105.000 Ft helyett 71.940 Ft: Síelés a Tátránál négycsillagos pihenéssel, 3 nap / 2 éjszaka 2 személyre reggelivel, Besenyőfaluban, a Sojka Resort - Hotel & Drevenice**** vendégeként

Ajánlat kód: 32662
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

71.940 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32662

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ezen a télen irány a szlovákiai Tátra, ahol kedvetekre síelhettek, túrázhattok, sőt, akár termálfürdőzhettek is!

Felhasználható

  • 2019. január 3-tól március 15-ig

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2 éjszaka szállás a Sojka Resort - Hotel & Drevenice**** vendégeként
  • Reggeli

Fontos

  • Letét 70 Euró
  • Síoktatás a helyszínen felár ellenében

Besenyőfalu a Tátránál található, s rengeteg élménnyel kecsegtet. A sí és más téli sportok szerelmeseinek valóságos paradicsom a téli-kora tavaszi hónapokban, de azok is élvezni fogják a kikapcsolódást, akik inkább túráznának, vagy a termálvízben lazítanának, hiszen a környéken rengeteg színvonalas fürdő is található!

Sojka Resort - Hotel & Drevenice****

A Sojka Resort - Hotel & Drevenice a Liptói régió közepén, a Magas- és Alacsony-Tátra között, Malatíny békés falvában várja vendégeit. A csendes, tágas kerttel körülvett üdülőközpont hagyományos szlovák stílusú épületekben kínál szállást.

A helyszíni wellnessközpont medencével, gyerekmedencével, finn szaunával, infraszaunával, gőzszaunával, gyógynövényes szaunával és relaxációs szobával várja vendégeit. A kellemes időtöltésről masszázs és különböző kezelések, valamint wellnessbár is gondoskodik. A wellnesst csak a faházak és kisházak vendégei vehetik igénybe felár ellenében.

A szálláshelyet körülvevő kertekben a nyári szezonban gyermekjátszótér, homokozó, pingpongasztal, minigolfpálya, kis szoborgaléria, többfunkciós játszótér vagy szabadtéri büfé várja a vendégeket.

A szobák ingyenes wifivel, műholdas TV-vel, iratszéffel és zuhanyzóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott fürdőszobával rendelkeznek.

A helyszínen fitneszközpont és retro bár is található.

Az üdülőközpont éttermében ízletes szlovák és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. A bár szlovák borok széles választékát és helyi és belga söröket kínál.

A besenyőfalvi termálforrás és a hatalmas Tatralandia vízi park is a szálláshely közelében található. A gyönyörű Déményfalvi-jégbarlang, a szentkereszti fatemplom és a pribilinai skanzen mindössze kőhajtásnyira helyezkedik el.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Síelés a Tátránál négycsillagos pihenéssel, 3 nap/2 éjszaka 2 személyre reggelivel, Besenyőfaluban, a Sojka Resort - Hotel & Drevenice**** vendégeként

Fontos

Felhasználható • 2019. január 3-tól március 15-ig

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére