11.490 Ft helyett 4.790 Ft: Hidroabráziós arctisztítás Q10-es hideg-meleg arcvasalással a tiszta, egészséges és tökéletesen sima bőrért a Szépségmegállóban

Szépségmegálló-Szentesi Zsanett
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.790 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
11.490 Ft 58% 6.700 Ft
Szépségmegálló-Szentesi Zsanett
1117 Budapest Karinthy Frigyes utca 7
zsanett.szentesi@gmail.com
+ 36 20 227 7153
www.szepsegmegallo.com/

Akció Leírása

Tisztítsd meg arcbőrödet kíméletes a víz erejével a Szépségmegállóban!

Az ár tartalmazza

  • Hidroabráziós arctisztítás Q10-es hideg-meleg arcvasalással

A hidroabráziós kezelés minden bőrtípusnál alkalmazható.  A bőr természetes önmegújító, önregeneráló folyamatait éleszti fel. Hatására a bőr újra üdévé és simává válik. Csupán egyetlen kezeléstől is visszanyeri ragyogását. Rendkívül látványos eredmény érhető el egy kúra után, de már egy hidroabrázió kezelés is jelentősen javít a bőrképen.

A hidroabrázió nem más, mint vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A kezelés hatására a bőr „fellélegzik”, megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbak a bőr természetes anyagcsere-folyamatai. Mivel nagyon gyengéd (kellemes, mikromasszázs érzetű) kezelésről van szó, a legérzékenyebb bőröknél is alkalmazható.

A hideg- és meleg arcvasalás kitűnő és rendkívül hatékony módszer hatóanyagok bevitelére, így a vízhiányos, ráncosodó bőrt egy 20 perces kezelés alatt felfrissíthetjük. Rendszeres ismétlésével, szemmel látható eredményt érhetünk el. Kiváló rosáceás, tágpórusú - zsíros, dehidratált, érzékeny, ráncos bőrre. A hidegterápiás kezelőfej hűti, frissíti a bőrt, erősíti szerkezetét, ill. ránctalanító hatású. A melegterápiás kezelőfej aktiválja a sejteket, serkenti a vér- és nyirokkeringést, ellazítja az izmokat. Nagy frekvenciájú rezgésével kitisztítja a pórusokat, gyógyítja a pattanásokat.

Szépségmegálló

Amikor egy nő elégedett, az mindenki számára láthatóvá válik, hiszen egész lénye ragyog és sugárzik róla a boldogság. A Szépségmegállóban hisznek abban, hogy ez az érzés mindenkinek megadható. A budai szalonban tartós megoldást kínálnak arra, hogy rátalálj igazi szépségedre.

Legyen szép napod!

1117 Budapest Karinthy Frigyes utca 7
zsanett.szentesi@gmail.com
+ 36 20 227 7153

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hidroabráziós arctisztítás Q10-es hideg-meleg arcvasalással a Szépségmegállóban

Fontos

Beváltható: 2019.02.01.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 227 7153 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére