1.070.000 Ft helyett 835.000 Ft: Vadregényes tájak Alaszkában és Észak-Kanadában, 13 nap/11 éjszaka 1 főre programokkal, helyszíni közlekedéssel és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31795
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

835.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31795

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Alaszka és Észak-Kanada lélegzetelállító tájait, buja növény- és állatvilágát, mesés nemzeti parkjait!

Időpont

  • 2019.08.12. - 2019.08.24.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 11 éjszaka szállást, színvonalas szállodákban, lodge-ok kétágyas szobákban
  • A megadott programokat
  • A helyszíni közlekedést
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegyet illetékkel kb. 569.000 Ft
  • Belépőket és a nemzeti parki illetékeket (helyszínen fizetendő) kb. 70 USD
  • ESTA engedély díja, ügyintézéssel13 000 Ft
  • ETA engedély díja, ügyintézéssel5 000 Ft
  • Útlemondási biztosítást 1,5%
  • Napi élelmiszer költsége kb. 25 USD

Egyéb költségek és felárak

  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár 389.000 Ft

Program

1-2. nap: Budapest - Juneau

Indulás menetrend szerinti járattal, átszállással Juneau-ba, Alaszka fővárosába. Szállás Juneau-ban (2 éj). Másnap városnézés Juneau-ban, séta a viktoriánus óvárosban, ahol eredeti állapotban maradtak meg az 1880-as évek épületei. A városnézés során megtekintjük: a South Franklin Street történelmi negyedet, a State Capitol-t, a Szent Mihail orosz ortodox templomot, az Alaszka Állami Múzeumot, és Kowee törzsfőnök sírját. Rövid séta egy lazactelepen, majd utazás a Mendenhall gleccser látogatóközpontba. Túra a gleccser nyelvéhez, ameddig a hordalék-és jég viszonyok megengedik.

3-4. nap: Inside Passage fjordjai - Skagway

Kora reggeli séta az Auke Bay Ferry Terminal kikötőjébe. Felszállás hajónkra, majd elindulás az Inside Passage egyik legfestőibb szakaszán. A 7 órás hajózás során feltárul Észak-Amerika legszebb fjordjainak világa. Partraszállás a legszebben megőrzött amerikai aranyláz városban. Skagwayből indul(t) a híres-hírhedt Chilkoot ösvény, az aranyásók tízezreinek gyalogútja. Séta a Klondike Aranyláz negyedben, majd este fakultatív sörözés egy csehóban. Szállás Skagway-ben (2 éj). Másnap látogatás néhány aranyüzletben, majd az Öreg Városháza múzeumában. A Sarkvidéki Testvériség Aranybeváltó megtekintése, majd pihenő a híres Red Onoin Saloon-ban. Séta az Aranyláz temetőben, annak néhány híresebb sírjánál. Látogatás Sopy Smith néhai kocsma-üzletközpontjában.

5-6. nap: A White Pass & Yukon vasút - Whitehorse

Séta az 1900-ban épített White Pass & Yukon vasút állomására, indulás Földünk egyik legfestőibb vasútvonalán a kanadai határra. A tengerszintről induló vasút 1.000 m magasságig kanyarog a Parti-hegyláncba robbantott, keskeny nyomtávú pályán. A vonatozás hossza 45 km, a kanadai határellenőrző állomás városáig. Átszállás autóbuszunkra és utazás Whitehorse-ba, Yukon fővárosába. Szállás Whitehorse-ban (2 éj). Másnap reggel séta a Yukon partján és a Hanson street tetejére. Az Aranyláz történetének áttekintése a Mac Bride Múzeumban. Az SS Klondike lapátkerekes hajó fotózása, majd látogatás az Old Log Church Múzeumban, a világ egyetlen rönkfából épült katedrálisában. 2-3 órás könnyű túra a Grey Mountain-hegy oldalában. Séta a Yukon fából kiépített sétányán, az ódon faházas utcákon.

7-8. nap: Klondike Higway - Dawson City

Reggel indulás északra a Klondike főúton. Elhaladás a Nordenskjöld vadvédelmi övezet mentén, megálló Carmacks településén. Megérkezés a Klondike partjára késő délután. Steward Crossing-nál emlékezés az itt működő ezüstbányák históriájáról. Esti érkezés Dawson City-be. Fakultatív üdvözlő whiskey fogyasztás. Szállás Dawson Cityben (2 éj). Másnap látogatás Jack London házában. Dawson City, „Észak-Párizsa” 240 km-re fekszik az Északi sarkkörtől. 1896 nyarán itt, a Bonanza pataknál találták azokat az aranyrögöket, ami fellobbantotta a világ legismertebb aranylázát. Dawson Citynek ma 2.000 lakosa van, de Jack London korának világát a mai napig megőrizték. Látogatás a Bonanza patak aranylelőhelyeinél, fakultatív aranymosási lehetőség. Visszatérés a városba, a legnevezetesebb XIX. századi épületek megtekintése. Látogatás a városi Aranyláz Múzeumban. Feljutás a Midnight Dome-hegy kilátópontjára. Este fakultatív betérő Gyémántfogú Gertie mulatójába.

9-10. nap: Világ Teteje főút – Chicken – Tok - Kluane Nemzeti Park

Reggel átkompolás a Yukon folyón. Vezetés a festői Világ Teteje főúton a kanadai-amerikai határátkelőhöz. A határ átlépése után utazás Chicken városába, ahol ismerkedés az Alaszkában élő indián törzsek életmódjával. Átkelés a Tanana folyón Tok városába. Szállás Tokban (1 éj). Másnap utazás a Tanana folyó völgyében. Kutatás jávorszarvasok után a Northway Road menti tavaknál, és pihenő a Border City Trading Postnál. Kanada határának átlépése után vezetés Beaver Creek-be. A Kluane és a Wrangell és Szt. Elias Nemzeti Parkok együttesen a Föld legnagyobb nemzeti parkját alkotják, ahol jégmezők és hegyóriások birodalma húzódik. Haladás nemzeti park határvidékén Destruction Bay telepéig. Séták és vadlesek a Kluane Vadrezervátumban. Látogatás Silver City szellemvárosában. Szállás Haines Junction-ban (1 éj).

11-13. nap: Mount Logan – Whitehorse - Budapest

2 órás fakultatív repülés kisrepülőn „Kanada teteje”, a Mount Logan északi oldalán, illetve a körülötte elterülő gleccserek felett (kb. 500 USD/fő; jelentkezés és fizetés a helyszínen). Visszaérkezés Whitehorse-ba a koraesti órákban. Szállás Whitehorse-ban (1 éj). Másnap hazautazás átszállással Budapestre, érkezés a 13. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vadregényes tájak Alaszkában és Észak-Kanadában, 13 nap/11 éjszaka 1 főre programokkal, helyszíni közlekedéssel és idegenvezetéssel, augusztusban

Fontos

Időpont • 2019.08.12. - 2019.08.24

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére