12 napos kirándulás Ugandában, a hegyi gorillák otthonában, szállás 3*-os szállodákban és szafari táborokban, félpanzióval/teljes ellátással, állatlesekkel, belépőkkel, programokkal

Ajánlat kód: 34852
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

995.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34852

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg a hegyi gorillákat, csimpánzokat és fára mászó oroszlánokat Ugandában, s vegyél részt egy felejthetetlen afrikai szafarin!

Időpont

  • 2020.01.10. - 2020.01.21.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 10 éjszaka szállást, helyi 3 *-os szállodákban, szafari lodge-ban, szafari táborokban
  • Félpanziós ellátást a szállodákban, teljes ellátást a szafarik során
  • A program szerinti transzfereket, állat leseket, terepjáróval, gyalogosan, vízen
  • A magyar nyelvű csoportkísérést Budapestről végig és helyi idegenvezetést
  • A belépőjegyeket

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi repülőjegyek és illetékek kb. 200 000 Ft
  • Az ugandai vízum díját kb. 19 000 Ft
  • Gorilla túra engedély 600 USD
  • Borravalók kb. 60 USD/fő
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív programok

Felár

  • Egyágyas felár 205 000 Ft

Program

1-2. nap: Budapest – Entebbe – Kampala

Utazás menetrend szerinti járattal, átszállással Entebbebe, Uganda fővárosába. Érkezés másnap, rövid pihenés után Kampalába utazunk, ahol számtalan érdekes látnivaló várja az utazókat. Elsőként az Uganda Múzeumot keressük fel, ahol megismerkedhetünk az ország törzseivel és múltjával. Majd látogatást teszünk a Namugongo szentélyben. A napot helyi kézművesek meglátogatásával folytatjuk, és egy tradicionális táncot és zenét bemutató Ndere show-val zárjuk. Szállás Kampalában (1 éj). Szállás: Protea Mariott Hotel.

3. nap: Murchison-vízesés Nemzeti Park

Reggeli után autóba szállunk és a Murchison-vízesés felé utazunk. Útközben megállunk a Ziwa Rhino orrszarvú menedéknél, ahol megnézzük, miként lehet a veszélyeztetett orrszarvúakat megóvni és védeni az orvvadászoktól. Délután megérkezünk a Murchison–vízesés Nemzeti Parkba. Szállás szafari lodge-ban (2 éj). Szállás: Paraa Safari Lodge.

4. nap: Murchison-vízesés Nemzeti Park

Reggeli után vadlesre indulunk a park északi része irányába. Jó eséllyel találkozhatunk zsiráfokkal, kafferbivalyokkal, oroszlánokkal, elefántokkal, antilopokkal és páviánokkal. Ebédre visszatérünk a lodge-ba. Délután kipihenve indulunk egy hajókirándulásra a vízeséshez. Kis szerencsével számtalan vízilovat és nílusi krokodilt láthatunk - a sok vízimadár mellett - ebben a különleges vízi világban.

5. nap: Kibale Nemzeti Park

Reggeli után útra kelünk, irány a Kibale Nemzeti Park, ahol a legnagyobb eséllyel találkozhatunk vadonban élő csimpánzokkal Ugandában. Utunk sokáig tea ültetvények mellett halad el. Az országban, ebben a nemzeti parkban található a legnagyobb főemlős populáció. Késő délután gyalogos túrára, vadlesre indulunk a krátertavak körül, megfigyelve különböző közösségeket, csoportokat, hogyan végzik a napi tevékenységeiket. Szállás a Kibale szafari táborban (1 éj). Szállás: Mountains of the Moons Hotel.

6. nap: Kibale Nemzeti Park

Reggeli után utazás a Kanyanchu központba egy rövid eligazításra, majd elindulunk a 795 km2-es park felfedezésére. A csimpánzokon kívül nagyon változatos a park állatvilága, 13 fajta főemlős, köztük ritka fajok, vörös kolobuszok, kék majmok, fekete arcú vervet majmok, szürke mangabék, páviánok, kis galágók is láthatók szerencsés esetben. Továbbá a park gazdag pillangókban, különféle trópusi növényekben és madarakban. Délután a Bigodi lápos területen haladunk keresztül, ahol sok pillangó, számtalan madár és majomfaj élőhelye található. Szállás a Bush lodge szafari táborban (3 éj). Szállás: Mweya Safari Lodge.

7. nap: Queen Elizabeth Nemzeti Park

Reggeli után a Queen Elizabeth Nemzeti Parkba, az Északi kráter területére megyünk. Innen a legszebb a látvány a park területére, a kráterben tavak és szavannás területek váltják egymást. Útközben megállunk a nemzeti park egyetlen sós tavánál, a Katwe-tónál.

8. nap: Queen Elizabeth Nemzeti Park

A mai napunkat korán kezdjük, hogy láthassuk a még ébren lévő éjszakai életmódot folytató állatokat is, mielőtt visszatérnének a rejtekhelyükre. Találkozhatunk elefánttokkal, leopárddal, vízilovakkal, oroszlánokkal, hiénákkal, sakálokkal, és számtalan varacskos disznóval is. Déltájban visszatérünk a szálláshelyre egy kis pihenésre, majd 2 órás hajókirándulásra indulunk az Edward-tavat és az Albert tavat összekötő Kazinga-csatornán.

9. nap: Bwindi Nemzeti Park

Reggeli után útra kelünk, és a nevében is különleges Bwindi „áthatolhatatlan” Nemzeti Parkba utazunk, ahol a világ hegyi gorilláinak a fele él. Itt élnek az Ishasha Sectorban a híres „fára mászó oroszlánok” is. Ez a park egy, a világon is egyedülálló, különleges élményt kínál, egy olyan gorilla túrát, melynek keretében a főemlősök óriását, a hegyi gorillákat kereshetjük fel. Szállás a Buhoma szafari táborban (2 éj). Szállás: Silverback Lodge.

10. nap: Bwindi Nemzeti Park

A mai napon egy hosszú és különleges, egész napos, erős túra vár ránk. A túra hossza függ az állatok tartózkodási helyétől, 2 - 6 óra is lehet. Reggeli után magunkhoz vesszük az ebédünket, és útra kelünk, hogy megkeressük az áthatolhatatlan őserdőben élő csendes óriásokat. Útközben számtalan más, itt élő fajjal, fehér és fekete kolobusz majmokkal is találkozhatunk. Amikor megleljük, hogy merre jár a gorilla csapat, kb. 1 órát a közelükben töltünk. Este a batwa közösség hagyományőrző előadását nézzük meg.

11. nap: Kampala – Entebbe – Budapest

Reggeli után a Kigezi felföldön keresztül Kampalába utazunk, amelyet egyesek „Afrika Svájcának” is neveznek. Útközben megállunk az egyenlítőnél egy fényképezésre. Szállás Kampalaban (1 éj). Szállás: Mestil Hotel.

12. nap: Entebbe – Budapest

Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és hazautazás menetrend szerinti járattal, átszállással Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos kirándulás Ugandában, a hegyi gorillák otthonában, szállás 3*-os szállodákban és szafari táborokban, félpanzióval/teljes ellátással, állatlesekkel, belépőkkel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére