1.113.000 Ft helyett 879.000 Ft: Malajzia és Indonézia kulturális, természeti kincseinek és ősi emlékeinek nyomában – 11 nap 4*-os szállással 2 főnek

Ajánlat kód: 28279
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

879.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28279

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz világörökségi csodák és hatalmas esőerdők mentén, a bolygó távoli zugában!

Utazás dátuma: nem fix, az Utas igényeihez mérten tudjuk szervezni az utazást!

A csomag tartalma 2 főnek:

  • 11 nap / 9 éj szállás 2-ágyas szobában, 4*-os szállodában - 2 éj Kuala Lumpurban (Malajzia), 3 éj Kuchingben (Borneo-sziget), 3 éj Yogyakartaban (Jáva-sziget, Indonézia), 1 éj Jakartában (Jáva-sziget, Indonézia)
  • Bőséges reggeli
  • Egy ebéd és 2 vacsora
  • A felsorolt programok
  • Magyar nyelvű idegenvezetés az egész út alatt
  • Helyszíni közlekedés: autó, repülőtéri transzferek

Fontos tudnivalók:

  • Figyelem! Az ár nem tartalmazza a BBP- és sztornóbiztosítást, illetve a repülőjegyet Budapest - Kuala Lumpur és Jakarta - Budapest között, valamint a belső repülőjegyet Kuala Lumpur - Kuching - Yogyakarta - Jakarta között (275 USD / fő)!
  • Helyszínen fizetendő: indonéziai vízum, maláj idegenforgalmi adó (10 MYR / szoba / éj), további étkezések igény esetén, belépőjegyek (összesen kb. 165 USD / fő)
  • A program igény szerint meghosszabbítható a tengerparton (ennek részleteiről érdeklődj az utazási irodában!)

Malajzia igazi trópusi ország, színpompás gyümölcsöket és fűszereket kínáló piacokkal, hatalmas esőerdőkkel és festői szigetekkel. Emellett valóságos olvasztótégelye is Ázsia népeinek, hiszen lakosságának alig több mint fele maláj, a másik felét vegyesen teszik ki kínaiak, indiaiak és az orang asli bennszülöttek. Mecsetekkel és kínai pagodákkal, hindu szentélyekkel és ősi törzsi rituálékkal egyesíti magában Ázsia különféle vonásait.

Ismerjétek meg a Borneó-szigetvilág legszebb kulturális és természeti kincseit, Kuching város nevezetességeit, a Bako Nemzeti Parkot, majd Indonézia legkülönlegesebb látnivalóit, ahol magyar nyelvű idegenvezető kalauzol el a helyi kultúra ősi emlékei között. Látogatást tehettek a páratlan szépségű Prambanani templomegyüttesnél, a yogyakartai szultáni palotában, és egyebek mellett megtekinthetitek Borobudurt, a világ legnagyobb buddhista templomát is.

Íme, a részletes program!

  • 1. nap: Budapest – Kuala Lumpur (Malajzia)

Utazás menetrendszerinti járattal Kuala Lumpurba.

  • 2. nap: Kuala Lumpur (Malajzia)

Érkezést követően találkozás a magyar nyelvű idegenvezetővel, majd transzfer a szállodába. Útközben megismerkedünk a város nevezetességeivel. Szobák elfoglalása (2 éj). Délután szabad program. Este ismerkedős vacsora egy helyi indiai étteremben. Ezt követően közös séta. Kivilágított pompájában csodáljuk meg a Petronas ikertornyokat, amelyek Ázsia egyik kereskedelmi központjai és Kuala Lumpur jelképei.

  • 3. nap: Kuala Lumpur – Batu Cave (Malajzia)

Reggeli után az egész napos program főbb állomásai: Batu Caves (barlangok), Royal Selangor Ónedény üzlet, majd városnézés Kuala Lumpurban. A Batu folyónál található sziklákba vájt templomokban csodálatos, Hindi istenségeket ábrázoló szobrokat láthatunk. A városnézés során ellátogatunk a Thean How Templomhoz, a Királyi Palotához, a Nemzeti Emlékműhöz, a Függetlenség Térre, a Központi Piachoz és a Petronas Ikertornyokhoz.

  • 4. nap: Kuala Lumpur – Kuching (Borneo-sziget)

Kora reggel transzfer a kuala lumpuri repülőtérre, utazás menetrendszerinti járattal Borneo szigetére, Kuching város repülőterére. Érkezést követően transzfer a hotelbe, elhelyezés superior óceánra néző szobában (3 éj). Gyalogosan ellátogatunk a Kínai Negyedbe, a Macska Szoborhoz (Kuching maláj nyelven azt jelenti, hogy macska), a színes Tua Pek Kong Kínai Templomhoz és a világhíres Sarawak Múzeumhoz. A következő állomás az arany kupolás Városi Mecset lesz, és innen már gyalog folytatjuk utunkat: az öreg városrészben található a piac. Keskeny kis utcák végeláthatatlan hálózatában „bolyongva” megismerhetjük a fűszerárusok, textilüzletek és sok egyéb üzlet kínálatát. A piaci kavalkád után megismerjük a Fehér Fejedelemség idejében emelt épületeket, a Square Tower-t, a bíróságot és a Charles Brooke Emlékművet.

  • 5. nap: Kuching (Borneo-sziget)

Reggeli a szállodában. A mai napon felfedezzük a Bako Nemzeti Parkot: ez a kis félsziget egy közel egy órás autóútra található Kuchingtól. A nemzeti park hét különálló, de mégis egy ökoszisztémába egybeforrt esőerdőnek ad otthont. Ennek köszönhetően elképesztően gazdag és különböző állat-, valamint növényvilág található a területen (nagyorrú majom, hosszúfarkú makákó majom, vaddisznó, repülő mókus, varánusz és több száz fajta színes madár). A növényzet és a környezet is nagyon változatos: mangrove mocsarak, fojtogató fügefa vagy a húsevő virág. Délután szabad program.

  • 6. nap: Kuching – Semenggoh Wildlife Centre – Sarawak foyó (Borneo-sziget)

Utazás autóval a reggeli órákban a Semenggoh Wildlife Centre-be. A rezervátumban saját környezetükben, az esőerdőben figyelhetjük meg ezeknek a különleges majmoknak az életét. Délután egy órás hajókirándulást teszünk a Sarawak folyón, ahol megismerjük a folyó környéki vadon élővilágát: szarvas csőrű madár, színes tropikus madarak, krokodilok, vidrák, kígyónyakú madár.

  • 7. nap: Kuching – Yogyakarta (Jáva–sziget, Indonézia)

Reggeli a szállodában. Transzfer Kuching repülőterére, utazás átszállással Yogyakartába. Érkezést követően transzfer a szállodába (3 éj).

  • 8. nap: Yogyakarta (Jáva-sziget, Indonézia)

Reggeli után a Világörökség részét képező, közel 1200 éves Borobudur buddhista szentély felkeresése lesz a programunk. A fő szentély mellett még a Pawon és a Mendut templomokat is meglátogatjuk. Visszatérve Yogyakartába megtekintjük a hagyományos jávai építészet remekét, a Keraton palotát és a Taman Sari komplexumot, amelyet a holland gyarmati időkben Vízi Palotaként emlegettek. Végezetül ellátogatunk egy batik–műhelybe is, ahol megismerhetjük az UNESCO Szellemi Örökségének részét képező batik-termékeket. Délután egy újabb világörökséghez, a IX. században épült Prambanan szentélyhez utazunk, amelynek fő része, a Loro Jonggrang komplexum Jáva legelegánsabb és egyben legfélelmetesebb temploma. Surakartaban megtekintjük a királyi családhoz tartozó Mangkunegaran Palotát és a Triwindu bolhapiacot, valamint a misztikus, erotikus domborművekkel díszített, lapos tetejű, piramis formájú Sukuh templomot.

  • 9. nap: Yogyakarta (Jáva-sziget, Indonézia)

Pihenés, szabad program a szállodánál, felfrissülés a medencénél.

  • 10. nap: Yogyakarta – Jakarta (Jáva-sziget, Indonézia)

Reggeli után repülővel utazás Indonézia fővárosába, Jakartába. Városnézés, amely során megtekintjük az óváros holland gyarmati emlékeit, majd látogatás a Miniatűr Indonézia Parkban, ahol az indonéz szigetvilág legszebb épületeit csodálhatjuk meg kicsiben, az Indonézia Múzeumban pedig a kultúrával, hagyományokkal, népművészettel ismerkedhetünk meg. Megnézzük a Függetlenségi és a Fatahillah teret az Aranyvárosban. Szállás Jakartában (1 éj).

  • 11. nap: Jakarta – Budapest

Reggeli után a repülő menetrendjétől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Magyarországra.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Malajziában és Indonéziában. 11 nap / 9 éj szállás 2-ágyas szobában, 4*-os szállodában, reggeli, egy ebéd és 2 vacsora, a felsorolt programok, magyar nyelvű idegenvezetés az egész út alatt 2 főnek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére