la carte menüt kínál válogatott borok kíséretében. Az óceánra kilátást nyújtó, vízbe süllyesztett L'oh medencebárban koktélok, a Le Bárban pedig sütemények és frissítő italok fogyaszthatók. Továbbá a vendégek elsétálhatnak a strandklubba egy hamisítatlan vízparti élmény kedvéért. Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 360.000 Ft helyett 230.000 Ft-tól - 12 nap/10 éjszaka / fő + repülőjegy

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 10 éjszaka szállást Balin, 2 ágyas luxury szobákban (Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort*****)
  • Reggelis ellátást
  • Angol/magyar nyelvű asszisztenciát
  • Transzfereket
  • 2 db egész napos kirándulást

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 240.000 Ft-tól
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére