1.123.500 Ft helyett 999.000 Ft: Csodáljátok meg Malajziát, Szingapúrt és lazítsatok a trópusi Langkawi-szigeten – 13 nap 3-csillagos szállással 2 főnek

Ajánlat kód: 28271
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

999.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28271

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tartsatok velünk egy felejthetetlen utazáson, s legyetek részesei a maláj csodának!

A csomag tartalma 2 főnek:

  • 13 nap / 11 éj szállás 2-ágyas szobában, 3*-os szállodában – 4 éj Kuala Lumpurban (Malajzia), 2 éj Szingapúrban, 2 éj Penang-szigetén (Malajzia), 3 éj Langkawi-szigetén (Malajzia)
  • Bőséges reggeli
  • A felsorolt programok
  • Magyar nyelvű idegenvezetés az egész út alatt
  • Transzferek, repülőjegy a Kuala Lumpur – Szingapúr – Penang – Langkawi – Kuala Lumpur útvonalon

Fontos tudnivalók:

  • Figyelem! Az ár nem tartalmazza a BBP- és sztornóbiztosítást, illetve a repülőjegyet Budapest – Kuala Lumpur – Budapest között!
  • Helyszínen fizetendő: maláj idegenforgalmi adó (10 MYR / szoba / éjszaka), vacsora igény esetén, belépőjegyek (kb. 70 USD / fő)

Ismerjétek meg a Maláj-félsziget legizgalmasabb nevezetességeit! Közel két hét leforgása alatt barangolhattok Ázsia legnagyobb metropoliszaiban, megcsodálhatjátok a világ legidősebb őserdejét, Malajzia városaiban magatokba szívhatjátok a múlt izgalmas évszázadait és végül kipihenhetitek az út fáradalmait az ország egyik legszebb szigetén!

Az út egy igazi kulináris kaland is, hiszen a malájok imádnak enni. Ennél fogva ínycsiklandozó maláj, kínai és indiai különlegességekkel csillapíthatjátok étvágyatokat a túra alatt. Ha egyszer ellátogattok Malajziába, s átélitek ezt a csodát, biztosan vissza fogtok térni újra és újra!

Íme, a részletes program!

  • 1. nap: Kuala Lumpur (Malajzia)

Menetrendtől függően érkezés Malajzia fővárosába, Kuala Lumpurba, ahol a magyar nyelvű idegenvezető vár benneteket a repülőtéren. Transzfer a szállodába. Szállás elfoglalása (4 éj). Este tájékoztatóval egybekötött indiai vacsora.

  • 2. nap: Kuala Lumpur – Batu Cave (Malajzia)

Reggeli a szállodában, majd délelőtt kirándulás teszünk vonattal a Batu Cave barlanghoz. Ezen hindu szentélyt évente több millió hívő keresi fel. A barlang bejáratánál Murungan hindu istenség 42,7 méter magas aranyszobra látható, amely a maga nemében a világ legnagyobbja. Ezután a KL Menara toronyba látogatunk, amelynek kilátója 270 méter magasan található. Ez a világ hetedik legmagasabb épülete. Gyönyörű kilátás nyílik innen a maláj fővárosra. Lehetőség lesz a híres arab bazárban, illetve a kínai-indiai negyedben, vagy a luxusplázákkal tarkított Bukit Bintang negyedben vásárolni. Délutáni városnézésünk során a Függetlenségi teret keressük fel először, amely Kuala Lumpur történelmi központja. Itt található a Royal Selangor Club, az óratornyáról és a mór építészetéről híres Abdul Szamad szultán épülete, és a világ egyik legmagasabb zászlórúdja (95 méteres). Este kivilágított pompájában csodáljuk meg a Petronas ikertornyokat, amelyek Ázsia egyik kereskedelmi központjai és Kuala Lumpur jelképei. Bukit Bintang hangulatos szórakozónegyedének nyüzsgésében vacsorázhatunk.

  • 3. nap: Kuala Lumpur – Melakka - Kuala Lumpur (Malajzia)

Reggeli után egész napos buszos kirándulást teszünk az egykori portugál / holland / angol gyarmati szultánságba, Melakkába. Malajzia történelemében egyik leggazdagabb városával ismerkedünk meg. Az évezredek óta kereskedelmi főútvonalként (Malaka-szoros) használt szoros körül számos város emelkedett ki időről időre. A Világörökségi védettséget élvező Melakkát először a portugál gyarmatosítók, majd a holland és brit ellenfeleik kaparintották meg, főként a Kelet-Indiai fűszerkereskedelem „ellenőrzéséhez”. Gyalogosan és virágokkal feldíszített riksákon járjuk be a várost, miközben holland, portugál angol megszállás alatt itt maradt emlékeket keresünk fel: Famosa, Szent Pál templom, Holland tér: Stadhuyst és Christ Church, régi szultáni palota, Melaka folyó, Jonker Street.

  • 4. nap: Kuala Lumpur esőerdő (Malajzia)

Reggeli után a főváros melletti nemzeti parkba kirándulunk, a KL esőerdőbe, és a Kanopy ride parkba. Utazás a dzsungelbe! Első megállónk az őslakosok (orang asli) életét bemutató múzeum lesz. Az esőerdőhöz érve ismerkedés az erdei nomádok fegyvereivel, élelmiszereivel, majd „megmártózás” az esőerdő világában, könnyű kirándulás a sűrűben. A Kanopy ride felejthetetlen programunk, ugyanis a 40 méter magasságban, 450 méter hosszan húzódó „függő ösvény” egyedülálló, jelen pillanatban mindössze 4 hasonló létezik a világon.

  • 5. nap: Kuala Lumpur – Szingapúr

Reggel transzfer a kuala lumpuri nemzetközi repülőtérre. Menetrendszerinti járattal utazás Szingapúrba. A városállam gazdasága a legerősebb egész Délkelet-Ázsiában. Az elmúlt évtizedekben a világ egyik legszórakoztatóbb metropoliszává vált. A céltudatos városvezetésnek köszönhetően nagyon tiszta és biztonságos. Egész napos gyalogos és MRT-s városnézésünk során megtekintjük a régi, gyarmati Szingapúr megmaradt emlékeit, és a futurisztikus modern épületeit. Szingapúr jelképét a Merlion szobrot keressük fel elsőként. Elsétálunk a Marina Bay-hez és megnézzük a Marina Bay Sands komplexumot. Felkeressük a Fullerton Hotelt és Sir Raffles Stamford szobrát. Megnézzük a régi és új Parlament, Fort Canning, Nemzeti Múzeumot (kívülről), Raffles Hotelt és a Singapore Flyert. Esti programunk a híres Night Show Szafari Szingapúrban. Szállás elfoglalása (2 éj).

  • 6. nap: Szingapúr

Reggeli után a kínai és az indiai negyedbe teszünk látogatást. Fél napos keresztmetszet Szingapúr kulturális, történeti látnivalóiból és életmódjából: séta a „Kis India” nevű városrészben. Az üzletek között megpillantjuk a legöregebb hindu templomot, Sri Mariammant. A következő megállónk a China Town lesz. A kínai városrészi bazárok hangulatát is megtapasztalhatjuk. A lenyűgöző szépségű Kwan In Thong Templom, és a csodálatos épületekkel szegélyezett folyópartot járjuk körbe. Szingapúr legújabb ökoturisztikai látványosságához: a Gardens by the Bay parkba látogatunk, megcsodáljuk az 50 méter magas, napkollektorokkal felszerelt szuperfákat és egyéb futurisztikus üvegházi növényeket. Délután kirándulunk a Sentosa-szigetre (Monorail vagy felvonós átkelés panorámával az öbölre). Látogatást teszünk a Pillangó Parkba. Természeti szépségének és mesterséges vonzerejének köszönhetően a turisták által kedvelt egyik legnépszerűbb úti cél. Itt található a Siloso-erőd, mely az egyetlen megmaradt tengerparti erőd. A sziget legnagyobb látványossága a 350-féle egzotikus tengeri élőlényt bemutató Underwater World óceanárium, ahol megismerkedhetünk a tengerek élővilágával, cápákat, rájákat, teknősöket is láthatunk.

  • 7. nap: Penang (Maláj-félsziget)

Délelőtt repülés Szingapúrból Penang szigetére. Transzfer a szállodába (2 éj). Penang gazdag örökségének felfedezése: Georgetown, a főváros a Világörökség része, a kínai, maláj, indiai és nyugati kultúra keveréke. Penangban gyalogosan betekintünk a 19. század kínai kereskedő- (Khoo Kongsi klánház) és a brit gyarmati világ mindennapjaiba (Cornwallis erőd, a Főtér koloniális épületei), valamint a „Street Arts” műveszetet.

  • 8. nap: Penang (Maláj–félsziget)

Délelőtt kirándulás a szigeten. Utunkat a Kek Lok Si templommal kezdjük, amely Malajzia legnagyobb buddhista temploma. Ellátogatunk az egyedülálló kínia-maláj „kígyó templom”-hoz. Megcsodáljuk a világ harmadik legnagyobb fekvő Buddha szobrát a thai stílusú Wat Chayamangkalaram templomban. A Dhammikarama burmai buddhista templomban tett látogatásunk zárja a napunkat.

  • 9. nap: Penang – Langkawi (Malájzia szigetcsoport)

Reggeli után utazás repülővel a trópusi Langkawi-szigetre. Szállás elfoglalása (3 éj), szabad program, pihenés a tengerparton.

  • 10-11. nap: Langkawi-sziget

Pihenés a trópusi szigeten.

Fakultatív program: Egész napos programunk során a mangróve erdők hatalmas gyökerekkel és legendákkal átszőtt világába utazunk, ahol jégmadarakkal, sasokkal és ősi történetekkel ismerkedünk. Barlangokon vágunk keresztül és kievezünk a türkizkék tengerre is. Egy helyi halászfalun ebédelünk, majd délután felfedezzük a sziget belsejének vízeséseit és hegycsúcsait. A program ára: 55 USD/fő (helyszínen fizetendő).

  • 12. nap: Langkawi – Kuala Lumpur – Budapest

Délelőtti tengerparti strandolás után magunk mögött hagyjuk Penang szigetét, repülés Kuala Lumpurba. Átszállást követően utazás Magyarországra. Éjszaka a repülőn.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Malajzia és Szingapúr bebarangolása, pihenéssel a trópusi Langkawi-szigeten. 13 nap / 11 éj szállás 2-ágyas szobában, 3*-os szállodában (egy éj repülőn), reggeli, a felsorolt programok, magyar nyelvű idegenvezetés az egész út alatt 2 főnek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére