106.190 Ft helyett 83.895 Ft: Vár a napsütötte Toszkána és a csodálatos Cinque Terre Olaszországban, 5 nap/4 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 30632
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

83.895 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30632

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kiránduljatok az ünnepi hosszú hétvégén Toszkána és Cinque Terre mesés tájain, fakultatív programok keretében ismerkedj a történelmi-kulturális látnivalókkal, látogass el például a firenzei Uffizi képtárba!

Időpont

  • 2018. október 19-23. (péntek-kedd)

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 4 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Magyar és helyi idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi díjat
  • Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás díját (Classic 2.750 Ft/fő)
  • Útlemondási biztosítás díját (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
  • Belépőket
  • Idegenforgalmi adókat (1,5 EUR/fő/nap)
  • Az esetleges helyi közlekedési költségeket

Felárak és belépők

  • San Gimignano- Siena- Certaldo: 40 EUR/fő- ajándék borkóstolóval
  • Uffizi képtár (előzetes jelentkezéssel, itthonról foglalva lehetséges csak) 35 EUR/fő
  • Firenze helyi idegenvezetés és közlekedési költség: 10 EUR/fő
  • Cinque Terre hajó-és/vagy vonatjeggyel: 40 EUR/fő
  • San Gimignano/ Bazilika: kb. 4 EUR/fő
  • San Gimignano/ Régi városháza + lakótorony: kb. 7 EUR/fő
  • Certaldo /sikló: kb. 1,5 EUR/fő oda- vissza
  • Certaldo/ utcai jelmezes fesztivál: kb. 20 EUR/fő
  • Siena/ Dóm: kb. 6 EUR/fő
  • Vinci/ Leonardo múzeum:kb. 8 EUR/fő
  • Firenze/ Santa Croce templom: kb. 6 EUR/fő
  • Firenze/ Székesegyház: ingyenes
  • Audio-guide: kb. 1,5- 2,5 EUR/fő/nap

Szállás

  • A standard 3 csillagos szállodák Montecatini Terme városában a központ közelében találhatóak. A szállodák pontos nevét és leírását az aktuális indulás előtt egy héttel adjuk meg.

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Program

1. nap: Budapest- Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Szlovéniában megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres pékség különlegességeit, a szlovén, hatalmas szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben található, így lehetőség lesz fotószünetet is tartani. Érkezés Montecatinibe az esti órákban. Szállás elfoglalása. Az érkezés függvényében, ha időnk engedi, a felvonóval megközelíthető Montecatini Alto bájos, ódon, hangulatos városrészében - akár egy koktél mellett - gyönyörködhetünk a panorámában.

2. nap: Siena- San Gimignano -Certaldo

Reggeli után szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulás a toszkán vidéken (Ár: 40 EUR/fő- ajándék borkóstolóval). Mai utunk elsőként Siena-ba, Toszkána gótikus gyöngyszemébe vezet. Felkeressük a híres kagyló alakú főteret a Piazza del Campo-t, a katedrálist, a világhírű városházát és a tér meghatározó tornyát, a Torre del Mangia-t is. Tovább utazunk a tornyok városaként nevezett San Gimignano-ba. Megnézzük az egyik, mai napig is látogatható lakótornyot, a katedrálist, a városházát és sétálunk az óváros varázslatos terein is. A program után egy közeli farmon megkóstolunk párat a helyi borokból. Utunk következő állomása az elragadó erődváros, Boccaccio otthona, Certaldo lesz. A híres író sírja itt található, háza ma múzeumként működik. Az óvárost felvonó köti össze az új városrésszel, Certaldo Alto hangulatos utcáin és főterén, a Piazza Boccaccio-n kellemes kávézókat és kisebb éttermeket találunk. Érkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

3. nap: Vinci- Firenze

Reggeli után programunkat Leonardo da Vinci szülővárosában, Vinci-ben kezdjük. A Mediciek óta szinte változatlan hangulatú falu elhelyezkedése is festői, elragadó panoráma tárul elénk a várból a háborítatlan toszkán tájra. Megnézzük a nagy középkori géniusznak szentelt múzeumot, mely otthont ad a mester rajzainak és írásainak, modelleinek és leghíresebb felfedezéseink, találmányainak. Tovább utazunk Firenzébe, Toszkána "fővárosába". (Városnézés helyi idegenvezetővel és közlekedés díja: 10 EUR/fő). Városnézés a Világörökség részét képező történelmi városközpontban, ahol többek között megnézzük a Santa Croce templomot Michelangelo sírjával, a Dómot és a híres Ponte Vecchio-t is. A délutáni órákban szabadidő vagy látogatás az Uffizi képtárban (Ár: 35 EUR/fő- a részvételi szándékot foglaláskor előre kérjük jelezni, fizetni a helyszínen kell).

4. nap: Cinque Terre

Ma egész napos kirándulást teszünk a Ligúr- tenger partjának egyik nehezen megközelíthető, festői részére, a Cinque Terre (Öt föld) Nemzeti Parkba. Nevét a területén osztozó öt, az autóforgalomtól elzárt településről kapta. A Világörökség részét képező természeti park meseszép halászfalvai a sziklák oldalába épültek és színes házaival, gyönyörű panorámájával felejthetetlen élményt nyújtanak. Mivel ezek a halászfalvak el voltak zárva a külvilágtól, ezért a kis településeket a La Speziaból induló hajóval és gyalogosan, ill. vonattal fedezzük fel. Szabadidő Monterosso bájos kisvárosában. A májusi turnusnál részt veszünk egy fergeteges citromfesztiválon, ahol lehetőségünk lesz citromból készült különleges kézműves termékek vásárlására, citromból készült helyi ételek és italok kóstolására is. Visszautazás La Spezia kikötőjébe. Érkezés a szálláshelyre a késő esti órákban. (Ár: hajó-és/vagy vonatjeggyel: 40 EUR/fő) Figyelem! Rossz időjárás esetén amennyiben a kihajózás nem lehetséges, az utazás (oda-vissza) vonattal történik!

5. nap: Poggio a Caiano- Budapest

Reggeli után hazaindulás. Rövid megálló Poggio a Caiano településen, ahol az egyik legszebb és leghíresebb Medici Villa található. Megnézzük a villa előkelő épületét és sétálunk egyet a Világörökség részét képező épület csodálatos parkjában, majd továbbutazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vár a napsütötte Toszkána és a csodálatos Cinque Terre Olaszországban, 5 nap/4 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére