12 napos körutazás Jamaikában és Miamiban, tengerparti pihenéssel, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41421
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.698.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41421

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lazulj Jamaika és Miami partjainál és fedezd fel az izgalmas történelmi-kulturális látnivalókat!

Időpontok

  • 2024. február 15 - február 26.: , 1.698.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek (nemzetközi és belső) illetékkel
  • BBP utasbiztosítás
  • Közlekedés külön busszal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 33.960 Ft
  • A 9. napi fakultatív program: 45.000 Ft (Everglades, Miami Beach városnézés)
  • ESTA engedély: 13.500 Ft
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 275 USD
  • Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 580.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Kingston (Jamaica)

Elrepülés átszállásokkal Budapestről Jamaica fővárosába, Kingstonba. Érkezést követően transzfer a szállodába. Jamaica a Nagy-Antillák szigetcsoporthoz tartozik, a Karib-térség harmadik legnagyobb szigete. A sziget neve az őslakos taíno indiánok „xaymaca” szavából származik, aminek jelentése „A források szigete”. Vacsora. Szállás Kingstonban.

2. nap: Kingston – Port Royal – Treasure Beach

Reggeli. Városnézés, mely során megtekintjük többek között a Hősök parkját, ahol az ország nemzeti hőseinek emlékművei láthatók, illetve volt miniszterelnökök temetkezési helye; a Bob Marley múzeumot, mely a reggae legenda egykori lakóházában van berendezve. Utazás Port Royalba, ahol meglátogatjuk a Károly-erődöt. A város egykor a Karib-térség legnagyobb városa volt, fontos hajózási és kereskedelmi központként működött. Továbbutazás a déli parton, a Treasure Beach-en található szállodánkba. Vacsora. Szállás a Treasure Beach-en.

3. nap: Treasure Beach – Fekete-folyó – YS vízesések – Montego-öböl

Reggelit követően indulunk a Fekete-folyóhoz, ahol hajókázásunk során megismerhetjük a folyó környékének gazdag élővilágát. Ha szerencsénk lesz krokodilokat is láthatunk, de számtalan madárfajjal fogunk találkozni (kócsagok, gémek, pelikánok, stb.). Folytatjuk utunkat az YS vízesésekhez, mely hét vízesésből áll. Közülük több természetes medencékbe ömlik, gyönyörű kertekkel és hatalmas fákkal körülölelve. Folytatjuk utunkat a Montego-öbölhöz, mely a sziget egyik legfontosabb turisztikai célpontja. Vacsora és szállás Montego-öbölben.

4. nap: Montego-öböl – Ocho Rios

Reggeli. Utazás Ocho Riosba. A város nevének jelentése „nyolc folyó”, bár valójában nincs nyolc folyója. Megtekintjük a lélegzetelállító Dunn’s River vízesést, mely Jamaika egyik legnépszerűbb látnivalója. Ezt követően megtekintjük a Castleton Gardens botanikus kertet. Vacsora. Szállás Ocho Riosban.

5. nap: Ocho Rios – Falmouth – Greenwood Greathouse – Kingston

Reggeli után utazás Falmouth-ba, majd Greenwood Greathouse megtekintése. Visszautazunk a fővárosba, Kingstonba. Útközben a Sun Valley ültetvény meglátogatása gyümölcskóstolással. Megérkezés Kingstonba. Vacsora és szállás Kingstonban.

6. nap: Kingston – Miami (Florida - USA)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Miamiba. Érkezést követően a szállás elfoglalása. Szállás Miamiban.

7. nap: Miami – Key West

Reggelit követően továbbindulunk a kontinentális Amerika legdélebbi pontjára és már az utazás maga is izgalmasnak ígérkezik, hiszen az apróbb szigeteket összekötő hidakon utazunk áthaladva, ami páratlan kilátással szolgál a türkizkék óceánra. Florida déli csücskébe, Key West városába utazunk, ahol felkeressük Ernest Hemingway házát, a legdélebbi pontot, ahonnan Kuba csak 90 mérföld. Majd teszünk egy kellemes sétát a parton. Szállás Key Westben.

8. nap: Key West – Miami

Reggeli, majd a nap folyamán visszautazunk Miamiba. Szállás Miami Beach környékén.

9. nap: Miami – Everglades Nemzeti Park

Reggeli, majd egész nap szabad program vagy fakultatív programlehetőség: fél napos látogatás az Everglades Nemzeti Parkba, mely az egyik legnagyobb kiterjedésű nemzeti park az Egyesült Államokban. Édesvízi mocsarainak élővilága rendkívüli, egyike a világ legfontosabb vízi élőhelyeinek, a park az UNESCO Világörökségek részét képezi. A nemzeti park látogatás megába foglal egy izgalmas Airboat túrát, valamint egy érdekes aligátor bemutatót is. Délután felkeressük a híres Miami Beach nevezetességeit, például az Art Deco negyedet, a híres bevásároló utcát, a Lincoln Roadot, stb. (A program ára: 45.000 Ft.). Szállás Miami Beach környékén.

10. nap: Miami Beach

Reggeli. Egész napos szabad program Miami Beachen, fürdés, pihenés a tengerparton. Szállás Miami Beach környékén.

11. nap: Miami …

Reggeli. Délelőtt szabad program, pihenés. Délután transzfer a repülőtérre és hazarepülés Budapestre átszállásokkal. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

12. nap: … Budapest

Érkezés Budapestre menetrendtől függően.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos körutazás Jamaikában és Miamiban, tengerparti pihenéssel, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére