12 napos körutazás Floridában, a Key-szigeteken és New Orleansban, repülőjeggyel, illetékkel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 37285
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.399.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37285

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerd meg a Mexikói-öböl trópusi félszigetét, Floridát!

Időpont

  • 2022. november 12-23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke kb. 419 000 Ft)
  • 10 éjszakai szállást, helyi 3* szállodákban és motelek 2 ágyas szobáiban
  • Magyar nyelvű idegenvezető
  • Belföldi repülést
  • Megadott programokat
  • Helyszíni közlekedést kisbusszal

Az ár nem tartalmazza

  • ESTA ügyintézés kb. 13 000 Ft
  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%
  • BBP biztosítás
  • Étkezések kb. 25 USD/fő/nap (mindennapi élelem beszerzése bevásárló központokban)
  • Belépők (helyszínen fizetendőek) kb. 195 USD

Felár

  • Egyágyas felár 502 400 Ft

Program

1 nap: Miami Beach az Art Deco világa

Kora délutáni érkezés után transzfer a Miami Beach-en lévő szálláshelyre. Esti látogatási lehetőség az Art Deco negyed legnépszerűbb éttermeiben és szórakozó helyein. Szállás Miami Beach-en.

2. nap: Miami, Élet a „Kis-Havannában”

Délelőtti látogatás „Kis Havanna” belvárosában. Séta Miami modern felhőkarcolói és az egyedi hangulatú Bayfront Park éttermei, üzletsorai között. Sörözési lehetőség a jacht kikötőben található Hard Rock Caféban, élőzene kísérettel. Délutáni strandolás a sokmérföldes Miami Beach-i strandon. Esti séta és részvételi lehetőség az Ocean Drive valamelyik utcai party-ján. Szállás Miami Beach-en.

3. nap: A Sunbelt (Napfényöv) demográfiai sajátosságai, Az óceánjáró turizmus

Reggeli után utazás az Aranyparton, a milliomosok üdülőhelye, Palm Beach érintésével a pálmaligeteiről és óceánjáró kikötőjéről híres Fort Lauderdale-ba. Látogatás a Flamingo Gardens botanikus és állatkertben, a névadó madarak megfigyelésével. Ellátogatunk a személyforgalmi kikötő üzleteinél, az óriás tengerjárók fényképezése, majd szabadidő a belvárosban. Késő délutáni továbbutazás Cape Canaveral irányába. Szállás Cape Canaveral közelében.

4. nap: Az űrkutatás története

Rövid reggeli utazás, majd egész napos látogatás a Kennedy Űrközpontban. Az űrhajózás „világ-fővárosa” az emberi személyzettel utazó űrjárműveknek, és rakétáknak egyaránt otthont ad. A buszon bejárható óriási terület külön érdekessége a háborítatlan madár- és vad-világ (az indítások okozta robajt megszokva a területen rengeteg keselyű, aligátor és tengeri tehén él). Az indítótornyok biztos távolságban épített tornyokból figyelhetők meg. A páratlanul gazdag látnivalók közül is kiemelkedik a 150m magasságú szerelőcsarnok, a gigászi méretű Apollo űrhajó és a „belülről is kipróbálható” űrrepülőgép. A világ talán legnagyobb szimulátora, az Apollo 11 vezérlőközpontja az indítás látvány, hang és mozgás hatásait élteti át a látogatókkal. Esti visszaérkezés szálláshelyünkre. Szállás Cape Canaveral közelében.

5. nap: Florida őslakosai, Az Everglades Nemzeti Park

Kora reggeli indulással (kb. 07:00 óra) vezetés a félsziget központi tóvidékén át, az Okeechobee-tó-tól északra. Néhány szó a világon egyedülálló Everglades trópusi, mozgó vizes prérijéről. A déli órákban megérkezés a Big Cypress Rezervátum bejáratához. Vezetés a Wagon Wheel Road és Birdon Road mocsárvidékein, majd kb. 1 órás fakultatív Airboat motorcsónakozási lehetőség. Közös látogatás a Big Cypress Swamp (Mocsár) Látogatóközpontban, majd behajtás a Loop Roadra, a mocsárban létrehozott egyetlen útra, fotószünetekkel a legszebb pontokon.  Az egyedülálló, védelem alatt álló trópusi ősmocsár a Seminola és Miccosukee indiánok rezervátuma is. A vidéket átszelő országút nemzeti festői útvonal. A park számos kígyó és trópusi növényfaj utolsó menedékhelye, a gyalogutak mellet aligátorokkal, krokodilokkal és pumákkal találkozhatnak a szerencsések. Sötétedéskor indulás a szállásunkra, menet közben bevezetéssel az UNESCO világörökségi védelem alatt álló Everglades Nemzeti Park különleges látnivalóiba, természeti értékeibe. Esti érkezés Homestead városába. Szállás Homesteadban.

6. nap: Az Everglades Nemzeti Park állatvilága

A világon egyedülálló nemzeti park belső területeinek felfedezése: Pa-hayooke – gyalogtúra a „Füves-víz kilátónál, Mahogany Hammock – séta a mahagóni őserdőben, West Lake – gyaloglás az édes-sós vizű tó feletti fajárdákon és pálma dzsungelben, Flamingo – madármegfigyelés az Egyesült Államok legdélebbi kontinentális pontján. Szállás Homesteadban.

7. nap: Élet a korallzátonyokon

Reggeli indulás a Florida Keys szigetek trópusi búvárparadicsomába. Vezetés a szigetek közötti világhírű Overseas Highway úton. Néhány a fontosabb megállókból: Islamorada szigetei: Hurrikán Emlékmű és a Robbie’s Marina kikötő. Marathon szigetei: Stirrup Key Posta és strandolási lehetőség a Sombrero Beach strandján. A 7 Mile Bridge híd fotózása Captain Pip kikötőjéből, majd a rendelkezésre álló időtől függően második strandolásunk a Bahia Honda Parkban. Esti érkezés Key West körzetébe. Szállás Key Westen körzetében.

8. nap: A karibi kalózok valós históriája

Key West, a néhai karibi kalózközpont, mára az Egyesült Államok egyik legszebb üdülővároskájává vált. Az elsüllyedt (kalóz)hajók kincsein kívül óriási vonzerőt jelentenek a halászkikötő éttermei, és a sokszínű karibi kavalkád. Strandolás és pihenés. Fakultatív programlehetőségek (idegenvezető kísérettel): 1./ Ernest Hemingway házának meglátogatása, 2./ A Világítótorony Múzeum meglátogatása, 3./ Mel Fisher Kincskiállítás megtekintése. Szállás Key West körzetében.

9. nap: Miami-ból - New Orleans-ba

Reggeli indulással visszautazás a Miami repterére (kb. 4 óra vezetési idő – forgalomtól függően). Délutáni elrepülés New Orleans-ba, Louisiana állam legnagyobb városába. New Orleans ( franciául La Nouvelle-Orléans) 1803-ig Új-Franciaország déli központja, egy különleges, önálló világ: Múltja, kreol dialektusa és konyhája, kreol zenéje, francia-spanyol építészete – az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb kulturális központjává emelik. A XIX. században, az ültetvényes világnak köszönhetően a Mississippi folyam legnagyobb és New York City után az USA második legnagyobb kikötőjévé nőtt. Megérkezés után utazás szállodánkba. Esti látogatás a „The Big Easy” (A Nagy Lazaság – a város egyik beceneve) méltán híres szórakozó negyedében, a French Quarterben (Francia negyed). Séta és kocsmajárás a Bourbon Street leghíresebb csehóiban (Pat O ’Briens; Johnny White’s; The Famous Door; Spirits on Bourbon… stb, erőnktől függően). Szállás New Orleans-ban.

10. nap: New Orleans és az amerikai dél muzsikája

Reggeli utazás kétfedelű városnéző buszon (18 felszállási helyszínnel – „mississippi-nyi” látnivalóval). A Garden District legszebb palotáinak, kertjeinek fotózása, rövid sétával. Városnézés a Vieux Carré-ben (Francia negyed): Francia Piac – Szent Lajos Katedrális – csoportkép készítése Jeanne D’Arc aranyszobránál. Az 1803-as Louisiana Purchase (Louisiana megvétele) történetének rövid áttekintése. Pihenő és rövid szabadidő a Jackson Square téren, az óváros központjában. Séta a Mississippi partjára. 2 órás lapátkerekes hajókirándulás a város panorámáinak élvezetével. Délutáni látogatás New Orleans ultramodern felhőkarcoló negyedében – bevásárlási lehetőség. Este további fakultatív kocsmázási lehetőség, amerikai – francia - és spanyol italokkal. Búcsú New Orleans fényeitől… Szállás New Orleans-ban. 

11-12. nap: Hazautazás

Kései kijelentkezés a hotelből, szabadidő és vásárlás. Esti elrepülés Budapestre, átszállással. Éj a repülőn. Hazaérkezés a 12. napon, a délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos körutazás Floridában, a Key-szigeteken és New Orleansban, repülőjeggyel, illetékkel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére