11 napos körutazás Dél-Koreában, repülőjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – városnézés Szöulban és Busanban, nemzeti parkok és a demilitarizált zóna

Ajánlat kód: 34879
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.177.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34879

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a hajnali harmat országában, Dél-Koreában, ismerd meg nem mindennapi történelmét, hagyományait és gasztronómiáját!

Időpont

  • 2020. május 25-június 4.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Repülőjegyet illetékkel
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban + 2 éj repülőn
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Egy max. 23 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás reptéri illetékre 14.000 Ft / fő
  • Utasbiztosítás - Standard 8.140 Ft / fő
  • Belépők ára: kb.: 40 €

Felár

  • Egyágyas szoba felára 185.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – ÉJSZAKA A REPÜLŐN

Indulás átszállással Dél-Korea fővárosába.

2. NAP: ÉRKEZÉS SZÖULBA

Landolás várhatóan a délutáni órákban Incheon Nemzetközi Repülőtéren. A beléptetés után transzfer a hotelbe. Vacsora lehetőség. Koreában nagyon különlegesek az ételek. Európaiak számára szokatlan, ezért minden este a helyi idegenvezetővel ajánlunk számunkra megszokott ételeket kínáló vacsorázó helyet. Természetesen, aki a helyi ízeket akarja kipróbálni, arra is lesz lehetősség.

3. NAP: SZÖUL

Reggeli után busszal kezdjük meg a főváros, Szöul felfedezését, melynek során megcsodálhatják a város közterét, a városházát, a Cheonggye teret valamint a gyalogosbarát Gwanghwamun teret is, amelyet minden oldalról hatalmas forgalom és irodaépületek vesznek körül. A Gyeongbokgunk Palota, a főváros 500 éves történelmének színes oldalát mutatja meg. Itt van a királyi őrségváltás. A Nemzeti Népművészeti Múzeumban megismerkedünk ennek a barátságos népnek gazdag kultúrájával. Utunkat a Jogyesa templommal folytatjuk, amely a koreai buddhizmus főszektájának legfontosabb temploma. Ezután megnézzük Insa-dongot, mely a hagyományos koreai művészet központja. Meglátogatjuk a Namdaemun piacot, ahol több mint 11.000 bolt várja a vásárlókat.

4. NAP: SZÖUL– IMJINGAK – DMZ

Reggeli után buszunkkal elutazunk az Imjungek parkig, ahol számos, a Koreai Háborúról mesélő műemlék és szobor található. Útlevél- és biztonsági ellenőrzés után lépünk be a Demilitarizált zónába. A hármas számú alagútat azért hozta létre Észak-Korea, hogy katonái észrevétlenül szivároghassanak át a déli területekre. A következő megállónk a Dora Obszervatórium, ahol láthatóvá válik az Észak-Korea felé tartó, egymás mellett fekvő út és vasúti pálya valamint Észak-Korea propaganda faluja és a Kaeseong Ipari Komplexum is. Bejárjuk a Dorasan állomást is, amely az utolsó dél-koreai vasútállomás az északi határ előtt. Este visszatérünk a hotelbe, vacsora lehetőség.

5. NAP: SZÖUL – HWAJINPO – SOKCHO – SEORAKSAN

Reggel indulás a Seoraksan Nemzeti Parkba. Megállunk egy bájos tengerparti kisvárosban, Hwajinpóban, amely egy festői lagúna mellett található, körülvéve vadrózsákkal és nádassal. Ezt követően ellátogatunk Kim Il Sung villába, ahol 1953-ban a koreai háború után a két Korea közötti határvonalat újrarajzolták. Utunkat Geojin halászkikötőjében folytatjuk, ahol megcsodálhatjuk a napon száradó halakat és a halászokat. Daepohang kikötőjében lefotózhatunk a tengerből kifogott különlegességeket, melyeket az éttermek egyből fel is kínálnak a betérő vendégeknek. A kis halászkikötő fantasztikus légkört teremt. Vacsora lehetőség majd transzfer a hotelbe.

6. NAP: SEORAKSAN

Reggeli után a Seoraksan Nemzeti Parkba indulunk. Magas csúcsok, fantasztikus sziklák, számos vízesés, egyedi kőzetformációk és festői völgyek teszik ezt a parkot és a környező vidéket a Koreai-félsziget egyik legszebb tájává, amely példátlan népszerűségnek örvend. Itt különböző hosszúságú és nehézségű túrázásra van lehetőség. A park bejáratától megcsodálhatjuk a hatalmas bronz szobrokat, Buddha Egyesülését, amely a koreai emberek az iránti vágyát szimbolizálja, hogy egyszer a két ország ismét egyesülhet. Egy kicsit távolabb található a Sinheungsa templom, ahol a Cheonbuldong völgy és az Ulsanbawi ösvények indulnak. Mi egy rövidebb, körülbelül másfél órás könnyű túraútvonalon fogunk végigsétálni. Este a hotelünkbe megyünk vissza.

7. NAP: SEORAKSAN – JEONGDONGJIN – ANDONG

Indulás Seoraksanból, érkezés Andongba. Ez a konfucianizmus erődjének tekinthető, amely jelentősen befolyásolta a koreaiak életét. Itt látható egy primitív észak-koreai tengeralattjáró is. Sosuseowon a XVI. században alapított intézmény, a konfucionizmusi nevelés szülőhelye és egyben kiemelkedő tudósok bölcsője is. Punggiban, felfedezhetjük a ginzeng piacot, ahol halmokban állnak a friss ginseng gyökerek, valamint a belőlük készült termékeket is lehet vásárolni.

8. NAP: ANDONG – GAYASAN – GYEONGJU

Reggeli után az ország déli szegletének felfedezésére indulunk. Meglátogatjuk az UNESCO világörökségként is nyilvántartott Hahoemaeult. Ez egy kis falu, amit az évszázadok során sikerült tökéletes állapotban megőrizni, a Joseon dinasztia korabeli Korea hangulatát. Több mint 480 olyan ház található még min­dig a faluban melyet lakosai ma is használnak. Továbbhaladva betérünk a Gayasan Nemzeti Parkba is, hogy megcsodáljuk a Haeinsa templomot, ami a IX. századból eredeztethető. Ebben a templomban található meg a világ legteljesebb Buddhista szutra gyűjteménye. Ezt a napot Gyengjuval zárjuk, ami a Silla királyság legfontosabb városa volt. Sokan úgy is emlegetik a várost, mint a „Falak nélküli múzeum”. Szállásfoglalás, majd vacsora lehetőség.

9. NAP: GYEONGJU

Ezt a napot Gyeongju csodálatos városának felfedezésére szenteljük. Egyik legszebb látványosság a Bulguksa templom mely egy buddhista emlékekkel tűzdelt parkban található, belépéskor már a kapu is impresszív. Bent található két pagoda is, melyet a helyiek egyedülálló történelmi értékeik között tartanak számon. Meglátogatjuk a Gyeongju Nemzeti Múzeumot is, aminek egyik fő látványossága Seongdeok király harangja. Ez a legnagyobb megmunkált harang Dél-Koreában. Napunk utolsó állomása a Donggung palota és a Wolji-tó, ez egy másik csodálatosan kiépített parkban terül el. Itt lehetőség nyílik rövid sétát tenni a tó és a palota körül, majd megtekintjük a Cheomseongdae csillagvizsgálót, ami a legöregebb épen fennmaradt csillagvizsgáló a világon.

10. NAP: GYEONGJU – BUSAN – SZÖUL

Reggel utunkat Dél-Korea második legnagyobb városa, Busan felé vesszük. A város úgy épült, hogy egyik oldalról a tenger, másik oldalról pedig hatalmas hegyek szegélyezik. Kikötője az ötödik legnagyobb a világon. Városnézésünk után az UN temetőt látogatjuk meg, ahol a koreai háború áldozatai előtt tisztelgünk. Körülbelül 11 ezer ember veszítette életét a harcok során. Koreai utazásunk egyik utolsó állomása a Gwangbokro utca, tele boltokkal. Itt lehetőség nyílik még vásárlásra, mielőtt visszaindulunk Szöulba. Ezt az utat nem busszal, hanem a méltán híres rendkívül gyors vonattal, a KTX vasúttal tesszük meg. Ez jelenleg a világ egyik leggyorsabb vonata, a körülbelül 500 kilométeres távolságot két és fél óra alatt teszi meg. Szöulba érkezés után transzfer a hotelbe. A program befejezése után transzfer a repülőtérre, és élményekkel telve elindulunk Budapest felé.

11.NAP: REPÜLÉS – BUDAPEST

Átszállás után, a délelőtti órákban érkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

11 napos körutazás Dél-Koreában, repülőjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – városnézés Szöulban és Busanban, nemzeti parkok és a demilitarizált zóna

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére