12 napos körutazás Japánban, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 37291
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.760.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37291

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel japán nyüzsgő nagyvárosait és varázslatos, misztikus tájait!

Időpont

  • 2023.10.25 - 2023.11.05.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke kb. 410 000 Ft)
  • 9 éjszaka szállást helyi 3-4*-os szállodákban, Hakonéban ryokanban, kétágyas szobákban
  • Reggelit, Hakonéban 1 vacsorát (italok nélkül)
  • Helyszíni transzfereket és vonatjegyet
  • Megadott programokat
  • Szükséges belépőket
  • Borravalót
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,5%
  • Fakultatív programok
  • BBP biztosítás

Felár

  • Egyágyas felár 470.000 Ft

Program

1-2. nap: Budapest - Osaka
Elutazás menetrendszerinti járattal, átszállással Osakába. Másnap délutáni érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Osakában (1 éj).

3. nap: Osaka – Hiroshima
Reggeli után autóbusszal Kurashikibe utazunk. Séta a hangulatos, csatornákkal szabdalt óvárosban, majd továbbindulunk Hiroshimába. Ellátogatunk a Béke Emlékparkba, melyet az 1945-ös első atombomba támadás emlékére építettek, azóta a békére való törekvés jelképe. Korábban itt volt a város politikai és kereskedelmi központja, így nem véletlen, hogy ez lett a pilóta célpontja. A parkban található az Emlékmúzeum és az Atombomba-dóm is, a hajdani kiállító terem, mely ma világörökségi helyszín. Transzfer a szállodába, szállás Hiroshimában (1 éj).

4-5. nap: Miyajima – Osaka – Kiotó
Reggel ellátogatunk következő világörökségi helyszínünkre, komppal átkelünk a Miyajima szigetén álló Itsukusima sintó szentélyhez. Legismertebb része a dagálykor vízben álló, kámforfából készült díszkapu, a Torii, mely Japán egyik jelképévé vált. A szigetet tavasszal a rózsaszín virágoktól roskadozó cseresznyefák, ősszel pedig a bíborszínű juharfák díszítik, a Momijiyama Parkban sétálva gyönyörködhetünk a látványban. Délután visszaindulunk Osakába, útközben megállunk fotózni a Himeji kastélynál, melyet hófehér falairól már messziről megismerhetünk – emiatt kapta a „Fehér kócsag” nevet is – szintén a világörökség része. Kobe kikötőjének érintésével visszaérkezünk Osakába, transzfer a szállodába. Szállás Osakában (1 éj). Másnap felkeressük a város közepén álló, parkkal szegélyezett Osaka kastélyt, majd Japán egyik legrégebbi szentélyét, a 3. században épült Sumiyoshi Taisha szentélyt, majd továbbutazunk Kiotóba, Japán kulturális központjába. A tradicionális művészet és a kultúra kiemelt szerepet kap a város életében, és rengeteg élményt nyújt látogatóinak. Több mint 1600 buddhista templomával és 270 sintó szentélyével egyike a világ legnagyobb kulturális kincseinek. Ellátogatunk a világörökség részét képező Tenryuji zen buddhista templomba, melyet csobogókkal, kis tavakkal, kanyargós ösvényekkel tarkított 500 éves japánkert vesz körül, majd a Sagano bambuszerdőben óriásira nőtt bambuszok között sétálhatunk. Szállás Kiotóban (2 éj).

6-7. nap: Kiotó - Tokió
Reggeli után először az aranylemezekkel bevont Kinkakuji templomot nézzük meg, majd a gyönyörű kerttel körülvett Heian szentélybe látogatunk. Ezután a szintén a világörökség részévé nyilvánított, meredek szirtfalon épült Kiyomizudera („Tiszta víz”) templomba megyünk, melynek teraszáról csodálatos kilátás nyílik a városra. Végül a körülbelül 10000 darab, cinóbervörösre festett szentélykapun (torii) keresztül két út közül választhatunk, hogy eljussunk a Fushimi Inari szentélybe, mely az egyik legnagyobb sintó szentély Japánban. Este fakultatív program: vacsora a gésa negyedben, egy tradicionális japán étteremben egy maiko előadásának kíséretében. Másnap az egykori császárvárosban megcsodálhatjuk a világörökség részét képező Nijo kastélyt, majd a Shinkansen szuperexpresszel elutazunk Tokióba, Japán közigazgatási központjába, a kormány és a császár székhelyére.  Szállás Tokióban (1 éj)

8-9. nap: Fuji-Hakone-Izu Nemzeti Park
Délelőtt autóbusszal az Asakurayama Sengen Parkba látogatunk, ahol megnézzük a szentélyt, a pagodából pedig, 398 lépcsőn felmászva festménybe illő kilátás nyílik a Fujira. Tavasszal és ősszel a legszínesebb a táj. Következő állomásunk Oshino falu, ahol éttermek és ajándékboltok várják a látogatókat. Ezután kirándulás Japán legmagasabb hegyére, a tökéletesen szimmetrikus vulkántölcsérről ismert Fujira (jó idő esetén az 5. állomásig tudunk felmenni). A 3776 m magasságba törő Fuji-hegy az ország szimbóluma is. A vulkán utoljára 1707-ben tört ki és a keletkezett hamu 100 km körzetben ellepte Tokió utcáit. A program végeztével idilli környezetben, hangulatos szálláshelyünkön pihenhetünk. Vacsora és szállás Hakonéban, egy tradicionális ryokanban (1 éj). Másnap Hakone felfedezésére indulunk, libegőre szállva a magasból gyönyörködhetünk a Nemzeti Park és a Fuji látványában. Ellátogatunk az Owakudani hőforrásokhoz is, ahol a vulkanikus területen folyamatosan fortyognak a gejzírek és az aktív vulkanikus tevékenység nyomai mindenhol láthatók. Itt készül a fiatalító „fekete tojás” is. (Földcsuszamlások előfordulhatnak, ha nem biztonságosak a körülmények, a területet lezárhatják.)  A hegyi túra után visszatérünk Tokióba, hogy felfedezzük a nyüzsgő fővárost. Hajókázunk a Sumida folyón, majd a világ jelenleg második legmagasabb épületéből, a Tokyo Sky Tree torony kilátójából gyönyörködhetünk a városban. Transzfer a szállodánkba, szállás Tokióban (2 éj)

10-11-12. nap: Tokió – Budapest
Délelőtt városnézés Tokióban és környékén. Megnézzük a Meiji szentélyt, melyet Meiji császár és felesége Shoken császárnő tiszteletére építettek. Rövid fotóstop a Császári Palota épület-együttesénél, majd Tokió egyik legrégebbi és legnépszerűbb buddhista templomát, a Senso-jit látogatjuk meg, végül sétálhatunk a Nakamise bevásárló utcán. Délután a japán kultúrával ismerkedünk. A 11. napon szabadidő vagy fakultatív program: Egész napos kirándulás a szentélyeiről és templomairól híres Nikko városába, ahol megcsodálhatjuk I. Tokugawa sógun 17. századi szentélyét, majd a 100 m magasról lezúduló misztikus Kegon vízesést és a Nantai hegy lábánál megbúvó festői szépségű Chuzenji tavat. Késő este transzfer a repülőtérre, elutazás Japánból. Érkezés Budapestre a 12. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos körutazás Japánban, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére