12 napos körutazás az Egyesült Államok nyugati partján, repülőjeggyel, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39528
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

698.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39528

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj a Grand Canyonban, látogass el az Universal Studiosba és foszd ki Las Vegas kaszinóit!

Opciók

  • 2021. július 11.: , 754.000 Ft
  • 2021. augusztus 16.: , 735.000 Ft
  • 2021. szeptember 20.: , 708.000 Ft
  • 2021. október 27.: , 698.000 Ft
  • 2021. november 17.: , 698.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Nemzetközi repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23-kg-os feladható csomaggal
  • Szállást program szerint 3*-os szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Transzfereket, hely(köz)i közlekedést program szerint
  • Az útleírásban szereplő programokon való részvételt (gyalogos és buszos városnézések) magyar nyelvű idegenvezetővel

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket (129.000 Ft/ fő)
  • Sztornóbiztosítást (a teljes részvételi díj 1%-áért köthető, az önrész mértéke 20%)
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
  • Fakultatív programokat
  • A programban nem megjelölt étkezéseket, melyben az idegenvezető segítséget nyújt (ebéd kb. 15-20, vacsora kb. 20-30 USD / fő)
  • Kötelező borravalót – helyi szokás szering napi 5 USD/ fő, melyet az idegenvezető az első napon beszed
  • ESTA engedély díja + ügyintézés: 8.000 Ft (egyénileg is kitölthető saját felelősségre elektronikusan)

Fakultatív programok (15 főtől)

  • San Francisco by night: 27.900 Ft
  • Kirándulás Monterey/Carmel: 32.900 Ft
  • Las Vegas Show: 47.900 Ft
  • Las Vegas by night: 29.900 Ft
  • Grand Canyon helikopterrel (könnyű ebéddel): 84.900 Ft
  • Grand Canyon belépőjegy a Skywalk üveghídra (könnyű ebéddel): 27.900 Ft
  • Kirándulás a Valley of Fire Parkba: 32.900 Ft
  • San Diego USS Midway belépő: 9.900 Ft
  • Universal Studios: 44.900 Ft

Felár

  • Egyágyas felár (VI.22., VII.11.): 299.000 Ft, (VIII 16.): 259.000 Ft, (IX.20.): 269.000 Ft, (X. 27): 199.000 Ft, (XI. 17): 259.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – San Francisco

Reggeli órákban indulunk utunkra, egy átszállás után megérkezünk San Franciscóba. Elfoglaljuk remek elhelyezkedésű szállásunkat, majd estefelé a hallban röviden átbeszéljük a következő napok programját.

2. nap: San Francisco Fisherman’s Wharf – Golden Gate – Lombard Street – Twin Peaks – Union Square

Reggeli után, a délelőtti órákban felkeressük a város ikonikus látnivalóit. Vár ránk a Fisherman’s Wharf hangulatos halászkikötője, a filmekből jól ismert Golden Gate híd, ill. a világ legkanyargósabb utcájaként ismert Lombard Street. Ellátogatunk a Twin Peaks kilátóra is, ahonnan páratlan panoráma nyílik a város egészére. A délutáni szabadprogram alatt mindenkinek lehetősége nyílik rá, hogy saját maga fedezze fel a nyitottságáról híres várost. Ajánljuk a népszerű piros kábelvasút kipróbálását és a Union Square üzleteiben való vásárlást! Esti fakultatív, San Francisco by night programunk keretében a város éjszakai énjét ismerhetjük meg: sétahajóból gyönyörködhetünk a belváros felhőkarcolóinak sziluettjében, miközben elfogyasztjuk könnyű vacsoránkat.

3. nap: San Francisco – Monterey – Carmel – 17-Mile Drive

Remek reggelink után az egész napos fakultatív kirándulásunk ma Monterey és Carmel látványos városaiba kalauzol el minket. Utunk a Csendes-óceán legszebb partszakaszain vezet végig, amelynek része a világ egyik legismertebb panorámaútja, a 17-Mile Drive is. A partvidéket csodás öblök és sziklaformációk teszik látványossá. Monterey egykori halászkikötőjében kedvünkre csemegézhetünk a helyi fogásokból, a hajdani szardíniakonzerv-gyár felújított negyedének utcácskáin pedig múlt századi hangulatban bolyonghatunk. A csodás, fehér homokos partszakaszáról is híres Carmel művészvárosában felfedezzük a helyi galériákat és régiségkereskedéseket, majd visszatérünk San Franciscóba. 

4. nap: San Francisco – Yosemite Nemzeti Park – Fresno

A reggelit követően körutazásunk egyik legvarázslatosabb napja következik: élményeink gyűjteménye ma a természeti csodákkal zsúfolt Yosemite Nemzeti Parkkal gazdagodik. Buszunkkal bejárjuk a park területét, és közben megcsodáljuk bámulatos vízeséseit, gránitcsúcsait és óriásfenyőit. Az éjszakát a közeli Fresnóban töltjük el.

5. nap: Fresno – Las Vegas – Barstow Outlet

Miután elköltöttük reggelinket, a Mojave-sivatagon keresztül vezet utunk Las Vegasba, a szerencsejátékok fővárosába. Út közben rövid kitérőt teszünk, hogy a Barstow Outlet kihagyhatatlan vásárlási lehetőségével éljünk. A kora esti órákban érkezünk meg a neonfények városába. Esti, Las Vegas by night fakultatív programunk a fényárban úszó város éjszakai arcát mutatja be, a program vacsorát is tartalmaz.

6. nap: Las Vegas – Hoover gát – Grand Canyon

Első vegasi reggelink után, hatodik napunkon a Las Vegas-i utazások kihagyhatatlan kiruccanása következik: felfedezzük a Grand Canyon szépségeit. Útközben megnézzük a Colorado folyóra épült Hoover-gátat, majd a kanyonhoz érve magunkat apró hangyának érezve ámulunk a híres, vöröslő sziklaformációkon. Bejárjuk a legszebb látványt nyújtó kilátópontokat is, hogy mindenki kedvére készíthesse a lélegzetelállító fotókat. Nemcsak a csodás látvány ad életre szóló emlékeket, extra fakultatív programokkal is kiegészíthetjük élményeinket, vár ránk egy ebéd, valamint egy izgalmakkal teli szemlélődés a Skywalk üvegpadlós kilátójából vagy egy helikopteres sétarepülés a kanyon felett.

7. nap: Las Vegas – Tűz völgye vagy Outlet 

Miután megreggeliztünk, nehéz választás áll előttünk, két remek fakultatív programlehetőség közül választhatunk: bejárhatjuk a város híres outlet üzleteit, vagy idegenvezetőnkkel tarthatunk a Tűz Völgyének felfedezésére. A Nevada állam déli részén elhelyezkedő park a nevét a Nap sugarait visszaverő, ránézésre szinte égő azték homokkő formációról kapta. A 150 millió éves „izzó” sziklák mellett olyan látványos alakzatokkal is találkozhatunk, mint az „Elefánt Szikla”, a „Tűzvölgy Boltív” és a „Tűzhullám”. A sokszor földöntúlinak ható táj mellett a park annak is köszönheti népszerűségét, hogy több hollywoodi kasszasiker (Viva Las Vegas, Emlékmás, Star Trek, stb.) képkockáin is feltűnt. Esti fakultatív programunk a Las Vegas Show, egy hamisítatlan vegasi showműsoron vehetnek részt. 

8. nap: Las Vegas – San Diego – Calico Ghost Town

Reggelinket követően Dél-Kalifornia felé vesszük az irányt, az első megállónk a Calico Ghost Town. Az egykori bányásztelepülés szellemvárosa a western filmek hangulatát adja vissza. San Diego városába délután érkezünk, ahol egyből félnapos városnézésbe kezdünk. Meglátogatjuk a mesébe illő Balboa Parkot, a viktoriánus épületeivel büszkélkedő Gázlámpás negyedet és a mexikói hangulatú óvárost.

9. nap: San Diego – USS Midway – Santa Monica Beach – Los Angeles

Miután elfogyasztottuk reggelinket, fakultatívan ellátogatunk a USS Midway múzeumba. Ez egy múzeummá alakított, egykori repülőgép-hordozó, amely kötelező program a történelem és a technológia szerelmeseinek!

Következő úti célunk az Angyalok Városa, ahol egyenesen az óceánparti Santa Monica Beachre megyünk. Itt szabad program keretei közt fedezhetjük fel a helyet, és ismerhetjük meg a Baywatch sorozatbeli „díszleteket”. Miután jól szemügyre vettük a hullámlovasokat, megéri sétálni egyet a híres 66-os út végpontjánál, a promenádon. Az esti órákban jelentkezünk be szállodánkba.

10. nap: Los Angeles – Hollywood – Beverly Hills – Rodeo Drive – Sunset Boulevard

Reggeli után ma Los Angeles csak arra vár, hogy felfedezzük, így bele is csapunk a közepébe. Bejárjuk Hollywoodot, a luxusotthonoknak helyet adó Beverly Hills-t, a fényűző üzleteiről híres Rodeo Drive-ot és a lüktető Sunset Boulevardot. Délutáni fakultatív program: A Universal filmstúdiókba látogathatunk el, ahol a filmkészítés varázslatos világába tekinthetnek bele az érdeklődők. A remek szórakozás garantált kicsik és nagyok számára egyaránt!

11-12. nap: Los Angeles – Budapest

Amerikai utunk a végéhez közeledik, az utolsó szabadprogram következik a hotelben elfogyasztott reggelink után. Kiváló menetrendünknek köszönhetően még van némi idő elbúcsúzni Los Angeles városától, ill. vele együtt az USA-tól is. Transzfer után repülőre szállunk, körutunk 12. napján érkezünk Budapestre a menetrend függvényében.

A városnézések során sokat fogunk sétálni, gyalogolni is, így ezek a programok aktív fizikai igénybevételt jelentenek.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos körutazás az Egyesült Államok nyugati partján, repülőjeggyel, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére