1.177.000 Ft helyett 930.000 Ft: 18 napos körutazás 1 főre Kínában és Tibetben, repülőjeggyel, helyi közlekedéssel, félpanzióval, idegenvezetéssel, kirándulásokkal

Ajánlat kód: 33247
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

930.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33247

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj a világ tetején Tibetben, látogass el a Leshani óriás Buddha szoborhoz, sétálj Lijiang óvárosában és a Szecsuáni Óriáspanda Rezervátumban!

Időpont

  • 2019. június 19-július 6.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Budapest – Chengdu – Chongqing – Budapest útvonalon, dohai átszállással
  • A körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal, hajóval és kabinos felvonóval
  • 9+5 éjszaka szállást helyi középkategóriájú szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátást (reggeli és ebéd, vagy vacsora), a 2. nap vacsorától 17. nap vacsoráig, repülőn napszaknak megfelelő étkezés biztosított
  • Városnézéseket és kirándulásokat belépőkkel együtt a programleírás szerint
  • Helyi idegenvezetők és a magyar csoportkísérő díját
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 168.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Vízumdíjat: kb. 19.000 Ft / fő (az összeg változhat indulásig!)
  • Kínai vízum ügyintézési díja: 5.000 Ft / fő
  • Belföldi repülőjegyek árát: 390 USD + 750 USD / fő (Az irodában fizetendő készpénzben vagy a bankszámlára befizetve szintén készpénzben!) Az USD összegek fizetési határideje az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019. április 18.!
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • Szervízdíjat / borravalót: 60 + 30 USD / fő (helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők részére és a helyszínen fizetendő)
  • Minimális utaslétszám hiányában 87.000 Ft-os / fő felárat 16 fő alatti létszám esetén
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 215.300 Ft

Program

1. nap: Budapest – Chengdu

Repülés Budapestről Dohán keresztül Chengduba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Chengdu (Csengtu)

Érkezés Chengduba a menetrend függvényében, a délutáni órákban. Ismerkedés Szecsuán tartomány fővárosával, ízelítő a város látványosságaiból. Szállás Chengduban.

3. nap: Leshan – Chengdu

Kirándulás a lélegzetelállító Leshani óriás Buddha szoborhoz. A Min- és Dadu-folyók összefolyásánál magasodó szédületes alkotás, a vörös homokkő sziklafalba vésett Nagy Buddha-szobor több mint egy évezrede készült. A 71 m magas alkotás Kína legnagyobb kőszobra. Szállás Chengduban.

4. nap: Kunming

Repülés Jünnan tartomány székhelyére. Az 2.000 m magasan fekvő, különleges klímájú Kunmingban a városnézés során elsétálunk a város nevezetes templomaihoz, pavilonjaihoz és a sziklafestményeihez. Megnézzük a Nyugati hegyek lábánál fekvő Dian-tavat, és az Aranytemplomot, Kína legnagyobb réztemplomát. Csodálatos kilátás tárul elénk a 2.500 méter magasságban lévő Nagy Sárkánykaputól, ahova felvonóval jutunk fel. Szállás Kunmingban.

5. nap: Kunming – Kőerdő

Kirándulás az UNESCO Világörökséghez tartozó Kőerdőbe. A mészkőoszlopok által kialakult áthatolhatatlan labirintus igazi természeti csoda, a tartomány leglátogatottabb nevezetessége. A bizarr formájú, néhol 30 métert is elérő magasságú képződményeket fantázianevekkel látták el a helyiek. A Dél-kínai karszt több ezer érdekes és lenyűgöző sziklaformációit egy megkövült erdőre emlékeztető helyen találjuk ösvényekkel, tavakkal és kilátóhelyekkel tarkítva. Szállás Kunmingban.

6. nap: Kunming – Dali

Elutazás Daliba vonattal a menetrend függvényében. Délután ismerkedés az Er Hai-tó és a Cang Shan hegyláncai között fekvő festői kisváros, Dali nevezetességeivel, melyek közül a legismertebb látnivaló a San Ta (Három Pagoda), a város jelképe. A Ming-kori városfal maradványai által határolt hangulatos óvárost kis kövezett utcák és kőházak jellemzik. Szállás Daliban.

7. nap: Dali – Lijiang

Délelőtt hajókirándulás a festői Er Hai (Fül-tó) tavon, melyet formájáról neveztek el, és a baiok pedig a természetes termékenység jelképének tartják. Ezt követően Lijiang felé vesszük az irányt. Kína tartományai közül a délnyugati Jünnan az egyik legszínesebb, legváltozatosabb, mind természeti viszonyait, mind népességét tekintve. Hegyvidéki tájon keresztül haladva útközben pihenőt tartunk Baisha faluban, ahol Ming- és Csing-kori freskókban is gyönyörködhetünk. Szállás Lijiangban.

8. nap: Lijiang – Jádesárkány-havasok

Séta a középkori hangulatot árasztó, UNESCO Világörökséghez tartozó Lijiangban, Jünnan tartomány egykori Naxi korabeli fővárosában. A festői völgyben fekvő helység óvárosa máig megőrizte a csatornák keresztezte kis kövezett utcáit és ősi építészetét. Ezt követően kirándulás a város körüli vidéken, a Jádesárkány-havasokhoz. Utunk egy részét kabinos felvonóval tesszük meg és jó időjárás esetén, csodás kilátásban lehet részünk. Szállás Lijiangban.

9. nap: Lijiang – Zhongdian (Shangri-La város)

Utazás autóbusszal Jünnan tartomány északi részére. Az út mindkét oldalán 4000 m magas hegycsúcsokkal körülvett, mondák övezte Tigrisugrás-szurdokon át délután érkezünk a 3.280 m magasan fekvő Zhongdian városba. Ennek a vidéknek egy irodalmi alkotásnak köszönhetően új neve született, Shangri-La, azaz „földi paradicsom” vagy másként „Mennyország”! Kínának teljesen más arcát láthatjuk a hangulatos városkában. Az épületek tibeti típusúak és a kultúrában is domináns részük van. Szállás Zhongdianban.

10. nap: Zhongdian (Shangri-La város) – Chengdu

Kirándulás a 3.800 m magasan fekvő, természetvédelmi területen található Bitahai tóhoz. A kellemes és kényelmes kirándulás során megismerkedünk a régió sokszínű flórájával. Továbbá ellátogatunk a 3300 méteren fekvő híres, tibeti buddhista Songzanlin kolostorhoz is, ami az előtte csillogó tó vizével és szépségével varázsolja el az odalátogatókat. A kolostorban napjainkban is élnek szerzetesek. Az esti órákban visszarepülés Szecsuán tartomány fővárosába, Chengduba, szállás.

11. nap: Chengdu

Chengdu a bambusz, a pandamackók és a festők városa. Egész napos kirándulás különleges látnivalók nyomában. Látogatás az Óriáspanda Központban. Az óriáspandákat Kína nemzeti kincsei között tartják számon, pár ezer él már csak belőlük vadon a világon, ezek egyharmada a kínai Chengduban, a Szecsuáni Pandanevelő Rezervátumban. Ezt követően a titokzatos Sanxingdui Múzeumot tekintjük meg. Az itt feltárt nagyszámú bronzszobrot a kínaiak a második legjelentősebb régészeti leletként tartják számon az agyaghadsereg után. Szállás Chengduban.

12. nap: Irány Tibet!

Repülés a reggeli órákban Tibetbe. Landolás a „világ tetején”, Lhasában. Érkezést követően Norbulingka (Kincses-kert) megtekintése. A dalai lámák nyári rezidenciája színes épületeivel, parkjaival varázsol el bennünket. Transzfer a szállodába, akklimatizálódás, amellyel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról idegenvezetőnktől kapnak tájékoztatást az előzetes eligazításon és a helyszínen. Szállás Lhasában.

13. nap: Lhasa

Egész napos városnézés Lhasában. A Csokhang-templom a lámaista hitű buddhisták fő temploma, Szrongcen Gampó tibeti uralkodó parancsára épült. A templom falfestményei páratlan szépségűek. Az épület tetejéről szép kilátás nyílik a városra és a szent útra, a Barkhorra. Magunk is részt vehetünk a nyüzsgő forgatagban, tipikus tibeti emléktárgyakat vásárolhatunk. Látogatás két kolostorban, amelyeket Congkapa, a nagy vallásreformer (a tibeti Luther) tanítványai alapítottak. Drepung falai között fénykorában közel 10.000 láma lakott, a Szera kolostor ma a szerzetesek oktatásában vállal fontos szerepet, ahol gyakorta látható a lámák nyilvános hitvitája. Szállás Lhasában

14. nap: Lhasa – Potala Palota

Az előző nap folytatásaként látogatás a város fő látványosságának számító Potala Palotában. A 115 méter magas, 13 szintes építmény a dalai lámák téli rezidenciája volt. Jelenlegi formáját a XVII. században, az V. dalai láma idejében kapta. A középső ún. Vörös-palotában nyolc dalai láma síremléke látható. Az V. dalai láma sírja (tibeti nyelven csörtenje) 3.700 kg aranyat tartalmaz. Szállás Lhasában.

15. nap: Gyanze – Xigaze

Utazás Gyanzebe, az 1427-ben alapított Pelkor Kolostorhoz. Itt ízelítőt kapunk a nepáli stílusú buddhista művészetből. A kolostor közepén álló, 13 szintes, 34 m magas, 2200 m2 alapterületű sztúpa a nepáli, ún. newari stílus legszebb darabja. Továbbutazás Xigazébe, szállás.

16. nap: Xigaze – Lhasa

Városnézés Xigaze-ben, Tibet második legnagyobb városában. Látogatás a Pancsen lámák székhelyének számító, 1447-ben épült Tasilhunpo kolostorban. Sokak szerint patinásabb a Potala palotánál. A két km kerületű, vörös falú épületegyüttes egyik fő nevezetessége a kilenc emelet magas Tangka-fal. Az Eljövendő Buddha szobra 279 kg aranyból, 150 tonna vörös- és sárgarézből öntött, 26 m magas. Sokak szerint ez a világ legnagyobb zárt téri bronz Buddha-szobra. Visszautazás Lhasa-ba. Szállás.

17. nap. Lhasa – Chongqing (Csungking)

A délelőtti órákban transzfer a repülőtérre, utazás Chongqingba. Ismerkedés a város látnivalóival a menetrend függvényében. Az esti órákban transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással. Éjszaka a repülőn.

18. nap: Budapest

Átszállást követően érkezés Budapestre a menetrend függvényében, a déli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

18 napos körutazás 1 főre Kínában és Tibetben, repülőjeggyel, helyi közlekedéssel, félpanzióval, idegenvezetéssel, kirándulásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére