12 napos körutazás 1 főre az óceán mentén Portugáliában és Észak-Spanyolországban, félpanzióval, busszal, 3 és 4 csillagos szállodákban, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33503
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

399.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33503

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel az óceánparti tájakat és városokat Portugáliában, s kirándulj mesés észak-spanyolországi vidékeken!

Időpont

  • 2019. július 7-18.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Buszos utazást
  • 11 éjszaka szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet az autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetén)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb. 142 €

Felár

  • Egyágyas szoba 110.000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS ÉS DEBRECEN) – BUDAPEST – AUSZTRIA

A reggeli indulást követően utazásunk során érintjük az Alpok vonulatait, látjuk a meredek hegyoldalakat, a zöldellő dombokat. Szállás Tirolban.

2. NAP: AUSZTRIA – VADUZ – GENF – FRANCIAORSZÁG

Folytatjuk utunkat Ausztrián keresztül. Liechtenstein fővárosába, Vaduzba érve séta a városközpontban. Láthatjuk a Nagyhercegi Palotát a hegyoldalon, mely olyan, mint egy Grimm-mese illusztráció, és az egyre modernizálódó belvárost. Folytatjuk utunkat Svájcba. Gyönyörű vidékeken, Zürich és Bern mellett elhaladva érkezünk Nyugat-Svájc területére. Útközben csodás rálátásunk lesz a Genfi-tóra is, melynek környéke a világörökség része. Délután városnézés Genfben, Svájc egyik leggazdagabb városában. Sétánk során látni fogjuk a hangulatos Genfi-tavat a luxusszállodákkal, a Kálvin által híressé vált templomot, Rousseau szülőházát és a hangulatos belvárost. Továbbutazás, tranzitszállás Franciaországban.

3. NAP: LYON – DÉL-NYUGAT-FRANCIAORSZÁG

Utazás Franciaországon keresztül. Eleinte a Rhone völgyében haladunk déli irányban. A mediterrán szakasznál nyugat felé fordulunk. A repülővel utazók ezen a napon csatlakoznak a buszos csoporthoz. Este érkezünk meg szálláshelyünkre, vacsora.

4. NAP: SAN SEBASTIAN – SANTANDER – OVIEDO

Az egyik legszebb fekvésű spanyol városban, San Sebastianban városnézés. A település 2016-ban a világ kulturális fővárosa rangot viselte. Igazi baszk települést ismerhetünk meg, ahová nyáron a spanyol kormány is kiköltözik. Fő látványossága a híres kagyló alakú tengeröböl. Az óvárosi részen egymást érik a templomok és a több száz éves épületek. Folytatjuk utunkat a másik szép tengerparti városba, Santanderbe. A katedrális, a kikötő, a Kaszinó a trópusi hangulatot idéző pálmafás tengerparttal, a legszebb spanyol városok egyikévé teszi. Este érkezünk Oviedóba, melynek belvárosában sétálunk és megismerjük a II. Alfonz teret a monumentális katedrálissal. Programunk során Asturias jellegzetes italát, a sidrát is megkóstolhatjuk. Szállás.

5. NAP: OVIEDO – SANTIAGO DE COMPOSTELA – BRAGA – PORTO

Utunk egyik fő látványosságához érkezünk Santiago de Compostelába, ahol városnézést tartunk. Szent Jakab sírhelye köré épült a város, ahova már a XII. században zarándoklatok indultak. Mai napig a híres El Camino zarándokút célállomása. A város őrzi középkori hangulatát. Sétálunk a központban, ódon utcák, városháza, Érseki Palota, Katolikus Királyok Kórháza és a világhírű katedrális, melynek barokk kori külseje egy román kori templomot rejt. Az út során megállapíthatjuk, hogy Észak-Spanyolország legalább annyi műremekkel rendelkezik, mint Andalúzia. Galíciát elhagyva érkezünk Portugáliába. Braga hangulatos óvárosa, az ország legrégebbi katedrálisa és annak környéke több évszázad emlékeit hordozza. Este vacsora, szállás (2 éj).

6. NAP: PORTO

Egész napos városnézés a borairól, különleges hídjáról és szép épületeiről ismert Porto városában. Portugália második legnagyobb városa méltán rivalizál Lisszabonnal. A sok kinccsel rendelkező belváros mellett lesz időnk, hogy a híres portóit is megkóstoljuk, sőt vásárolni is lehet majd belőle. Szállás.

7. NAP: COIMBRA – NAZARE – BATALHA – FATIMA

Utazás Coimbrába, az egyetemi városba, városnézés. Az óvárosban díszes azulejokat is láthatunk. Az egyetem, mely 4 éve az UNESCO világörökségi listába is bekerült, a város feletti dombra épült. Innen szép rálátás lesz a környékre. Déli órákban utazunk Nazaré városába, itt a tengerparton sétálva az Atlanti-óceán habos hullámaiban gyönyörködhetünk. Délután Portugália talán legszebb épülete következik, a Batalhai Katedrális. A templom minden részlete lenyűgöző, de a legcsodálatosabb a kerengő és a Befejezetlen Kápolna. Ezután a híres zarándokhelyet, Fatimát keressük fel, ahol a Szűz három pásztorgyerek, majd 70.000 ember előtt is megjelent. Szállás Fatimában.

8. NAP: LISSZABON

Egész napos városnézés Lisszabonban. Nézelődésünket a főváros nyugati részén kezdjük, ahonnan a felfedezőhajók százai indultak útnak. A környék műemlékei is ezekre utalnak: Belém-torony, Felfedezők Emlékműve és a meghökkentően szép Szt. Jeromos-templom, ide temették Vasco da Gamát is. A Tejo folyó mentén haladva érkezünk a központba. Útközben szemügyre vehetjük az Április 25-e hidat és a hatalmas Krisztus-szobrot. A belváros főtere a Praca do Comercio. Sétálunk az Alfama szűk sikátoraiban, a híres katedrális a Sé több évszázad művészeti emlékeit tükrözi. Itt keresztelték meg Padovai Szent Antalt, aki az épület közelében született. Ezt követően a Szent György várból mesés rálátás lesz a városra és a folyóra. A csoport ellátogat a ’98-as világkiállítás területén lévő hatalmas Óceanáriumhoz is, majd rövid szabadprogram következik. Szállás.

9. NAP: LISSZABON – SALAMANCA – VALLADOLID

A fővárost és Portugáliát elhagyva ismét Spanyolországba buszozunk. Útközben: hegyek, tipikus kicsiny falvak (pl. Ciudad Rodrigo), gazdag és kopár vidékek váltogatják egymást. Salamanca az ország egyik legrégibb kulturális központja, méltán kapta meg a spanyol Róma elnevezést. A város a platereszk építészet fellegvára. Egyeteme a világon a 4. legrégebbi, főtere az egyik legszebb Spanyolországban. A gazdag városban két katedrális is épült egymás mellé, mindkettő csodálatos. A belvárosban található a híres Kagylós ház és a Plaza Mayor, amit Spanyolország legszebb főterének mondanak. Szállás, vacsora Valladolidnál.

10. NAP: VALLADOLID – BURGOS – LOURDES

Délelőtt Burgost keressük fel, mely a Szent Jakab zarándokút egyik fontos központja volt már a középkorban is. A különleges fekvésű belváros mellett a lenyűgöző gótikus katedrálist is megtekintjük, mely Portóhoz, Batalhához, a Jeromos-templomhoz, és Salamancához hasonlóan a világörökség listán szerepel. Sokan csak ennek a katedrálisnak a megtekintéséért utaznak több ezer km-t. Továbbutazva este a híres szent városban, Lourdes-ban sétálunk. Komoly hatással van az emberekre a kegyhely. Lenyűgöző fekvés, zarándokok sokasága, gyertyás körmenet. Aki úgy gondolja, részt is vehet Európa leglátogatottabb processzióján. Szállás Lourdes-ban.

11. NAP: LOURDES – OLASZORSZÁG

A nap során a francia és az olasz riviéra mentén haladunk. Változatos és szép tájban gyönyörködhetünk. A repülős utasok hazautaznak. A többiek folytatják útjukat Olaszországba. Szállás Közép-Olaszországban.

12. NAP: OLASZORSZÁG – SZLOVÉNIA – BUDAPEST

Kora reggeli indulással folyamatos utazás hazafelé. Szlovéniát elhagyva az M7-es autópályán megyünk Budapestre. Hazaérkezés az esti órákban. Ezt követően a Pécs, Debrecen, Szeged vonalon csatlakozó utasainkat a felszállási helyükre szállítjuk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos körutazás 1 főre az óceán mentén Portugáliában és Észak-Spanyolországban, félpanzióval, busszal, 3 és 4 csillagos szállodákban, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére