110.000 Ft helyett 84.900 Ft: Szilveszteri élmények Toszkánában, 4 nap / 3 éjszaka 1 személyre reggelivel, szilveszteri gálavacsorával és autóbuszos utazással

Ajánlat kód: 32133
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

84.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32133

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Pihenj az év utolsó napjain a mesés Toszkánában, méghozzá a fürdők városában, Montecatini Terme-ben!

Felhasználható

  • 2018. december 29-január 1. között

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában, Montecatini Terme városában
  • Reggeli és szilveszteri gálavacsora élőzenével (félpanzió felár ellenében)
  • Autóbuszos utazás

Fel- és leszállási lehetőség ingyenesen

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

További vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében

  • Debrecen- Nyíregyháza- Miskolc: 8.990 Ft/fő oda-vissza
  • Eger- Gyöngyös: 7.590 Ft/fő oda-vissza

Program

1. nap: Budapest- Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Érkezés Montecatinibe az esti órákban.

2. nap: San Gimignano- Siena

A reggeli után szabadidő vagy egész napos, kellemes fakultatív kirándulás a toszkán vidéken. (Ár: 40 EUR/fő- ajándék borkóstolóval). Mai utunk elsőként a tornyok városaként nevezett San Gimignano-ban vezet, mely az Unesco Világörökség része. Varázslatos sétát teszünk az időben, felfedezve a mesés díszbe öltözött óváros tereit, ódon utcácskáit a katedrálissal és a városházával, 15 fantasztikus tornyával, melyek közül az egyik, mai napig is látogatható. A városnézés után egy közeli farm bűvöl el bennünket, miközben megkóstolunk párat a helyi finom borokból. Ezután Siena-ba, Toszkána gótikus gyöngyszemébe vezet, ahol felkeressük a híres kagyló alakú főteret a Piazza del Campo-t, a katedrálist, a világhírű városházát és a tér meghatározó tornyát, a Torre del Mangia-t is. Szabadidő a városban, majd visszautazás a szálláshelyünkre.

3. nap: Firenze és szilveszter

Reggeli után elindulunk Toszkána „fővárosába”, Firenzébe, ahol kellemes karácsonyi díszben és újévköszöntő hangulattal vár minket a fénybe öltözött város. (Helyi idegenvezető és közlekedés díja: 10 EUR/fő). Gyalogos városnézés a gyönyörű, reneszánsz városközpontban, ahol többek között megnézzük a Santa Croce templomot Michelangelo sírjával, a Dómot és a híres Ponte Vecchio-t is. A délutáni órákban szabadidő, vagy fakultatív programként az Uffizi képtár remekműveit csodálhatják meg (Ár: 40 EUR/fő- a részvételi szándékot foglaláskor előre kérjük jelezni) vagy szabadidő keretében, egyénileg fedezhetik fel a még mindig ünnepi díszben pompázó, fénylő várost, annak egyedülálló fedett piacát, a fenséges paloták között megbúvó kis utcácskák rejtett zugait, és szilveszteri ajánlatait.

A szállodában gálavacsorával, zenés újév köszöntő programmal, játékokkal és tombolával várnak minket. Az esti mulatságig pihenhetünk, vagy egy rövid romantikus sétát tehetünk Montecatini Terme ünnepi fénybe bújtatott, hangulatos, meghitt városkájában, elvegyülve ünnepi forgatagában. Közös, pezsgős óévbúcsúztató koccintás, játék, családias, fergeteges hangulat!

4. nap: Poggio a Caiano- Budapest

Reggeli után hazaindulás. Rövid megálló Poggio a Caiano településen, ahol az egyik legszebb és leghíresebb Medici Villa található. Sétálunk egyet a kastélyban és a Világörökség részét képező villa csodálatos parkjában, majd továbbutazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszteri élmények Toszkánában, 4 nap/3 éjszaka 1 személyre reggelivel, szilveszteri gálavacsorával és autóbuszos utazással

Fontos

Felhasználható • 2018. december 29-január 1. között

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére