10.990 Ft helyett 7.990 Ft: 1 napos buszos utazás 1 főre Somogyvámosra, a Krisna-völgybe, idegenvezetéssel – ismerd meg Közép-Európa legnagyobb öko-közösségét!

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

7.990 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
Somogyvámos, Krisna-völgy
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Ajánlat kód: 34196

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg a somogyvámosi Krisna-völgyek és ismerkedj a helyiek mindennapjaival, szokásaival, kulturájával!

Időpont

  • 2019. július 27.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • Az idegenvezetést
  • A szervezést

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 1.8%
  • Utasbiztosítás: 170 Ft/fő

Fakultatív lehetőségek

  • Egész napos belépő a Krisna-völgybe helyi vezetéssel: KB: 3.200 Ft F, 2.700 Ft NY/GY
  • Gömbkilátó: KB: 300 Ft/fő F, 250 Ft/fő GY

Program

  • Találkozó: Pesten 07:00 Blaha Lujza tér- Corvin áruház előtti parkolóban, Budán 07:20 Batthyány tér Vásárcsarnok előtti buszmegállóban.
  • Indulás: 07:10 Blaha Lujza tér, 07:30 Batthyány tér

Reggel indulunk Budapestről, és egy út közbeni megállóval, körülbelül 3 óra múlva érkezünk meg Somogyvámosra, ahol már várni fognak minket. Egy exkluzív, csoportunkra szabott helyi idegenvezetés keretében fedezzük fel, és ismerjük meg a Krisna-völgyet. Ismertetőt kapunk az önfenntartó faluközösség működéséről és mindennapi életéről is. Ezután látogatást teszünk a lenyűgöző indiai szentélybe, amit a színpompás festmények, domborművek, az impozáns főoltár és a keleti füstölők illata tesz felejthetetlenné. Vendégeink egy különleges, indiai hangszerekkel kísért zenés programon vehetnek részt, akár bekapcsolódva az éneklésbe is. Egy indiai hangszer – a karatal – kipróbálására is lehetőség van, majd a végén egy egyszerűbb indiai tánclépést elsajátítva közös tánccal zárul a kulturális program zenei része.

Tartunk egy ebédszünetet, egyénileg lehetőség lesz az étteremben megkóstolni az ízletes, indiai lakto-vegetáriánus és vegán helyi ételeket. Délután helyi vezetőnk bemutatja nekünk a biokertészetüket, a tehenészetet és az iskolát is. A gyermekek oktatását Krisna-völgy tanárai végzik. Az iskolát 2009-ban akkreditálta a kormány. A Nemzeti Tanterv mellett a diákok védikus tudományokat, organikus kertészkedést, önfenntartást, ökológiai életstílust, drámát, zenét, művészeteket, kézművességet és sok mást is tanulnak. Délután búcsút veszünk a helyiektől, és feltöltődve, csodás élményekkel indulunk haza.

Kihasználva a Balaton közelségét és a nyári meleget, megállunk Balatonbogláron, a szőlő és a bor városában. A vendéglátóegységek frissítő, könnyű fehér, vagy testesebb vörös borokkal várják a látogatókat. A kalandvágyók felmehetnek a híres Gömb-kilátóhoz, vagy akár a hosszabb szabadidő alatt csobbanhatnak a Balatonban is.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Somogyvámos, Krisna-völgy
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás 1 főre Somogyvámosra, a Krisna-völgybe, idegenvezetéssel – ismerd meg Közép-Európa legnagyobb öko-közösségét!

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 70 413 8662
+36 70 413 8670
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére